Månedens Kaffe

Månedens kaffe hos Kaffeagenterne byder på nye spændende kaffevarianter hver eneste måned. Gå på opdagelse i en verden af skøn smag og kaffearoma, og prøv noget nyt! Månedens kaffe er et spændende koncept, som du bestemt bør prøve, hvis du er ligeså tosset med kaffe som vi er - men skynd dig, vi har kun et begrænset parti af månedens kaffe.

2 vare(r)
2 vare(r)

Månedens kaffe

Hvis du er typen, der har drukket samme type kaffe i flere år og sværger til den - og kun den, så er denne side ikke noget for dig. Hvis du derimod er tosset med at prøve nye og spændende kaffevarianter, kan du med fordel prøve månedens kaffe fra Kaffeagenterne.

Hver måned udvælger vi nøje en ny variant af kaffe, der byder velkommen ind i en skøn verden af smag og aroma.
Månedens kaffe er et af vores populære koncepter, der får mange folk til at prøve noget nyt. Det er nemlig en god måde at udforske nye bønner, farme, ristninger og noter, så du kan smage dig frem til hvad du bedst kan lide.
Blandt månedens kaffe, kan der sommetider vælges mellem ristede og rå bønner. De ristede bønner er naturligvis til at brygge på med det samme, og du vælger selv om du ønsker at vi maler bønnerne forinden, eller om du selv ønsker at male dem til din foretrukne bryggemetode.
Hvis du derimod vælger de rå kaffebønner, er det nødvendigt at riste bønnerne inden. Du kan enten vælge at riste bønnerne i ovnen eller bruge en kafferister, der er en anelse lettere at bruge.

Månedens kaffe er, ligesom navnet antyder, tilgængelig i en måned og kommer kun i et begrænset parti. Du skal altså ikke hvile for længe på laurbærene, hvis du skal være sikker på at få fingrene i månedens kaffe og nyde en ny smag i koppen den kommende måned.

Fordelene ved at vælge månedens kaffe

Når du bestiller månedens kaffe, er den største fordel naturligvis, at du forkæler dine smagsløg med en ny og spændende variant.

Der er selvfølgelig mange flere fordele end dette, herunder:

  • Kaffebønner er ikke ens - derfor smager de forskelligt. Prøv en ny variant hver eneste måned
  • De kaffeproducerende lande byder alle på forskellige nuancer i smagen og aromaen
  • Kaffebønnens ristning betyder meget for smagen og kan ændre store dele af smagsindtrykket, hvis denne ændres
  • De rå kaffebønner giver mulighed for at riste bønnerne selv og dermed selv bestemme hvilke smagsnuancer, som man ønsker skal træde mere frem
  • Månedens kaffe lader dig prøve nye kaffevarianter, som du måske ikke havde tænkt på selv
  • Du behøver ikke at købe meget store poser kaffe ad gangen. Dette er godt til dig, der blot ønsker at stifte bekendtskab med nye kaffevarianter, uden at lade det gå til spilde, i tilfælde af at den ikke falder i din smag

Du bestemmer selv en formaling til månedens kaffe. Vælg mellem hele bønner, stempelkande, filterkaffe, aeropress, espresso og tyrkisk 

Prøv månedens kaffe inden det er for sent

Når den først er væk, så er den væk for altid. Månedens kaffe findes kun i et begrænset parti og kun i den enkelte måned. Det betyder, at når der er udsolgt, så er den væk og fås ikke igen.

Hvis du falder pladask for en af vores lækre varianter af månedens kaffe, kan du med fordel købe en ekstra pose eller to. Så er du sikker på at du har lidt ekstra, selv når den ikke er tilgængelig på siden mere.