Kopper og glas

Hos Kaffeagenterne er vi vilde med kaffe og alt hvad den indebærer, herunder hvad vi drikker kaffen af. Kaffen fortjener nemlig at blive drukket af gode kaffeglas, hvor den virkelig får lov til at komme til sin ret og gør det til en del af den skønne oplevelse, at nyde en kop kaffe.

Vælg mellem både kaffe latte glas, termo kaffeglas, Irish Coffee krus, papkrus til kaffe og meget mere.

17 vare(r)
Duralexcappuccinoglas31cl-20
Duralexcortadoglas16cl-20
Duralexcuppingglas25cl-20
Duralexespressoglas9cl-20
DuralexLatteglas36cl-20
DuralexLatteglas50cl-20
DuralexMacchiattoglas13cl-20
Lgmfilter36cl40stk-20
Lgmfilter36cl480stk-20
Lgtiltogopapkrus24eller36clsort100stk-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/0/10cl-cups-striber.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/2/4/24cl-cups-striber.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/3/6/36cl-cups-striber.jpg
17 vare(r)

Termo kaffeglas beskytter hænderne mod den varme kaffe

Termo kaffeglas sørger for at beskytte dine hænder og fingre, så du ikke brænder dig på den varme kaffe. Selvom kaffen serveres i et glas, vil varmen altså ikke påvirke selve glasset.
Kaffeglassene laves i specielt glas, der er varmeresistent, kan modstå store temperaturudsving og bliver ikke lige så varmt i overfladen, som almindelige glas gør. Du bør derfor vælge termo kaffeglas, hvis du ønsker at kunne drikke kaffen med det samme, uden at brænde fingrene på det varme glas.

Hvis du virkelig skal brilliere som hjemmebarisat, kan du jo overveje at få dine egen espressomaskine og virkelig imponere gæsterne med spændende og smagsfuld kaffe.

Cafe latte glas med ægte café følelse

Cafe latte glas giver bare den helt rigtige følelse og stemning på en café, så hvorfor ikke prøve at genskabe samme følelse derhjemme? Lav din yndlings kaffedrik i et højt cafe latte glas og nyd smagen af både god kvalitet og kærlighed til kaffen, men i egne trygge rammer hjemme i stuen eller ved spisebordet. Find den høje variant af cafe latte glas, som du oftest finder på caféerne eller kast dig ud i en mindre variant, hvis du eksempelvis primært drikker espresso, macchiato eller cortado.

Find de klassiske Bodum og Duralex glas hos Kaffeagenterne

Der er ingen vej udenom. De klassiske Bodum kaffeglas og Duralex kaffeglas er klassikere af en årsag. Designet er tidløst og passer ind i de fleste køkkener og indretninger.

De fine Bodum Pavina glas findes i to forskellige størrelser, nemlig 0,08 liter og 0,35 liter. Det mindste kaffeglas er til espresso, grundet den lille størrelse.

De velkendte Duralex glas findes i flere størrelser, så du kan finde den helt perfekte størrelse. Vælg mellem følgende størrelser: 9 cl, 16 cl, 25 cl, 31 cl, 36 cl eller 50 cl. De findes i både klart glas og i sort.
Det mindste kaffeglas på 9 cl er til espresso, mens de to på hhv. 36 cl og 50 cl er dem, der oftest serveres en lille eller en stor cafe latte i, når du bestiller på café.

Kaffeglas eller papkrus til kaffe - find det hele her

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige kaffeglas, der gør det til en ekstra nydelse, at drikke sin kaffe hver eneste dag. Vi har et stort sortiment og du finder flere forskellige slags - selvfølgelig fra de bedste mærker. Find bl.a. kaffeglas fra mærker som Bodum, Duralex eller Ecoffee.

Kaffeglas findes i et væld af forskellige størrelser, former og farver og vores store udvalg gør det let at finde et eller flere kaffeglas, som du synes om og som passer til dit hjem og din stil.
De klassiske kaffeglas finder du bl.a. fra mærkerne Duralex og fra Bodum, der altid er garanti for høj kvalitet og stærk holdbarhed. De findes i forskellige størrelser, så du kan drikke din foretrukne kaffedrik af det helt rigtige glas, der passer i størrelsen. Find fx et kaffe latte glas eller et glas, der passer til en macchiato.

Nogle mennesker foretrækker et lidt kantet glas, der gør det let at holde fast og få et godt greb. Andre mennesker foretrækker hellere et kaffeglas uden kanter, der er helt rundt. Uanset hvilken type du er, så kan du finde begge varianter af kaffe glas her.
Glas til kaffe kan nemlig være en individuel præference, og der skal naturligvis være noget for enhver smag, så alle kan nyde en varm kop kaffe af sit foretrukne kaffeglas.

Skal oplevelsen være lidt mere speciel? Se vores udvalg af glas til kaffe med håndtag og låg. De egner sig perfekt til iskaffe, men også iste eller drinks. Der er plads til et sugerør i låget, hvilket gør dem lette at drikke af. Egner sig også godt som Irish Coffee krus, grundet håndtag og sugerør.

Transportable kaffeglas til udflugter

Står dagen derimod på picnic eller en større fødselsdag, kan du med fordel vælge papkrus i stedet for kaffeglas. Papkrus til kaffe er lette at have med sig og du smider dem blot ud efter brug. Grundet materialet, kan du smide dem ud i skraldespanden med god samvittighed. Du har også mulighed for at købe separate låg til papkrus eller to go krus, hvilket både holder på varmen, men samtidig også gør det lettere at gå med koppen, uden at spilde.

Find dine nye kaffeglas, glaskopper eller to go krus her - og nyd din næste kop kaffe af det helt rigtige gas.