Knockboxe

En knockbox er et vigtigt tilbehør for enhver kaffeentusiast. En knockbox gør det nemlig langt nemmere at bortskaffe brugte kaffebønner og andre kafferester, når du brygger på en semiautomatisk espressomaskine. Ved at bruge en knockbox slipper du for at svine hele dit køkken til med kaffegrums, men kan i stedet nemt 'banke' kafferesterne ned i knockboxen.

Hos Kaffeagenterne finder du et stort udvalg af knockboxe til kaffe- og espressorester i flere forskellige størrelser og designs.

5 vare(r)
JoeFrexKnockboxbrunbejdset-20
JoeFrexKnockboxsortbejdset-20
Lillesortknockboxplast-20
Mottaknockboxlille-20
Mottaknockboxstor-20
5 vare(r)

Hvordan fungerer en knockbox?

Knockboxe er primært relevante for dem, som har en semiautomatisk eller manuel espressomaskine med et portafilter, der skal tømmes. De fleste vælger at placere deres knockbox tæt på espressomaskinen, så den altid er lige ved hånden, når portafilteret skal tømmes.

Efter du har brygget en kop friskristet kaffe, og skal tømme filterholderen for kafferester, banker du dit portafilter mod den tværstang, der er på knockboxen, så kaffegrumset falder ud og ned i knockboxen.

Efter at kaffegrumset er fjernet, er det en god idé at skylle portafilteret under varmt vand for at fjerne overskydende rester. Dette sikrer også, at din næste kop smager så frisk som muligt.

Det sidste, du skal huske, er at tømme selve knockboxen engang imellem, så den ikke flyder over med gamle kafferester.

Hvilken knockbox skal jeg vælge?

Det vigtigste er, at den knockbox, du vælger, er funktionel. En knockbox til espresso- og kafferester skal også have en størrelse, der passer til dit behov. Dog foretrækker de fleste også, at deres knockbox er flot og præsentabel, da den ofte står fremme sammen med det øvrige kaffesetup. Det er de knockboxe du finder hos os, heldigvis!

Stort udvalg af knockboxe hos Kaffeagenterne

Hos Kaffeagenterne finder du et stort udvalg af knockboxe, som er både flotte og funktionelle. Vi har fx knockboxe fra Joe Frex i både brunbejdset og sortbejdset birkefinér. Begge knockboxe er med inderbox i plast for nem og hurtig rengøring.

Vi har også stilfulde knockboxe fra Motta i forskellige størrelser, som er lavet af rustfrit børstet stål og med neopren gummibund som afbøder slaget, når kafferesterne bankes ud.

Ud over knockboxe finder du også et stort udvalg af andet espressoudstyr hos os, som fx termometre, dampdysere, filtre og meget andet. Vi har naturligvis også et stort udvalg af andre kaffebryggere, som fx kaffemaskiner, kaffekværne, aeropress, mokkakander og meget, meget mere.

Hvis du har spørgsmål til vores knockboxe, eller noget af vores andet kaffeudstyr, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores kaffenørder sidder klar ved tasterne til at rådgive og vejlede dig.