Kander+termometer

Kander+termometer

Her på siden finder du vores store udvalg af mælkekander, mælketermometre og shotkander. En mælkekande er uundværlig når du skal lave cappuccino, café latte og andre mælkebaserede kaffedrikke. Vi har mælkekander i mange forskellige størrelser og designs, så du finder helt sikkert en, som passer til dit behov og din stil.

Med et mælketermometer sikrer du, at du opnår den perfekte temperatur af din skummede mælk hver gang, som er vigtigt for at sikre den perfekte smag og konsistens. Vores shotkander er ideelle til at opmåle og hælde espressoshots i dine kaffedrikke, som fx flat white, latte macchiato og americano.

Uanset om du er en professionel barista eller blot en entusiastisk kaffeelsker, har vi alt det udstyr, du har brug for, til at løfte din kaffeoplevelse til det næste niveau.

16 vare(r)
Dobbelttudshotkandemtrhndtag-20
Edomlkekande035literRustfritStl-20
Edomlkekande06literHvid-20
Edomlkekande06literRustfritStl-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/i/l/ilsa_m_lkekande_easyclean_60cl_2.jpg
Edomlkekande1liter-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/i/l/ilsa_m_lkekande_easyclean_60cl_1.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/i/l/ilsa_m_lkekande_easyclean_60cl.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/i/l/ilsa_m_lkekande_easyclean_60cl_2.jpg
LelitmlketermometerPLA3800-20
Motta035litermlkekande-20
Motta05litermlkekande-20
Motta075litermlkekande-20
Motta1litermlkekande-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/t/e/termo.jpg
Shotkandemedtredobbelttud-20
16 vare(r)

Stort udvalg af mælkekander i høj kvalitet

Hos Kaffeagenterne har vi mange forskellige slags mælkekander. Vi har mælkekander i non-stick, mælkekander i stål samt både store og små mælkekander. En lille mælkekande er velegnet, hvis du blot skal lave en mælkebaseret kaffedrik til dig selv eller få personer, mens store mælkekander er velegnede hvis du skal lave kaffe til flere personer.

Mælkekander i stål er elegante og holdbare

Rigtig mange af vores mælkekander er produceret i stål, og det er der flere gode grunde til. En mælkekande i stål er nemlig en rigtig barista mælkekande, som typisk bruges på caféer og restauranter. Det skyldes bl.a., at en mælkekande i stål både er holdbar, robust og hygiejnisk, men også at de er fremragende til at sikre en jævn fordeling af varmen, så mælken opnår den helt rigtige temperatur og konsistens.

Vores mælkeskander i stål har desuden et elegant, stilrent og minimalistisk design, der gør, at de passer godt ind i enhver køkkenindretning. Mælkekanden er nemlig ofte et tilbehør, man har til at stå fremme, og det kan du også sagtens have, hvis du vælger en af vores flotte modeller.

Kaffe- og espressoudstyr hos Kaffeagenterne

Foruden mælkekander og mælketermometre, har vi hos Kaffeagenterne også et stort udvalg af espressoudstyr, kaffebryggere, kaffekværne og meget andet. Vi tilbyder også lækker friskristet kaffe fra vores eget risteri i SporByen i Randers, til dig, som vægter en smagfuld og aromatisk kop kaffe højt.