Iskaffe & iste

Iskaffe & iste

Lav en utrolig lækker iskaffe med ICED espresso som er eksklusiv Farm Mountain iskaffe. Her får du færdigblandede espressoshots i et hav af spændende smage. Vi forhandler ICED espresso smagsvarianter som fx. karamel, mint, original, irish rom m.m. Find din yndlingssmag til en ekstraordinær iced coffee eller frappe herunder.

27 vare(r)
2flvalgfriICEDespresso-20
2valgfrieskerICEDEspressoSticks-20
2xICEDespressoKoffeinfriOriginal-20
2xICEDespressoKOOriginal-20
3xICEDespressobestseller-20
ICEDEspresso9SticksCreamCaramel-20
ICEDEspresso9sticksDarkChocolate-20
Nyhed
ICEDEspresso9SticksSmoothVanilla-20
ICEDEspresso9SticksSweetOriginal-20
IcedEspressoCreamCaramel16shotsliter-20
ICEDEspressoCreamCaramelBagInBox3Liter-20
IcedEspressoCrunchyOrange16shotsliter-20
ICEDEspressoCrunchyOrangeBagInBox3liter-20
IcedEspressoDarkChocolate16shotsliter-20
ICEDEspressoDarkChocolateBagInBox3Liter-20
ICEDEspressoIrishRumCream16shotsliter-20
ICEDEspressoIrishRumCreamBagInBox3liter-20
ICEDespressoisteHimalayaCHAI-20
ICEDEspressoKoffeinfrikologisk500ml-20
ICEDEspressoMintChocolate16shotsliter-20
ICEDEspressoMintChocolateBagInBox3liter-20
ICEDEspressoOriginalOrganicBagInBox3liter-20
IcedEspressoOriginal16shotsliter-20
Nyhed
ICEDEspressoSmoothVanillaBagInBox3liter-20
ICEDEspressoSticksOriginalAmericano-20
ICEDEspressoSweetOriginalBagInBox3Liter-20
ICEDEspressokologiskOriginal500ml-20
27 vare(r)

ICED espresso færdigblandede shots til iskaffe

Når sommerdagene bliver varme, er der ikke noget bedre end at køle af med en hjemmelavet iskaffe der smager himmelsk.
Det er ikke alle som har penge eller lyst til at investere i en dyr espressomaskine for at lave den bedste hjemmelavet iskaffe. Heldigvis er det heller ikke nødvendigt med de geniale ICED espresso produkter, som har taget landet med storm. Produkterne er produceret af danske Farm Mountain, kendt for bæredygtighed og ordnede forhold for farmerne. De har med ICED espresso forsøgt at tilgodese flest muligt med deres mange smagsvarianter, og du kan finde en lang række smagsvarianter til din iskaffe som fx:

 • - Irish rum cream
 • - Mint
 • - Karamel
 • - Mørk chokolade
 • - Økologisk
 • - Original
 • - Koffeinfri


Hver flaske ICED espresso indeholder ½ liter svarende til 16 shots. Her hos Kaffeagenterne får du altid rabat, hvis du vælger at købe flere ad gangen.

Produktet er en ualmindelig nem ready-to-mix løsning af ægte espressoshots og sukker og smager derfor præcis lige så godt, som hvis de var lavet på en espressomaskine - hvis ikke bedre.
Tilsæt blot isterninger og mælk og voila! - så har du den perfekte hjemmelavet islatte. Det tager ikke mere end 15 sekunder med den smagfulde og nemme iskaffe mix.

Iskaffe / Iced coffee

Når man laver en iskaffe (eller iced coffee, som det også kaldes på engelsk), gøres det i princippet på noget så simpelt som en færdigbrygget kaffe. Typisk er denne drik populær, når vi rammer sommeren, men den er faktisk efterhånden meget udbredt i ind- såvel som i udlandet.
Selv blandt de der ellers ikke drikker kaffe normalt, er iced coffee et hit, da den bitre smag neutraliseres af både mælk og den smagsvariant man vælger- fx. iskaffe med karamel.

Det der kan ses som det bøvlede eller problematiske ved hjemmelavet iskaffe, er at det kræver planlægning og tager lang tid at afvente afkøling. Her hos Kaffeagenterne har vi derfor tænkt, at du som kaffeelsker fortjener at prøve et eminent alternativ, hvor du får en mindst lige så lækker kaffesmag, som havde du selv sirligt brygget kaffen efter alle forskrifter - og så endda med mulighed for at variere mellem en hjemmelavet iskaffe med karamel til romsmag, mint eller hvilken anden ICED espresso smag, du foretrækker. ICED espresso er udover en fantastisk smagsoplevelse din garanti for altid at kunne få en skøn iskaffe, når du har lyst, uden at have forberedt afkøling af varm kaffe mange timer i forvejen.

Ingen iskaffe uden isterninger, men hvis du alligevel ikke er helt vild med de meget kolde isklumper, kan du med fordel opbevare din iskaffe ekstrakt i køleskabet sammen med mælken - så er du nemlig sikker på at have en dejlig køleskabskold hjemmelavet islatte på kort tid, helt uden isterninger.

Køb iskaffe mix hos Kaffeagenterne - så kan du altid nyde en lækker islatte derhjemme, når du har lyst.

Hjemmelavet iskaffe der smager himmelsk

Når du ønsker at lave hjemmelavet iskaffe til dig selv, familien eller vennerne er ICED espresso shots en virkelig lækker måde at forkæle dig selv eller andre på - helt uden du behøver anskaffe dyrt espressoudstyr. Samtidig er det virkelig let og hurtigt og du kan kombinere på utallige måder med en af de forskellige ICED espresso blends.

En god iskaffe om sommeren er et hit for de fleste, hvad end det er til en stille aften på terrassen eller til en stor fest i haven med masser af gæster. En hjemmelavet iced coffee lavet på ICED espresso er en nem og ikke mindst sikker måde at få et suverænt resultat - hver gang! Helt uden at skulle afvente afkøling af kaffen og mulighederne for variation er uendelig.
Du kan toppe iskaffen med flødeskum eller lave en iskaffe med vaniljeis, eller bare drikke den som den er - én ting er dog sikkert - en hjemmelavet iskaffe med ICED espresso vil vække begejstring i hjemmet!

Iskaffe opskrifter

Vi vil her indvige dig i den beste iskaffe opskrift der er at finde. Intet slår tilfredsstillelsen af at lave sin egen iced coffee, så invertér naboen, veninden eller svigermor til en dejlig forfriskende hjemmelavet iskaffe, som de aldrig har smagt den før.
Vi har herunder givet to eksempler på lækre og lette måder at lave en iskaffe eller hjemmelavet frappe med de lækre ICED espresso - her i eksemplet med Iced espresso Original, men du kan naturligvis eksperimentere blandt deres mange varianter alt efter hvilken smag du ønsker. Fx er en iskaffe med karamel et virkelig lækkert alternativ, som du kan lave med et af de lækre produkter til iced coffee fra Farm Mountain.

Du kan også vælge at bruge den originale ICED espresso variant og tilsætte sirup, hvis du ønsker lidt ekstra sødme. Prøv fx en iskaffe med karamel sirup.

Opskrift på iskaffe

Alt du skal bruge er isterninger, ICED espresso og mælk, vand eller kakao.

Fremgangsmåde:

 • - Ca. en håndfuld isterninger kommes i et glas
 • - 0,3 dl ICED espresso hældes i glasset
 • - Tilsæt 1-2 dl mælk, vand eller kakao
 • - Rør rundt og servér med det samme


Frappe

Frappuccino, der i daglig tale herhjemme kaldes “frappe” og som du sikkert også kender den som, er en vildt lækker variant af iskaffe. Det er en mere cremet udgave og kan minde lidt om en milkshake. Frappé er fransk og betyder “hit”. Præsterer du en vellykket, hjemmelavet frappe til vennerne eller familien, bliver du med garanti også et hit derhjemme!

Frappe opskrift du bare MÅ prøve (også god til børn)
Vi kan på det varmeste anbefale at prøve en hjemmelavet iskaffe frappé med en af de mange smagsvarianter vi har fra ICED Espresso. De smager himmelsk, er nemme at lave og du kan få dem i et hav af smage, så der er noget for enhver.
Herunder har vi en frappe opskrift, hvor du selv tilføjer din yndlingssmag af ICED Espresso. Iskaffen får en lækker, intens kaffesmag, uden at blive alt for kraftig eller toneangivende, hvilket gør den meget børnevenlig.

Ingredienser: (til 2 stk)

 • - Et shot ICED espresso Blend
 • - 2 tsk. sukker
 • - Lidt vand
 • - 4 dl mælk
 • - 1 dl vand
 • - Isterninger


Fremgangsmåde:
Sukker, et skvæt vand og ICED Espresso Blend piskes med en el-pisker i ca. 45 sekunder, i hvert glas. Brug kun et piskeris til det og pisk ned i glasset. Blandingen bliver lys og meget skummende
Fyld glassene med isterninger
Tilføj til sidst vand og mælken i glassene og rør rundt et øjeblik

Farm Mountain iskaffe

Det kendte, danske Farm Mountain brand har stort fokus på bæredygtig kaffe og kvalitet, hvilket gør at du roligt kan regne med at Farm Mountain iskaffe omfatter disse værdier. Deres filosofi er baseret på SDG mål (Sustainable Development Goals) hvilket stiller høje krav til deres landmænd og afgrøder. Så du kan med god samvittighed putte et Farm Mountain produkt i kurven, hvad end du ønsker ICED Espresso til iskaffe, eller et andet kaffeprodukt.

Iskaffe med vaniljeis

Hvis du rigtig skal forkæle dig selv, bør du prøve en iskaffe med vaniljeis! Den er endda super simpel at lave.
Vaniljeisen tilføjer lidt ekstra cremethed til iskaffen og gør den lækker og tyk, mens den også giver en dejlig sødme. Drik den alene eller nyd den som dessert.

Opskrift på iskaffe med vaniljeis:

Start med at lave en hjemmelavet islatte, som du normalt ville:

 1. 1) Kom en håndfuld isterninger i glasset

 2. 2) Tilføj 0,3 dl ICED Espresso efter eget valg til glasset

 3. 3) Tilsæt 1-2 dl mælk

 4. 4) Rør rundt

 5. 5) Til sidst tilsætter du 2-3 spiseskeer vaniljeis og rører rundt igen

 6. 6) Nyd en lækker, cremet og kold iskaffe med vaniljeis