Kalkfiltre+fittings

Kalkfiltre er vigtigt at bruge i forbindelse med sin espressomaskine. Vi har både filtre til maskine med indbygget vandtank og til maskiner med direkte vandtilslutning.
 • Brita Elemaris Cool Meter 2,4 liter

  Brita Elemaris Cool Meter 2,4 liter

  Eksklusiv filtreringskande/vandrenser fra Brita på 2,4 liter med digital kalenderfunktion for at huske udskiftning af filterpatron. Passer i køleskabsdøren
  299,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Marella Cool Calendar 2,4 liter

  Brita Marella Cool Calendar 2,4 liter

  Lækker hvid filtreringskande/vandrenser fra Brita på 2,4 liter med manuel kalenderfunktion for at huske udskiftning af filterpatron. Passer i køleskabsdøren
  199,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Maxtra 3+1 gratis!

  Brita Maxtra 3+1 gratis!

  Brita Maxtra tilbudspakke - køb 4 stk. betal kun for 3! Du får 1 stk. filter helt gratis Maxtra filtrene passer til Marella og Elemaris kanderne og holder hvert til 100 liter vand!
  189,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Purity C bypass hoved 0-70%

  Brita Purity C bypass hoved 0-70%

  Brita Purity C bypass hoved 0-70%.   Passer til alle Purity C filtrene fra Brita (50, 150, 300).   Tilslutning: 3/8" gevind.
  495,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Purity C150 inkl. 30% bypass hoved

  Brita Purity C150 inkl. 30% bypass hoved

  899,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Purity C150 inkl. variabelt bypass hoved

  Brita Purity C150 inkl. variabelt bypass hoved

  Brita Purity filtret sikrer pålidelig fjernelse af kalk samt uønsket smag og lugt, hvilket giver optimal produktkvalitet og lang driftstid for din espressomaskine. C150 filtret filtrerer ca. 1700 liter vand ved en hårdhed på 12. BRITA-filtreret vand indeholder konsistente og præcise egenskaber. For tilberedning af kaffe betyder det, at karbonathårdheden reduceres nøje, mens alle de mineraler, der skal bruges til smagsudvikling, bevares. Dette giver dig ro i sindet med hensyn til, at du har gjort alt det, der er muligt for at opnå optimal kvalitet – og med de maksimale succeskriterier. Frit leveret i Danmark!
  1.099,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Purity C150 refill

  Brita Purity C150 refill

  Re-fill til C150 filtret der filtrerer ca. 1700 liter vand ved en hårdhed på 12. BRITA-filtreret vand indeholder konsistente og præcise egenskaber. For tilberedning af kaffe betyder det, at karbonathårdheden reduceres nøje, mens alle de mineraler, der skal bruges til smagsudvikling, bevares. Dette giver dig ro i sindet med hensyn til, at du har gjort alt det, der er muligt for at opnå optimal kvalitet – og med de maksimale succeskriterier. Frit leveret i Danmark!
  599,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Purity C50 inkl. 30% bypass hoved

  Brita Purity C50 inkl. 30% bypass hoved

  699,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Purity C50 inkl. variabelt bypass hoved

  Brita Purity C50 inkl. variabelt bypass hoved

  Brita Purity filtret sikrer pålidelig fjernelse af kalk samt uønsket smag og lugt, hvilket giver optimal produktkvalitet og lang driftstid for maskinen. C50 filtret filtrerer 600 liter vand ved en hårdhed på 12. BRITA-filtreret vand indeholder konsistente og præcise egenskaber. For tilberedning af kaffe betyder det, at karbonathårdheden reduceres nøje, mens alle de mineraler, der skal bruges til smagsudvikling, bevares. Dette giver dig ro i sindet med hensyn til, at du har gjort alt det, der er muligt for at opnå optimal kvalitet – og med de maksimale succeskriterier. Frit leveret i Danmark!
  899,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita Purity C50 refill

  Brita Purity C50 refill

  Re-fill til C50 filtret der filtrerer 600 liter vand ved en hårdhed på 12. BRITA-filtreret vand indeholder konsistente og præcise egenskaber. For tilberedning af kaffe betyder det, at karbonathårdheden reduceres nøje, mens alle de mineraler, der skal bruges til smagsudvikling, bevares. Dette giver dig ro i sindet med hensyn til, at du har gjort alt det, der er muligt for at opnå optimal kvalitet – og med de maksimale succeskriterier. Frit leveret i Danmark!
  429,00 DKK
  Se mere ›
 • Brita vandmåler digital

  Brita vandmåler digital

  Digitalt flowmeter fra Brita med programmérbar alarm Flowmeter/vandmåler passende til de fleste kalkfiltre og espressomaskiner. Tæller ned fra det indtastede antal liter og giver alarm når det er tid til udskiftning af filter. Man kan således altid se hvor mange liter der er tilbage i filtret. 3/8" tilslutning på til langt de fleste filtre og maskiner på markedet. Frit leveret i Danmark!
  599,00 DKK
  Se mere ›
 • Kalkfilter, lille

  Kalkfilter - til espressomaskinen 25-50 liter

  Beskyt din espressomaskine med dette kalkfilter. Filtrerer mellem 25 og 50 liter vand svarende til ca. 10 opfyldninger af Rancilio Silvia eller ca. 400 dobbelte espresso'er. Sættes på indsugningsslangen i vandbeholderen. Diameter: 42mm
  49,00 DKK
  Se mere ›