La Pavoni

La Pavoni er én af Italiens ældste espressomaskine producenter. De har produceret top-end espressomaskiner siden 1905 og er stadig førende på de manuelle lever-maskiner den dag i dag. Her på siden finder du de bedste La Pavoni bryggere med forskellige egenskaber.
6 vare(r)
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/e/u/europiccola_elh.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/e/u/europiccola_elq.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/p/r/professional_plh.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/p/r/professional_plq.jpg
LaPavoniStradivariSPH-20
LaPavoniStradivariSTL-20
6 vare(r)

La Pavoni - en ægte kaffeklassiker

Den stilfulde La Pavoni maskine stråler ikke bare af skønhed og simplicitet, men kan også prale af, at være én af tidens første espressomaskiner siden starten af 1900 tallet. Desiderio Pavoni, maskinens far og grundlægger, har skabt intet mindre end et mesterværk, som indgyder ærefrygt og respekt blandt verdens mest passionerede kaffe fanatikere.

La Pavoni’en er espressoens godfather, stærkt karakteriseret af pumpehåndtaget. Det metal prægede design adskiller sig ikke synderligt fra nutidens moderne espressomaskiner, det gør simpliciteten til gengæld. En La Pavoni er en manuel espressomaskine som styres med håndkraft og den kræver derfor noget af brugeren i modsætning til de motordrevne espressomaskiner som klarer hele arbejdet selv.

Til gengæld skal du ikke bekymre dig om hvornår der skal skiftes gummipakninger eller andre reservedele, da La Pavonién er et super simpelt stykke kaffeværktøj. Ingen smarte kredsløb eller elektriske installationer - det er ren mekanik og solidt old school håndværk.

La Pavoni maskinen er robust old school nostalgi

Der er ikke så mange ting som kan gå i stykker på en La Pavoni espressobrygger grundet dens gennemtænkte simplicitet. Du vil derfor med denne maskine have en effektiv manuel maskine, som vil tjene dig hele livet. Det er dét som La Pavoni står for!

Selve designet kan også noget. Med sin ekstreme pålidelighed udstråler denne klassiker en selvtillid i sit stilfulde retroudtryk og blanke metalkrop. Du får verdensklasse espressoshots med dette produkt. Find hos Kaffeagenterne en række forskellige modeller, bl.a.:

  • - La Pavoni Professionel PLH
  • - La Pavoni Professionel PRG
  • - La Pavoni Stradivari SPH
  • - La Pavoni Europiccola EN
  • - og mange flere

Denne smukke maskine kræver altså noget af brugeren - til gengæld har dine espresso et enormt potentiale for, at blive himmelskønne. Er du mere til de fuldautomatiske espressomaskiner? Så finder du alle vores espressomaskiner her.