Espressomaskiner

Se vores flotte udvalg af lækre italienske espressomaskiner i mange varianter fra Bezzera, La Pavoni, Lelit og Rancilio. Espressomaskinerne kan findes både med og uden steamer og ud af de mange forskellige modeller er der store og små espressomaskiner til privat brug såvel professionelt brug. Bestil nemt online, vi leverer din nye espressomaskine hurtigt og sikkert.
5 vare(r)
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/p/r/professional_plh.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl41em.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl41tem.jpg
Pulydescalerespressoafkalker-20
Vibiemmefodrustfritstl-20
5 vare(r)

Espressomaskiner til kaffenyderne

Hvilken type kaffe nyder du at drikke? Er det et rent espresso shot? Skal der helst være steamet mælk i som ved en cafe latte, en cappuccino eller en cortado, eller er du mere til en americano, hvor espresso shottet blandes med varm vand? Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige italienske espressomaskiner, så du kan finde den maskine, der lever op til dine behov.

Du finder derfor både espressomaskiner uden steamer, hvis dette ikke er et behov, men også espressomaskiner med en eller flere steamere, så du kan lave en dejlig cafe latte eller lignende til mere end en gæst ad gangen. Her på siden finder du flere forskellige varianter af espressomaskiner, herunder en semiautomatisk kaffemaskine eller en manuel espressomaskine. Hvad du bør vælge kommer an på dine behov, bare så længe espressomaskinen er i god kvalitet og kan brygge nøjagtig den type kaffe, som du synes bedst om. Find din nye topkvalitets espressomaskine her på siden.

Alt i tilbehør og reservedele til espressomaskiner

Hvad end du er til cremet cafelatte, powerfulde espressoshots, forfriskende cappuccinoer eller en velskænket americano, så kan du lave det med en rigtig espressomaskine. Hos kaffeagenterne finder du desuden alt til at vedligeholde din nye maskine, renseprodukter og løsdele i alt fra slanger, stampere, kander, filtre, dampdyser, kalkfjernere og meget mere. Du finder alt hvad du skal bruge samme sted. Det er både overskueligt og ikke mindst billigere i enden.

For nogle starter espresso eventyret for alvor når de får deres første rigtige espressomaskine. Så opdager man hvor anvendelig den er, og ikke mindst hvor himmelsk kaffen både smager og dufter. Har du ikke har ejet en sådan maskine før og er i tvivl omkring vedligeholdelse osv. så spørg endelig os, det ved vi alt om.

Der findes mange espressomaskiner - hvilken skal du vælge?

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige varianter af espressomaskiner, som findes i dag. Du bør gøre dig tanker om hvad du har behov for samt hvordan du foretrækker at både brygge og nyde din kaffe. Den bedste espressomaskine er nemlig den, der matcher dine behov, så du kan mærke glæden hver eneste gang du bruger den, og ser frem til at nyde din kaffe hver dag.

Kært barn har mange navne, fx espressomaskine, cappuccino maskine og cafe latte maskine, men selvom mange tror at det “bare” en kaffemaskine, så fungerer de faktisk på vidt forskellige måder. Det er derfor vigtigt, at espressomaskinen matcher dit behov. Læs mere om tre forskellige varianter nedenfor og find din nye kaffe latte maskine eller nyd et lækkert og velbrygget espressoshot.

Semiautomatisk espressomaskine

Når du vælger en semiautomatisk espressomaskine behøver du ikke at gøre ret meget af arbejdet selv, men kan stadig nyde en lækker kop friskbrygget og varm kop kaffe.
Der medfølger ikke kaffekværn ved en semiautomatisk kaffemaskine, men den er stadig både hurtig og let at anvende. Når bønnerne er malet og hældt på maskinen, trykker du blot på en knap, så maskinen gør alt arbejdet for dig. Du skal bare koncentrere dig om at nyde din kaffe, så snart den er færdig.

Manuelle espressomaskiner

Hvis du ønsker fuld kontrol over din kaffebrygning, bør du vælge en manuel espressomaskine. Denne variant giver dig mulighed for at kæle for detaljerne og selv have en god føling med alle processerne fra start til slut.

Manuelle espressomaskiner er for kaffeelskeren, der godt kan lide at eksperimentere, for at finde frem til den helt rigtige kop. Der medfølger ikke kaffekværn, som der ofte gør med fuldautomatiske espressomaskiner, og du bør derfor have en kværn i hjemmet, så du kan anvende friskmalede bønner og opleve den fulde smag.

Tag et kig på La Pavoni, der tilbyder de bedste espressomaskiner, der anvendes manuelt. Der findes flere modeller, men de har alle samme funktion: vandet varmes til den helt rette temperatur i beholderen og ved hjælp af håndtaget, brygges espressoen, når dette trykkes ned. Der er tale om et simpelt, men flot og funktionelt design, og disse espressomaskiner er blevet videreudviklet flere gange, grundet den høje kvalitet og popularitet.

En ægte barista maskine til hele familien

Hvis du ønsker at have en espressomaskine, der minder om den, du ser på din lokale kaffebar, bør du tage et kig på vores udvalg af espressomaskiner. Tag fx et kig på en PL2S barista kaffemaskine fra Lelit. Dette er en professionel kaffemaskine, hvor du har mulighed for at lave to espressoshots ad gangen. Den er desuden udstyret med to steamere, hvilket giver mulighed for at der kan laves flere kaffedrikke ad gangen, eller hvis der ønskes drikke baseret på enten mælk eller veganske alternativer. Selvom der er tale om en professionel barista maskine, så bør du ikke blive afskrækket af størrelsen, da den ikke fylder hele køkkenbordet. Den måler nemlig kun 58 cm i bredden og 46 cm i dybden.

Ønsker du dog en lidt mindre barista kaffemaskine, kan du tage et kig på Lelit PL62X, der er lidt mindre. Denne maskine har kun en enkelt gruppe til espresso, men har to steamere. Denne måler kun 22 cm i bredden og fylder altså ikke meget mere end en klassisk kaffemaskine. Fordelen er dog, at du får en professionel espressomaskine i hjemmet og kan nyde en ultra lækker kaffe derhjemme, i samme kvalitet som du kender det fra kaffebaren.

Køb en espressomaskine og bliv din egen barista

Selvom La Pavoni er én af Italiens ældste espressomaskine producenter siden 1905, producerer de stadig de førende manuelle espressomaskiner i dag. Hvis du er til solid enkelthed, simpelt design og kvalitet som ikke kan betvivles, så er en La Pavoni manuel brygger noget for dig.

Er du derimod til en noget større fuldautomatisk espressobrygger vil vi anbefale dig at se nærmere på Bezzera. Kaffeagenterne er stolte over at være dansk importør for mærket som leverer sublim kvalitet og power. Det var Luigi Bezzera der i 1901 opfandt de helt rigtige forhold for den optimale espresso proces med korrekt temperatur og det rette tryk til, at producere den lækre espresso vi alle elsker i dag

Har du brug for rådgivning eller spørgsmål angående sortimentet, så tøv ikke med at skrive en mail på salg@kaffeagenterne.dk eller ringe på +45 70 26 70 39.