Firmakaffe

Hvad er en arbejdsplads uden god kaffe? Hos Kaffeagenterne finder du firmakaffe, der leveres i større mængder, som passer til antallet af ansatte i virksomheden. Vores firmakaffe findes i to varianter; Black Panther Espresso og Classic Panther Økologisk Espresso og leveres selvfølgelig direkte til døren. Kontakt os gerne og få et kaffeabonnement, så I automatisk modtager kaffebønner og tilbehør inden I løber tør.
6 vare(r)
Udsalg
BlackPantherEspresso12kghelebnner-20
Specialpris 1.920,00 kr
Pris: 2.160,00 kr
Udsalg
BlackPantherEspresso24kghelebnner-20
Specialpris 3.360,00 kr
Pris: 4.320,00 kr
Udsalg
BlackPantherEspresso6kghelebnner-20
Specialpris 1.020,00 kr
Pris: 1.080,00 kr
Udsalg
ClassicPantherkologiskEspresso12kghelebnner-20
Specialpris 1.995,00 kr
Pris: 2.232,00 kr
Udsalg
ClassicPantherkologiskEspresso24kghelebnner-20
Specialpris 3.695,00 kr
Pris: 4.464,00 kr
Udsalg
ClassicPantherkologiskEspresso6kghelebnner-20
Specialpris 1.049,00 kr
Pris: 1.116,00 kr
6 vare(r)

God firmakaffe = glade kolleger

Kaffe. Kreativiteten og effektivitetens drivkraft. Kollegernes samlingspunkt. Et varmt kram i en kop, når du trænger til en pause. Du finder sjældent en arbejdsplads uden kaffe og det er med god grund.

Bestil din firmakaffe hos Kaffeagenterne og få friskristede hele kaffebønner leveret direkte til døren på din arbejdsplads.

  • - God firmakaffe giver din virksomhed:
  • - En velfortjent kaffepause til alle ansatte
  • - Fornyet energi - perfekt om morgenen, efter frokosten og til at tage eftermiddagens træthed
  • - En forhøjet medarbejdertilfredshed
  • - En stærk arbejdsressource
  • - Et værktøj til at klare alle opgaver og giver samtidig et pusterum
  • - Noget at mødes over
  • - En lækker kop kaffe at servere til gæster og under møder


Firmakaffe gør selvfølgelig ikke alt arbejdet, men det er en hverdagshelt i flydende form. Så hvorfor ikke tilbyde dine medarbejdere og kollegere den bedste af slagsen?

Kaffeagenterne tilbyder også et kaffeabonnement på jeres firmakaffe. Kontakt os gerne for en aftale på kaffe med fast levering.

Friskristet firmakaffe i verdensklasse

Når du bestiller firmakaffe fra Kaffeagenterne, er du sikker på at modtage friskristede kaffebønner - hver gang.
Vi udvælger altid nøje de kaffefarme og leverandører, hvorfra vi får vores hele friske kaffebønner. Når vi modtager de friske kaffebønner, rister vi selv bønnerne på vores eget risteri på den gamle kaserne i Randers. Her sørger vi for at give kaffebønnerne den velfortjente kærlighed og kæler for detaljerne, når det kommer til de rette ristningsgrader. Den rigtige ristningsgrad er med til at sikre kaffen den gode smag og trækker forskellige smagsnuancer frem i bønnen.

Hvis der er tale om en lys ristningsgrad, ligger smagen tættest på den naturlige kaffesmag og der smages en fin syrlighed. Jo mere mørkristet kaffebønnen bliver, des mere vil den miste sin naturlige smag og frembringe en dybere og næsten chokolade agtig aroma og smagsprofil. Den endelige smag afhænger selvfølgelig også af selve kaffebønnen, hvor den er fra osv.

Når du vælger en friskristet firmakaffe, vælger du også massere af smag. Når først de friske kaffebønner er ristede, begynder de at miste deres smag forholdsvis kort tid efter. Derfor kan du smage stor forskel på almindelig konsum kaffe, der købes i diverse supermarkeder og friskristet kaffe. Når du bestiller friskristet firmakaffe fra Kaffeagenterne, vil du opleve en meget større og fyldigere smagsprofil, som dine medarbejdere og kolleger med garanti vil glæde sig over. I kan også vælge at få et kaffeabonnement på jeres virksomhedskaffe, så I altid har friskristet kaffe på arbejdspladsen.

Black Panther Espresso: Vores mørkeste espresso til dato! En espresso blanding af 100% Arabica kaffebønner med en god og kraftig smag. Kaffen har en god sødme og massere af noter af mørk chokolade.


Classic Black Panther Økologisk Espresso: En god espresso blanding med massere af syre. Egner sig godt til både et rent espressoshot, men også mælkebaserede kaffedrikke, fx café latte, cappuccino, macchiato osv. Selvfølgelig økologisk.

Få et kaffeabonnement hos Kaffeagenterne

Kaffeagenterne tilbyder et kaffeabonnement til jeres virksomhed, så I altid er sikre på, at have lækker friskristet firmakaffe på arbejdspladsen. Kontakt os gerne, for at høre om jeres muligheder ved et kaffeabonnement.

1) Når I vælger at få et kaffeabonnement er der mange fordele, som I kan nyde godt af:

2) Det er let: I behøver ikke selv at huske at bestille mere kaffe, når I er ved at løbe tør. Overlad dette til os.
I løber aldrig tør for firmakaffe på arbejdspladsen: Vi leverer kaffen efter jeres behov, hvad enten det er månedligt, hver anden måned eller noget helt tredje.

3) Vi kan også levere udstyr: Hvis I ikke har det rigtige udstyr til at brygge en god kop kaffe, så kontakt os gerne. Vi har et stort sortiment af både kaffekværne, kaffemaskiner, espressomaskiner, mælkeskummere og meget, meget mere.

4) I får fast levering af jeres firmakaffe direkte til arbejdspladsen: Slut med at spare på de sidste kaffebønner, lave tynd kaffe eller smutte en tur i supermarkedet og nøjes med konventionel kaffe. Vi leverer fast friskristet firmakaffe, så I kun skal koncentrere jer om at nyde den.

Er I interesseret i et kaffeabonnement til jeres firmakaffe? Kontakt os gerne på tlf. +45 7026 7039 eller salg@kaffeagenterne.dk og hør mere om jeres muligheder.