Espressomaskiner

Se vores flotte udvalg af lækre italienske espressomaskiner i mange varianter fra Bezzera, La Pavoni, Lelit og Rancilio. Espressomaskinerne kan findes både med og uden steamer og ud af de mange forskellige modeller er der store og små espressomaskiner til privat brug såvel professionelt brug. Bestil nemt online, vi leverer din nye espressomaskine hurtigt og sikkert.
17 vare(r)
BezzeraBZ10SPM-20
9.995,00 kr
BezzeraGalateaDomusmdirektevand-20
BezzeraGalateaDomusmtank-20
BezzeraStregaSAL-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/e/u/europiccola_elh.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/e/u/europiccola_elq.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/p/r/professional_plh.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/p/r/professional_plq.jpg
LaPavoniStradivariSPH-20
LaPavoniStradivariSTL-20
LelitKatePL82T-20
8.995,00 kr
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl41em.jpg
3.695,00 kr
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl41plust_2.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl41tem.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl2s_guilietta.jpg
Vibiemmefodrustfritstl-20
17 vare(r)

Espressomaskiner til kaffenyderne

Hvilken type kaffe nyder du at drikke? Er det et rent espresso shot? Skal der helst være steamet mælk i som ved en cafe latte, en cappuccino eller en cortado, eller er du mere til en americano, hvor espresso shottet blandes med varm vand? Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige italienske espressomaskiner, så du kan finde den maskine, der lever op til dine behov.

Du finder derfor både espressomaskiner uden steamer, hvis dette ikke er et behov, men også espressomaskiner med en eller flere steamere, så du kan lave en dejlig cafe latte eller lignende til mere end en gæst ad gangen. Find din nye topkvalitets espressomaskine her på siden.

Alt i tilbehør og reservedele til espressomaskiner

Hvad end du er til cremede cafelatér, powerfulde espressoshots, forfriskende cappuccinoer eller en velskænket americano, så kan du lave det med en rigtig espressomaskine. Hos kaffeagenterne finder du desuden alt til at vedligeholde din nye maskine, renseprodukter og løsdele i alt fra slanger, stampere, kander, filtre, dampdyser, kalkfjernere og meget mere. Du finder alt hvad du skal bruge samme sted. Det er både overskueligt og ikke mindst billigere i enden.

For nogle starter espresso eventyret for alvor når de får deres første rigtige espressomaskine. Så opdager man hvor anvendelig den er, og ikke mindst hvor himmelsk kaffen både smager og dufter. Har du ikke ejet en sådan maskine før og er i tvivl omkring vedligeholdelse osv. så spørg endelig os, det ved vi alt om.

Køb en espressomaskine og bliv din egen barista

Selvom La Pavoni er én af Italiens ældste espressomaskine producenter siden 1905, , producerer de stadig de førende manuelle espressomaskiner i dag. Hvis du er til solid enkelthed, simpelt design og kvalitet som ikke kan betvivles, så er en La Pavoni manuel brygger noget for dig.

Er du derimod til en noget større fuldautomatisk espressobrygger vil vi anbefale dig at se nærmere på Bezzera. Kaffeagenterne er stolte over at være dansk importør for mærket som leverer sublim kvalitet og power. Det var Luigi Bezzera der i 1901 opfandt de helt rigtige forhold for den optimale espresso proces med korrekt temperatur og det rette tryk til, at producere den lækre espresso vi alle elsker i dag

Har du brug for rådgivning eller spørgsmål angående sortimentet, så tøv ikke med at skrive en mail på salg@kaffeagenterne.dk eller ringe på +45 70 26 70 39.