Kaffeudstyr & tilbehør

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Det gælder også når det kommer til kaffebrygning. I hvert fald hvis du ønsker at kreere den absolut bedste kop kaffe. Kaffe tilbehør som fx mælkeskummer, shotkande, kafferister, doseringskop og mælketermometer kan være lige præcis dét, der løfter en kop kaffe fra at være god til at være fremragende. Og hvis du er en sand kaffeelsker ligesom os, så ved du, at der ikke er noget bedre, end en fremragende kop kaffe.

Derfor har vi samlet alt vores kaffeudstyr- og tilbehør her på siden fra forskellige producenter og brands. Fælles for alt vores kaffeudstyr er, at det kommer fra anerkendte mærker som fx Bialetti, Bodum, Wilfa, Motta, Hario mfl. Når du køber kaffeudstyr- og tilbehør hos os, er du derfor garanteret et produkt af høj kvalitet, der kan holde i rigtig mange år.

Som du nok kan se, er vores udvalg af kaffeudstyr og kaffetilbehør stort. Hvis der er noget bestemt du leder efter, du ikke kan finde, eller hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvor vi vil rådgive dig på allerbedste vis og dele ud af vores erfaring.

46 vare(r)
AeroPressClear-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/a/e/aeropress_20filters.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/a/e/aeropress-gummi.jpg
AeroPressOriginal-20
AeroPressXL-20
599,00 kr
AeropressXLfiltre200stk-20
BialettiTuttocremamlkeskummer6kopsMatsort-20
Bldbrste-20
149,00 kr
Bldbrstemknk-20
Bodumtimeglas-20
Cappuccinorens1liter-20
Cilioguldfiltertilkaffemaskinenstr4-20
CoffeePuckScreen-20
Dobbelttudshotkandemtrhndtag-20
Doseringsring58mmSort-20
Edomlkekande035literRustfritStl-20
Edomlkekande06literHvid-20
Edomlkekande06literRustfritStl-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/i/l/ilsa_m_lkekande_easyclean_60cl_2.jpg
Nyhed
Fjederringtilfilterholder58mm-20
GeneCafestoragnopsamler-20
GeneCafeCoolerCBC101-20
GeneCafePanRoasterristepande-20
Grupperens100tabletter-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/h/a/hario-drip-scale-timer.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/h/a/hario_skerton.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/h/a/hario_slim.jpg
HarioV600214kopsfiltre100stk-20
HarioV600316kopsfiltre100stk-20
HarioV60elektriskkaffekvrn-20
JoeFrexkaffevgt-20
KalkfilterLelitMaraXogLelitBianca-20
LelitmanometerkitPLA2400-20
LelitmlketermometerPLA3800-20
Mleskeplast40gr-20
Mleskeplast7gr-20
Motta05litermlkekande-20
Mottadoseringskop5558mm-20
Mottaespressotragt-20
Mottakakaostrdserustfritstl-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/t/e/termo.jpg
NuovaRicambiBigBangFilter-20
Shotkandemedtredobbelttud-20
WilfaClassicNymaltkaffekvrnWSCG2-20
WilfaDailykaffekvrnCG2G260-20
WilfaRapidsMiniElkedel-20
46 vare(r)

Kaffeudstyr- og tilbehør til alle slags kaffebryggere

I vores store sortiment af kaffeudstyr- og tilbehør, finder du udstyr der kan benyttes til stort set alle kaffebryggere og brygmetoder. Uanset om du foretrækker at brygge din kaffe ved hjælp af en stempelkande, en aeropress, en espressomaskine eller noget helt fjerde, så har vi kaffetilbehør, som kan tage din kaffebrygning til nye højder.

Det rigtige kaffeudstyr i den rigtige kvalitet er nemlig afgørende for at skabe den helt perfekte kop kaffe – uanset hvilken bryggemetode, du foretrækker.

Godt kaffeudstyr handler dog ikke udelukkende om funktionalitet, men også om æstetik og stil. Vi ved nemlig godt, at du sikkert har din kaffebrygger stående fremme, så derfor skal tilbehøret naturligvis også se pænt og præsentabelt ud. Og det gør det, når du køber det hos os.

Kaffeudstyr til både nybegynderen og kaffeentusiasten

Hos Kaffeagenterne har vi både kaffeudstyr og tilbehør til den erfarne hjemmebarista samt til nybegynderen, der lige er begyndt at eksperimentere med at perfektionere sin kaffebrygning.

Hvis du er ny indenfor kaffetilbehør, og ønsker at udforske og udvikle din hjemmebrygning, er et godt sted at starte, at investere i en elektrisk kaffekværn. En elektrisk kaffekværn er nemlig en nem og hurtig måde at forbedre sin kaffeoplevelse på, da friskkværnede bønner har en markant bedre og mere fyldig kaffesmag end kaffe der er kværnet på forhånd. Med en kaffekværn kan du eksperimentere med den perfekte indstilling til lige præcis din smag.

Et andet godt sted at starte, hvis du er ny indenfor kaffeudstyr, er et mælketermometer. Temperaturen på mælken, når du skal lave fx cafe latte, cappuccino o.lign., er nemlig helt afgørende for at skabe den bedste smag. Og det bliver altså bare nemmere at ramme den rigtige temperatur, hvis du har et mælketermometer.

Vi har naturligvis også udstyr og tilbehør til den lidt mere avancerede og erfarne kaffebrygger. Vi har fx et stort udvalg af knockboxe, stampere, WDT tools, præcisionsfilterkurve og meget, meget mere.