Kaffesirup

Kaffesirup

Kaffesirup giver lige det ekstra smag til kaffen, som du står og mangler eller har lyst til. Her på siden finder du mange forskellige varianter af sirup til kaffe, hvor du let kan tilsætte ny og spændende smag. Vælg fx mellem kaffesirup med smag af chokolade, hasselnød, karamel eller vanilje. Det er også muligt at vælge en sukkerfri variant af din foretrukne kaffesirup smag.
16 vare(r)
1883Amarettosirup1000ml-20
1883Chokoladesirup1000ml-20
1883Chokoladesirup250ml-20
1883Hasselndsirup1000ml-20
1883Karamelsirup1000ml-20
1883Karamelsirup250ml-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/p/u/pumpe.jpg
1883RistetHasselndsirup250ml-20
1883SaltKaramelsirup1000ml-20
1883Saltkaramelsirup250ml-20
1883SukkerfriChokoladesirup1000ml-20
1883SukkerfriHasselndsirup1000ml-20
1883SukkerfriKaramelsirup1000ml-20
1883SukkerfriVaniljesirup1000ml-20
1883Vaniljesirup1000ml-20
1883Vaniljesirup250ml-20
16 vare(r)

Kaffesirup giver din kaffe det ekstra pift, du søger

Kaffe er sjældent kedeligt, men nogle gange har man bare brug for lidt ekstra smag og forkæle sig selv. Det er her at kaffesirup kommer ind i billedet.
Kaffesirup findes i mange forskellige varianter og de sørger for at give din kaffe et kærligt skub i den helt rigtige smagsretning. Kaffesirupper kan sagtens bruges i varm kaffe, hvor du kan prøve dig frem til nye spændende smagsoplevelser, men de fungerer helt suverænt til iskaffe, hvor de tilfører sødme til den kolde drik.

Grunden til at det kan være en fordel at bruge sirup til iskaffe, er fordi mælken ikke varmes op. Så snart man begynder at varme mælken, bliver smagen sødere og sukkeret i mælken får en mere gennemtrængende smag, end når den er kold. Derved får man ikke det søde element i iskaffe og må tilsætte det på anden vis, hvis man ønsker det. Kaffesirup kan desuden tilføje en anden spændende smag, så du kan variere smagen i din iskaffe (eller varme kaffe) alt efter hvad du har lyst til fra dag til dag.

Her på siden finder du kaffesirup med spændende smag af:

 • - Chokolade
 • - Hasselnød
 • - Karamel
 • - Vanilje

Selvom de alle er klassiske smage, er de langt fra kedelige! De giver nemlig et ekstra pift til din kaffe, så du kan få en varieret smag hver eneste dag. Du kan også selv bestemme hvor lidt eller hvor meget du ønsker af de forskellige smage. Eller du kan prøve at kombinere flere varianter af kaffesirup, så du kan finde frem til din helt unikke smagskombination.

Sirup til kaffe, desserter, morgenmad og meget mere

Selvom det kaldes for kaffesirup, kan man jo sagtens bruge det til andet end kaffe. Alle varianterne af sirup til kaffe kan med fordel også bruges til:

 • - Topping på desserter
 • - Topping på is og sorbet
 • - Pandekager og vafler
 • - Som ekstra smag og sødme til skyr og yoghurt
 • - Havregrød og müesli
 • - Frugt
 • - Alt hvad du ellers kan komme på, som trænger til lidt ekstra sødme og smag


Det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til at bruge kaffesirup til andre retter og drikke og du kan med fordel prøve dig frem, så du kan finde dine absolutte favoritter.

Hvis du vælger at bruge den som klassisk sirup til kaffe, kan du med fordel prøve at kaste dig ud i at prøve en kaffesirup i:

Iskaffe
Café latte
Cappuccino
Cortado
Macchiato
Sort kaffe eller Americano
Espresso

Det er naturligvis en smagssag om hvor lidt eller hvor meget kaffesirup du ønsker i din kaffe, da al smag er individuel. Der er dog en tommelfingerregel der hedder:

 1. 1) 5 ml til espresso
 2. 2) 10 ml til cappuccino
 3. 3) 20 ml til iskaffe og andre kolde kaffe shakes


Kaffesirup - også til dig, der vil spare på sukkeret

Sirup er en sukkeret, flydende konsistens, men du kan faktisk godt få en sukkerfri variant af de velsmagende kaffesirupper.

Når du vælger en sukkerfri kaffesirup, skærer du drastisk ned på dit daglige indtag af sukker, hvilket bl.a. er et must i flere typer diæter, som led i en sundere kost eller af helbredsmæssige årsager. En sukkerfri kaffesirup gør det altså lettere at leve livet, helt uden problemer med højt sukkerindtag hver dag.

Du finder de samme gode smagsvarianter af kaffesirup - bare helt uden sukker. Det betyder, at du altså kan finde en sukkerfri variant af de velkendte kaffesirupper med smag af chokolade, hasselnød, karamel og vanilje.

Når du vælger en sukkerfri kaffesirup, indtager du ikke blot mindre sukker i hverdagen. Du indtager også færre kalorier. En naturlig sirup er nemlig fremstillet på sukker, hvilket indeholder mange kalorier, med da den sukkerfri kaffesirup i sagens natur er uden sukker, undgår du disse kalorier. Der er brugt kunstigt sødemiddel som alternativ til naturligt sukker, men du får en smag af samme høje kvalitet som altid.

Velkendt og smagfuld kaffesirup af høj kvalitet fra 1883

Hos Kaffeagenterne finder du den velkendte og højtelskede kaffesirup fra mærket 1883.
Det er franskmanden Philibert Routin der står bag 1883, der sidenhen er blevet et verdenskendt mærke grundet den lækre sirup af høj kvalitet.

Modsat mange andre typer sirup, så er 1883 sirup til kaffe baseret på hvid sukker og rørsukker frem for glukose. Da siruppen er sukkerbaseret, kan den derfor tåle at blive tilføjet til varme drikke, uden at den mister smag.
Alle varianter af kaffesirup fra 1883 indeholder desuden kun naturlige ingredienser og er uden konserveringsmidler og fedtstoffer.