Økologiske kaffebønner, rå

Økologiske kaffebønner, rå

Med kaffeagenterne.dk's bæredygtige kaffe støtter du en god sag. Med bæredygtig kaffe mener vi kaffe som enten er dyrkey økologisk eller som er mærket med én af certificeringsmærkerne der arbejder for f.eks. bedre levevilkår for kaffebønderne eller stiller krav til miljøpåvirkingen fra dyrkningen af kaffe. Af certificeringsmærker kan nævnes Statskontrolleret Økologisk, Fairtrade, UTZ CERTIFIED, Rainforest Alliance m.fl.
4 vare(r)
4 vare(r)

Økologisk kaffe fra spændende rå bønner

Med Kaffeagenterne.dks rå, økologiske kaffebønner får du bæredygtig kaffe, som enten er dyrket økologisk, eller som er certificeret under en anerkendt certificeringsordning. Det betyder, at vi støtter arbejdet for fx bedre levevilkår for kaffebønderne samt at opnå en minimal miljøpåvirkning fra dyrkningen af kaffe.

Du kan finde kaffe med bl.a. disse certificeringer i vores webshop: Statskontrolleret Økologisk, Fairtrade, UTZ CERTIFIED og Rainforest Alliance m.fl.
Vores pakker med økologiske, rå kaffebønner fås i 1 kg og 5 kg, som leveres i papirsposer samt 10 kg, som kommer i hessiansække.

Fordele ved at riste dine øko kaffebønner selv

Forestil dig den bedste kop kaffe, du nogensinde har fået. Den kan du lave selv ved at købe rå, økologiske kaffebønner og så selv riste og male dem. Gør det, fordi:

  • - Det er nemt.
  • - Friskristet kaffe smager bedre og af meget mere.
  • - Kaffeblandingen har en rene, højere kvalitet.
  • - Du bestemmer selv, hvor lys eller mørkristningen skal være.
  • - Du kan lave hjemmelavet specialkaffe – ved at tilsætte fx vaniljestang eller appelsinskal

 

At klargøre de rå bønner selv er virkelig kræs til kaffeelskere. Det er faktisk også nemmere, end du tror.

Det eneste, der kræver lidt øvelse, er at finde den ristning, du synes, giver den bedste kaffesmag. Vi tør dog godt forsikre dig om, at det er umagen værd. En kop kaffe lavet på rå bønner som du selv har brændt til perfektion smager bare meget bedre. Og så er du i fuld kontrol over smagen. Du kan bl.a. variere ristningen fra den helt lyse til den ekstremt mørke, fransk ristning.

Du kan også lave din egen specialkaffe. Det gør du ved at lægge en kanelstang, vaniljestang, appelsinskal eller andre smagsgivere ved dine kaffebønner nogle dage, før du rister dem. Så får du en helt unik kaffesmag. Servér den fx for dine gæster.
Hvis du foretrækker bæredygtig kaffe af bønner, som allerede er ristet, så finder du naturligvis også et bredt udvalg af bæredygtige og økologiske kaffebønner hos os.

Rist dine egne økologiske hele kaffebønner

Er du klar til at kaste dig ud i hjemmelavet, økologisk kaffe af hele bønner, som du selv har gjort klar? Vi har lavet en god trin for trin-vejledning til, hvordan du kommer i gang med hjemmeristning af kaffebønner. Her kan du også læse om de forskellige ristningsprofiler og garanteret finde den, du vil prøve at kreere derhjemme.
Få den bedste kop kaffe, du nogensinde har fået – ved at riste dine økologiske kaffebønner selv. Hjemmeforarbejdet, bæredygtig kaffe smager bedre og af meget mere, fordi du drikker den, mens den er på sit friskeste. Du kan også skabe en unikke kaffesmag ved at tilsætte smage, du elsker.

Brug for hjælp?
Hos Kaffeagenterne.dk er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig til at få den allerbedste kaffeoplevelse hvad end du søger at støtte op om den økologiske kaffeproduktion eller noget andet.. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis der er noget, du er i tvivl om, så vi kan vejlede dig til den kaffe, der passer din smag og præference.

Du er velkommen til at sende os en besked via vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 70 26 20 39. Vi sidder ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 10-14.
Rigtig god fornøjelse med selv at lave den bedste kop kaffe, du nogensinde har smagt.