Stempelkander

Stempelkander

Stempelkanden er den brygmetode der frembringer den mest fyldige og smagsfulde kop almindelige kaffe. Alle stempelkanderne kan også bruges til te-brygning.
 • Bodum Chambord 12-kops

  Bodum Chambord 12 kops brygger

  12 kopper - 1,5 liter Denne håndlavede stempelkande, som er lavet af solid messing og flere lag af krom, er i en klasse for sig. BODUM®s stempelkander er den nemmeste og hurtigste måde at lave den bedste kop kaffe på. Blot tilfør din favorit kaffe, varmt vand, pres og nyd den aromatiske kaffe.
  499,00 DKK
  Se mere ›
 • Bodum Chambord 3-kops, krom

  Bodum Chambord 3 kops brygger

  3 kopper - 0,35 liter. Denne håndlavede stempelkande, som er lavet af solid messing og flere lag af krom, er i en klasse for sig. BODUM®s stempelkander er den nemmeste og hurtigste måde at lave den bedste kop kaffe på. Blot tilfør din favorit kaffe, varmt vand, pres og nyd den aromatiske kaffe.
  279,00 DKK
  Se mere ›
 • Bodum Chambord 3-kops, kobber

  Bodum Chambord 3 kops brygger, kobber

  3 kopper - 0,35 liter udført i kobber. Denne håndlavede stempelkande, som er lavet af kobber, er i en klasse for sig. BODUM®s stempelkander er den nemmeste og hurtigste måde at lave den bedste kop kaffe på. Blot tilfør din favorit kaffe, varmt vand, pres og nyd den aromatiske kaffe.
  249,00 DKK
  Se mere ›
 • Bodum Chambord 4-kops, krom

  Bodum Chambord 4 kops brygger

  4 kopper - 0,5 liter Denne håndlavede stempelkande, som er lavet af solid messing og flere lag af krom, er i en klasse for sig. BODUM®s stempelkander er den nemmeste og hurtigste måde at lave den bedste kop kaffe på. Blot tilfør din favorit kaffe, varmt vand, pres og nyd den aromatiske kaffe.
  349,00 DKK
  Se mere ›
 • Bodum Chambord 8-kops, krom

  Bodum Chambord 8 kops brygger

  8 kopper - 1 liter Denne håndlavede stempelkande, som er lavet af solid messing og flere lag af krom, er i en klasse for sig. BODUM®s stempelkander er den nemmeste og hurtigste måde at lave den bedste kop kaffe på. Blot tilfør din favorit kaffe, varmt vand, pres og nyd den aromatiske kaffe.
  399,00 DKK
  Se mere ›
 • Bodum Chambord 8-kops, kobber

  Bodum Chambord 8 kops brygger, kobber

  8 kopper - 1 liter udført i kobber. Denne håndlavede stempelkande, som er lavet af kobber, er i en klasse for sig. BODUM®s stempelkander er den nemmeste og hurtigste måde at lave den bedste kop kaffe på. Blot tilfør din favorit kaffe, varmt vand, pres og nyd den aromatiske kaffe.
  399,00 DKK
  Se mere ›
 • Bodum Java 3-kops brygger

  Bodum Java 3 kops stempelkande

  3 kopper - 0,35 liter Denne håndlavede stempelkande, som er lavet af matsort plast og hærdet, varmebestandigt glas. BODUM®s stempelkander er den nemmeste og hurtigste måde at lave den bedste kop kaffe på. Blot tilfør din favorit kaffe, varmt vand, pres og nyd den aromatiske kaffe.
  149,00 DKK
  Se mere ›
 • Bodum Java 8-kops brygger

  Bodum Java 8 kops stempelkande

  8 kopper - 1 liter Denne håndlavede stempelkande, som er lavet af matsort plast og hærdet, varmebestandigt glas. BODUM®s stempelkander er den nemmeste og hurtigste måde at lave den bedste kop kaffe på. Blot tilfør din favorit kaffe, varmt vand, pres og nyd den aromatiske kaffe.
  249,00 DKK
  Se mere ›
 • Bodum Pour Over, sort

  Bodum Pour Over 8 kops brygger

  8 kopper - 1 liter udført i glas og sort gummi. De seneste år har tendensen i kaffeverdenen været 'back-to-basics' og det har Bodum forstået. Hér er Bodums fortolkning af en lækker pour-over kande inklusiv permanent filter af rustfrit stål.
  299,00 DKK
  Se mere ›