Kaffehøjskolen
Hos Kaffeagenterne deler vi glædeligt ud af alt vores kaffeviden, så du som kaffe-elsker, kan blive endnu klogere på kaffens finurlige verden. Vi plejer at sige, at kaffe er en helt videnskab for sig. Der er nemlig et utal af råd, tips, do's and don'ts, der kan gøre god kaffe endnu bedre. Vi har samlet nogle af de mest efterspurgte emner i nogle korte, men gode blogindlæg, som du finder samlet her på siden.
Kaffeblogs
Arabica
Cappuccino
Cortado
Espresso
Espressoteknikker: Trin-for-trin vejledning til at trække den perfekte espresso
De bedste kaffebønner til espresso
Flat White
Holdbarhed
Sådan forlænger du holdbarheden på din kaffe
Kafferistning
Sådan rister du selv din kaffe
Hvordan rister man kaffe i en ovn?
Kafferistning - lys, mellem og mørk
Koffein
Det skal du vide om koffeinen i din kaffe
Latte
Latte art mastery: Trin-for-trin guide til at skabe imponerende latte kunstværker
Liberica-bønner
Libericabønners skæve eksistens
Macchiato
Robusta
Robustakaffe, kan det overhovedet drikkes?
SCA cupping score
Opdateret 2024.