Duralex

Nyd din kaffe i de velkendte Duralex glas med navnet "Picardie", som du ser på de fleste caféer. De franske glas har været i produktion siden 1945, og er stadig nogle af de mest populære kaffe eller café latte glas. Funktionaliteten er i top på disse glas: De er hårdføre, de kan fryses, puttes i mikroovnen, tåler opvaskemaskine, og så kan de naturligvis klare varme drikke. Kvaliteten er sublim, og du vil derfor kunne servere din velbryggede kaffe i Duralex glas i lang tid fremover.
7 vare(r)
Duralexcappuccinoglas31cl-20
Duralexcortadoglas16cl-20
Duralexcuppingglas25cl-20
Duralexespressoglas9cl-20
DuralexLatteglas36cl-20
DuralexLatteglas50cl-20
DuralexMacchiattoglas13cl-20
7 vare(r)

Duralex Picardie glas - Den franske klassiker

I hjertet af Frankrig ligger en lille by ved navn La Chapelle-Saint-Mesmin, hvor Duralex har produceret glas siden 1945. Allerede fra starten af, specialiserede de sig i ekstra hårdføre glasprodukter, som kunne holde til væsentligt mere end øvrige glas på markedet. Resultatet blev deres efterhånden ikoniske Duralex Picardie glas, som i dag findes som en fast del af udstillingen på enkelte franske museer, foruden deres markante markedsposition på caféer rundt om i hele verden. Det samme klassiske design er blevet fastholdt til den dag i dag, og kvaliteten er udelukkende blevet forbedret. Sidenhen er der kommet forskellige størrelser til, så du altid kan finde et Duralex glas der passer til din kaffetype, hvad enten det er et stort café latte glas på 50 cl, eller det lille hurtige espressoglas på 9 cl. Hvis du ikke vil nøjes med et almindeligt gennemsigtigt og klart glas, bør du overveje de flotte matsorte Duralex kaffeglas på 25 cl.

Med det naturlige valg af glas på plads, er det bare med at finde lige den kaffebønne der passer til din smag. Her kan du jo prøve en af vores mixpakker for at hjælpe dig på vej, hvor vi har pakket lidt mindre portioner af flere forskellige kaffebønner i samme pakke, så du kan spore dig ind på favoritten - uden at forpligte dig til en større investering.

Duralex glas er glassets svar på stål

Metoden bag de hærdede Duralex glas indeholder detaljer der betragtes som en virksomhedshemmelighed, men processen har meget tilfælles med produktionsmetoden for stål. Glassene varmes hurtigt op til omkring 600°C, hvorefter de øjeblikkeligt nedkøles kraftigt, for at give glassene et termisk chok. Det giver dem deres velkendte styrke, der som bekendt kan holde til en noget mere voldsom behandling end almindelige glas. Generelt er det mange fordele ved disse glas, som kommer fra deres produktionsmetode:

  • - Tåler opvaskemaskine
  • - Kan nedfryses
  • - Modstår store temperatursvingninger på op til 130°C
  • - Klarer højere fald og større slag
  • - Stables uden problemer for nemmere opbevaring
     

Skulle uheldet alligevel være ude så Duralex glasset ender med at gå i stykker, vil glasset ikke dele sig i store og skarpe skår, men derimod i små stykker som mindsker risikoen for personskade. Med Duralex Picardie glas får du altså en hårdfør følgesvend, der kan holde til det meste.

Med et Duralex glas bestemmer du selv hvad der serveres

En af de helt store fordele ved Duralex glas kommer som nævnt fra dets fremstillingsmetode, som gør glassene ekstra hårdføre og alsidige. Det gør også, at der nærmest ikke er nogen begrænsninger, når det kommer til hvad du kan bruge dem til. De er selvfølgelig oplagte som store café latte glas, hvor der er ekstra god plads til masser af lækker mælkeskum, men selv det store glas på 50cl skal ikke underkendes til almindelig kaffe. Du slipper for at fylde det op lige så ofte, og hvis du pendler i bil om morgenen, er det et godt alternativ til en termoflaske, da den nemmere passer ned i bilens kopholder.

Foruden de varme drikke, vil Duralex glassene med garanti også blive et hit blandt familiens mindste eller, lad os helst ikke nævne dem for meget, dem der ikke drikker kaffe eller te. Som saftevandsglas på en varm sommerdag, vil glassenes størrelse helt sikkert blive godt modtaget, og formen og siderne hjælper børnenes hænder med at holde fast på glasset, selv hvis det er lidt vådt. Skulle glasset blive tabt alligevel, så er vi jo heldigvis tilbage ved at Duralex glassene er nogle af de mest modståelige over for tab, stød og slag.

Prøv desuden at lave din næste dessert i et af de store Duralex glas, og sæt det direkte i fryseren efterfølgende. Så er der klar til servering med det samme, når gæsterne (eller dig selv) får lyst til lidt lækkert!