Stempelkander

Stempelkander

Er du en ægte kaffenørd, der ynder at nyde en god baristakaffe derhjemme? Så bør du prøve en af vores stempelkander. Stempelkander er nemlig den brygmetode, der frembringer den mest fyldige og smagfulde kop kaffe. Du finder et stort udvalg af stempelkander af høj kvalitet her på siden. Vi har bl.a. et stort udvalg af Bodum-stempelkander i børstet stål i forskellige størrelser. Bodum-stempelkander er et populært valg blandt kaffeelskere, grundet deres høje kvalitet, brugervenlighed og tidsløse design.

Kaffe brygget i en stempelkande kaldes også for 'French Press', da det oprindeligt var en fransk idé, der lagde grundlaget for denne bryggemetode. I Danmark omtales bryggemetoden dog mest som stempelkaffe. Hvis du vil have det maksimale ud af din stempelkande, anbefaler vi, at du bruger friskristet kaffe, da friskristet kaffe har en rigere og mere intens aroma sammenlignet med kaffe, der har stået på en hylde i supermarkedet i længere tid.

7 vare(r)
BodumColumbiaStempelkande3kopsBrstetstl-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/3/1303-16.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/1/11055-57.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/1/11055-16.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/3/1308-57.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/3/1308-16.gif
Bodumtimeglas-20
7 vare(r)

Stempelkander tilfører kaffen en robust og intens smag

Stempelkaffe tilfører kaffen en rig og unik smag, der adskiller sig fra kaffe lavet på andre måder, som fx i en kaffemaskine med papirfilter. Stempelkanden gør det nemlig muligt for de naturlige olier og fine partikler i kaffebønnerne at blive i brygget, hvilket giver en kaffe med en mere robust og intens smag, sammenlignet med de fleste andre bryggemetoder. Derfor er stempelkaffe et populært valg blandt kaffeelskere.

En anden væsentlig fordel ved at anvende en stempelkande er, at du får fuld kontrol over bryggetiden og vandtemperaturen, hvilket er helt afgørende for at skabe lige præcis den smag, du bedst kan lide. Med en stempelkande kan du finjustere bryggeprocessen, så den matcher de specifikke bønners karakteristika eller din personlige smag.

Kaffe brygget i en stempelkande udvikler ofte en mere udtalt og rig aroma sammenlignet med andre bryggemetoder. Det skyldes delvis, at bryggeprocessen foregår ved højere temperaturer og over længere tid, hvilket fremmer frigivelsen af smagsstoffer fra kaffebønnerne.

Stempelkander er en nem måde at få god kaffe på

Udover at stempelkander frembringer en fantastisk kaffesmag, er det også en utrolig nem og brugervenlig bryggemetode. Det er en bryggemetode, alle kan finde ud af, og som er nem at lære.

Metoden kræver ingen elektricitet eller komplicerede trin, og det er let at eksperimentere med forskellige bryggetider, temperaturer og bønner, for at finde lige præcis den kombination, du bedst kan lide.

Stempelkander i stål er nemme at rengøre og vedligeholde 

Hvis du samtidig vælger en stempelkande i stål, som dem du finder her hos os, får du en stempelkande som er yderst holdbar og slidstærk mod ridser, knæk og brud og som kan holde i mange år. Vores stempelkander i stål er desuden fremragende til at holde på varmen, da stålet har isolerende egenskaber. De fungerer dermed som termo-stempelkander, der ligesom en termokande, bevarer temperaturen på kaffen. Det gør en stempelkande velegnet til dig, som ønsker at nyde din kaffe ved en ideel temperatur over længere tid.

Endelig er stål nemt at rengøre, så når du vælger en stempelkande i stål, får du også en hygiejnisk løsning, der kræver minimalt vedligehold.

Stort udvalg af Bodum-stempelkander hos Kaffeagenterne

Hos Kaffeagenterne finder du et stort udvalg af Bodum-stempelkander. Vi har både Bodum-stempelkander til 3 kopper og 4 kopper samt Bodum stempelkander på 1 liter, der svarer til hele 8 kopper.

Blandt vores store udvalg af kaffebryggere finder du også både automatiske bryggere, som fx traditionelle kaffemaskiner, og manuelle bryggere, som fx mokkakander, aeropress og meget mere.