La Pavoni

La Pavoni er én af Italiens ældste espressomaskine producenter. De har produceret top-end espressomaskiner siden 1905 og er stadig førende på de manuelle lever-maskiner den dag i dag. Her på siden finder du en ny manuel espressomaskine fra La Pavoni med forskellige egenskaber.
4 vare(r)
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/e/u/europiccola_elh.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/p/r/professional_plh.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/p/r/professional_plq.jpg
LaPavoniStradivariSTL-20
4 vare(r)

La Pavoni manuel espressomaskine - en ægte kaffeklassiker

Den stilfulde La Pavoni maskine stråler ikke bare af skønhed og simplicitet, men kan også prale af, at være én af tidens første espressomaskiner siden starten af 1900 tallet. Desiderio Pavoni, maskinens far og grundlægger, har skabt intet mindre end et mesterværk, som indgyder ærefrygt og respekt blandt verdens mest passionerede kaffe fanatikere.

La Pavoni’en er espressoens godfather, stærkt karakteriseret af pumpehåndtaget. Det metal prægede design adskiller sig ikke synderligt fra nutidens moderne espressomaskiner, det gør simpliciteten til gengæld. En La Pavoni er en manuel espressomaskine som styres med håndkraft og den kræver derfor noget af brugeren i modsætning til de motordrevne espressomaskiner som klarer hele arbejdet selv.

Til gengæld skal du ikke bekymre dig om hvornår der skal skiftes gummipakninger eller andre reservedele, da La Pavoni’en er et super simpelt stykke kaffeværktøj. Ingen smarte kredsløb eller elektriske installationer - det er ren mekanik og solidt old school håndværk. En manuel espressomaskine er altså den ultimative tilføjelse til køkkenet for kaffe nørden, der sætter pris på godt håndværk.

De manuelle espressomaskiner lader dig slippe for mange komplicerede og ligegyldige knapper, mens den bruger sin egen rå kraft til at brygge den velsmagende kaffe. Det simple og tidløse design er med til at give en smuk tilføjelse til køkkenbordet, og minder mest af alt om et lille kunstværk.
Er du mere til de semiautomatiske versioner eller en teknisk barista maskine? Hos Kaffeagenterne finder du heldigvis lidt for enhver smag, så længe du har smag for kaffe.

La Pavoni maskinen er robust old school nostalgi

Der er ikke så mange ting som kan gå i stykker på en La Pavoni manuel espressomaskine grundet dens gennemtænkte simplicitet. Du vil derfor med denne maskine have en effektiv manuel kaffebrygger, som vil tjene dig hele livet. Det er dét, som La Pavoni står for!

Selve designet kan også noget. Med sin ekstreme pålidelighed udstråler denne klassiker en selvtillid i sit stilfulde retroudtryk og blanke metalkrop. Du får verdensklasse espressoshots med dette produkt. Hos Kaffeagenterne finder du en række forskellige modeller, bl.a.:

  • La Pavoni Professionel PLH
  • La Pavoni Professionel PRG
  • La Pavoni Stradivari SPH
  • La Pavoni Europiccola EN
  • og mange flere…

 

Denne smukke maskine kræver altså noget af brugeren - til gengæld har dine espresso et enormt potentiale for at blive himmelskønne. Er du mere til de semiautomatiske espressomaskiner? Så finder du alle vores espressomaskiner her.

Hvad gør en La Pavoni espressomaskine manuel?

En manuel espressomaskine fra La Pavoni er ikke til at tage fejl af. Den er lækkert udformet, men brygger en endnu mere lækker kop espresso.
Man kan næsten kalde det en DIY espresso, når du brygger på manuelle espressomaskiner, da det sker ved hjælp af ren kraft fra både dig og maskinen. Det er helt uden at elektriske pumper hjælper til. Ved brygning trækkes håndtaget manuelt op, hvilket fylder brygkammeret med vand. Når der er gået 3-4 sekunder kan håndtaget presses ned igen, hvor espressoen brygges ved hjælp af den manuelle tryk.

La Pavoni har produceret flere varianter af de manuelle espressomaskiner og lavet adskillige videreudviklinger. Maskinerne findes i flere størrelser, men med en kapacitet på helt op til 16 kopper espresso på en enkelt tank/kedel.