Mokkakander

Mokkakander er den gamle, traditionelle måde at brygge en stærk mokka på - ikke at forveksle med espresso. Mokkakanderne brygger mokka der kan drikkes ren eller bruges i en Caffe Latte eller cappucino.
 • Bialetto Tuttocrema

  Bialetti Tuttocrema mælkeskummer

  Bialettis Tuttocrema er en mælkeskummer med dobbelt filter som gør at den laver mikroskum - perfekt til Caffe Latte og capuccino. Dermed kan man lave sin cappuccino præcis som den serveres på caféen, i sit eget køkken. Tuttocrema har vundet en pris i Norge for bedste mælkeskummer. Kan bruges på gas-, keramisk/elektrisk komfur, men tåler ikke opvaskemaskine. Farve : grå / sort Indhold :ca. 6 kopper cappuccino ell. 250ml mælk Højde : kande 15 cm og 21,5 cm med låg
  299,00 DKK
  Se mere ›
 • Bialetti Venus 2 kops

  Bialetti Venus 2 kops

  Bialetti Venus er italiensk topdesign og -kvalitet når det er bedst. Venus kan anvendes til induktionskomfur og kan herudover anvendes til alle øvrige varmekilder - gas, keramisk m.v.
  229,00 DKK
  Se mere ›
 • Bialetti Venus 4 kops

  Bialetti Venus 4 kops

  Bialetti Venus er italiensk topdesign og -kvalitet når det er bedst. Venus kan anvendes til induktionskomfur og kan herudover anvendes til alle øvrige varmekilder - gas, keramisk m.v. Mokka/espressobrygning:
  279,00 DKK
  Se mere ›