Farm Mountain

Farm Mountain

Her på siden kan du finde vores Farm Mountain-kaffe. Mærket Farm Mountain er skabt af de højeste kvaliteter af kaffe, man kan opnå. De forskellige kaffevarianter har alle en unik aroma, som du kan nyde, når du har købt din kaffe. Vi har for eksempel kaffe med tilsat aroma af lakrids, chokolade, karamel og mint med flere. Kaffen kan både bruges til espresso, stempel, filter eller noget helt fjerde. Du kan vælge formalingsgrad under det enkelte produkt, hvor du også kan vælge typer som tyrkisk og aeropress. Se alle de smagfulde og unikke varianter fra Farm Mountain herunder.

21 vare(r)
2xEspressofraFarmMountain-20
3poser1CoffeeCruFarmMountain-20
3poser3CoffeCruFarmMountain-20
3poservalgfrismagskaffe-20
BlackGoldristet-20
BlueHeavenristet-20
BrownLonghornristet-20
CreamCaramelristet-20
DarkChocolateristet-20
DeepEspressoristet-20
FinnishLiquoriceristet-20
Nyhed
ForrspakkefraFarmMountain-20
IrishRumCreamristet-20
MammasHazelnutristet-20
MintChocolateristet-20
MorningRoseristet-20
PearlEspressoristet-20
PinkMountainristet-20
VinterpakkefraFarmMountain-20
WarmSunshineristet-20
WhiteVelvetristet-20
21 vare(r)

Historien bag Farm Mountain-kaffe

Selvom Farm Mountain måske ikke lyder særlig dansk, så er det ikke desto mindre et dansk brand. Historien bag Farm Mountain-kaffe begyndte i 2006, da grundlæggeren af Farm Mountain, Lars Bendix, var i Afrika med et helt andet kaffeprodukt, der hurtigt ændrede sig til et ønske om at fremme og sælge kaffebønner fra Afrika, der var af høj kvalitet og bæredygtigt produceret. Visionen var at hjælpe kaffefarmerne med at blive endnu bedre til at dyrke og sælge deres kaffe. I 2007 indledte de således et tæt samarbejde med 932 farmerfamilier på Mount Elgon i Uganda. Et samarbejde der betød mange rejser til Afrika, hvor Lars blandt andet udviklede hjælpemidler for at gøre kaffefarmernes arbejde mere skånsomt i hverdagen, samtidig med, at produktionen og kvaliteten af kaffebønner steg markant.

I de seneste 13 år har Farm Mountain blandt andet fusioneret med Kaffeagenterne og stifteren heraf, Thomas – og sammen har de skabt Danish Coffee, der fortsat omfatter både Farm Mountain og Kaffeagenterne, og hvor SDG målene – verdensmålene for bæredygtig udvikling, stadig er i højsæde.

Hvad er særligt ved Farm Mountain-kaffe?

Hvis du gerne vil lave en rigtig god kop kaffe derhjemme, er det selvfølgelig ikke helt lige meget, hvilke kaffebønner du vælger. Der er stor forskel på kaffe, og når du gerne vil lave verdens bedste kaffe, skal du vælge verdens bedste kaffebønner. Dem finder du hos Farm Mountain, der laver kaffe i rigtig høj kvalitet. Her bruges kun de absolut bedste kaffebær til kaffen, der er nøje udvalgt af Farm Mountains kaffebønder i Uganda. Bønnerne dyrkes på små, familiedrevne gårde, hvor de høstes i hånden på de helt perfekte tidspunkter. Farm Mountain-kaffe har en unik smag, der er kendetegnet ved sin sødme og sine frugtige noter. Det skyldes, at kaffebønnerne dyrkes i højlandsområder, hvor klimaet er køligt og fugtigt, og det er forhold, der giver kaffebønnerne tid til at udvikle deres smagsaromaer. På den måde sikrer Farm Mountain, at kaffebærene får de absolut bedste forhold, så de til sidst kan ende som en perfekt og smagfuld kaffe i din kop.

Stort udvalg af Farm Mountain-kaffe hos Kaffeagenterne

Her hos Kaffeagenterne finder du altid hele udvalget af Farm Mountain-kaffe. Du kan finde kaffe til din espressomaskine, og du kan finde Farm Mountain-kaffe til hvilken som helst anden bryggemetode. Du kan selvfølgelig også vælge mellem mange forskellige smagsvarianter, så du kan finde frem til den helt perfekte kaffe for dig. Eller hvad med et glas Farm Mountain ICED Espresso iskaffe? Her hos Kaffeagenterne finder du det hele, så du altid kan få den kaffe, du drømmer om.

Køb Farm Mountain-kaffe hos Kaffeagenterne i dag

Hvis du gerne vil købe lækker kaffe i høj kvalitet, skal du kigge med lige her på siden. Her har vi gjort det nemt for dig at finde og købe den helt særlige Farm Mountain- kaffe, som du kan bestille online og få leveret direkte til din hoveddør.