Iskaffe & iste

Iskaffe & iste

Når sommerdagene bliver varme, er der ikke noget bedre end at køle af med en hjemmelavet iskaffe der smager himmelsk. Med ICED espresso som er Farm Mountain iskaffe, får du færdigblandede espressoshots i et hav af spændende smage. Vi forhandler  ICED espresso smagsvarianter som fx. karamel, mint, irsk rom, mørk chokolade, økologisk, sød original og meget mere! Når du ønsker at lave hjemmelavet iskaffe til familien eller vennerne er ICED espressoshots den ultimative vej frem for dig som ikke har en dyr espressomaskine stående. Det er utrolig nemt og smager rigtig godt sammen med kaffe.

17 vare(r)
2 x ICED espresso Cream Caramel-20
2 x ICED espresso Dark Chocolate-20
2 x ICED espresso Irish Rum Cream-20
2 x ICED espresso Mint Chocolate-20
2 x ICED espresso Original Sweet-20
3 x ICED espresso bestseller-20
Icebreaker isterningboks-20
Iced Espresso Cream Caramel, 16 shots ½ liter-20
Nyhed
Udsalg
ICED Espresso Cream Caramel, Bag-In-Box BIB, 3 liter, 96 shots-20
Iced Espresso Dark Chocolate, 16 shots ½ liter-20
Nyhed
Udsalg
ICED Espresso Dark Chocolate, Bag-In-Box BIB, 3 liter, 96 shots-20
Iced Espresso Irish Rum Cream, 16 shots ½ liter-20
Iced Espresso Mint Chocolate, 16 shots ½ liter-20
Iced Espresso Original, 16 shots ½ liter-20
Nyhed
Udsalg
ICED Espresso Original, Bag-In-Box BIB, 3 liter, 96 shots-20
Specialpris 349,00 kr
Pris: 449,00 kr
Iced Espresso Økologisk Original 16 shots ½ liter-20
17 vare(r)

ICED espresso færdigblandede shots

Det er ikke alle som har eller har lyst til at investere i en dyr espressomaskine for at lave lækker iskaffe. Heldigvis er det heller ikke nødvendigt med de populære ICED espresso produkter som har taget landet med storm. ICED iskaffe er produceret af det kendte mærke Farm Mountain som har lanceret en lang række ultra lækre smagsvarianter bl.a.

  • - Irish rum cream
  • - Mint Karamel
  • - Mørk chokolade
  • - Økologisk Original
  • - Koffeinfri


Hver flaske ICED espresso indeholder ½ liter svarende til 16 shots - og lige nu får du rabat hvis du køber to! Produktet er en ualmindelig nem ready-to-mix løsning af ægte espressoshots og sukker og smager derfor præcis lige så godt som hvis de var lavet på en espressomaskine.

Tilsæt blot isterninger og mælk og voila! - så har du den perfekte is-latte. Det tager ikke mere end 15 sekunder.

Hjemmelavet iskaffe der smager himmelsk

En god iskaffe er et hit for de fleste hvad end det er til en rolig aften på terrassen eller til en stor fest i haven med masser af gæster. En hjemmelavet iskaffe lavet på ICED espresso er en nem og sikker måde at få et godt resultat - helt uden anstrengelser og mulighederne for variation er uendelig. Du kan toppe iskaffen med drys, flødeskum, is eller bare drikke den som den er - én ting er dog sikkert - en hjemmelavet iskaffe går man ikke helt galt i byen med.

Fremgangsmåde:

  1. 1. Ca. en håndfuld isterninger kommes i et glas
  2. 2. Kom 0,3 dl ICED espresso i glasset
  3. 3. Tilsæt 1-2 dl mælk, vand eller kakao
  4. 4. Rør rundt og servér med det samme


Intet slår tilfredsstillelsen af at lave sin egen iskaffe så inverter naboen eller svigermor til en dejlig forfriskende hjemmelavet iskaffe som de aldrig har smagt den før. Farm Mountain iskaffe Det kendte Farm Mountain mærke har stort fokus på bæredygtig kaffe og kvalitet, hvilket gør at du roligt kan regne med at Farm Mountain iskaffe omfatter disse værdier. Deres filosofi er baseret på SDG mål (Sustainable Development Goals) hvilket stiller høje krav til deres landmænd og afgrøder.