Kaffehøjskolen

Hos Kaffeagenterne deler vi glædeligt ud af alt vores kaffeviden, så du som kaffe-elsker, kan blive endnu klogere på kaffens finurlige verden. Vi plejer at sige, at kaffe er en helt videnskab for sig. Der er nemlig et utal af råd, tips, do's and don'ts, der kan gøre god kaffe endnu bedre. Vi har samlet nogle af de mest efterspurgte emner i nogle korte, men gode blogindlæg, som du finder samlet her på siden.

Kaffeblogs

 Arabica

Hvad er Arabica?

Cappuccino

Hvad er cappuccino?

Cortado

Sådan laver du en Cortado

Espresso

Espressoteknikker: Trin-for-trin vejledning til at trække den perfekte espresso

De bedste kaffebønner til espresso

Flat White

Sådan laver du en Flat White

Holdbarhed

Sådan forlænger du holdbarheden på din kaffe

Kafferistning

Sådan rister du selv din kaffe

Hvordan rister man kaffe i en ovn?

Kafferistning - lys, mellem og mørk

Koffein

Det skal du vide om koffeinen i din kaffe

Latte

Latte art mastery: Trin-for-trin guide til at skabe imponerende latte kunstværker

Sådan skummer du mælk korrekt

Liberica-bønner

Libericabønners skæve eksistens

Macchiato

Hvad er Macchiato?

Robusta

Robustakaffe, kan det overhovedet drikkes?

Hvad er robusta?

SCA cupping score

Hvad betyder SCA?

 

 

 

 

 

 

 

 Opdateret 2024.