Mælkeskummer

Mælkeskummer

Er du træt af at piske mælk i en gryde over komfuret, når du skal have varm mælk og skum til kaffen, men gider du samtidig ikke bruge penge på en espressomaskine med steamer? Hvis dette er dit tilfælde, så er en mælkeskummer en god investering. Med en mælkeskummer kan du ved at trykke på en knap varme og skumme din mælk på samme tid. Nemmere bliver det ikke at få skum på kaffen eller at lave en hjemmelavet version af en cafe latte, cappuccino eller cortado. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så ring til os, så vi kan dele ud af vores store erfaring inden for kaffeverdenen.
1 vare(r)
BialettiTuttocremamlkeskummer6kopsMatsort-20
1 vare(r)

Lækkert udvalg af mælkeskummere i høj kvalitet

Hvad er bedre end en god varm kop kaffe med luftigt og cremet mælkeskum på toppen? Nu kan du lave din egen cappuccino, café latte eller café au lait hjemme hos dig selv, hvis du ikke er til den helt sorte kop kaffe. Kaffe med mælkeskum på toppen kan noget helt særligt, og du kan hælde den skummede mælk i hvilken som helst type kaffe – fra almindelig friskristet luksuskaffe til lækker aromakaffe.

Hvis du derudover er klar til at tage det næste skridt op med dine kaffeoplevelser, så skal du prøve at riste dine egne kaffebønner. Du køber dine kaffebønner rå og rister dem med en kafferister.

En mælkeskummer er en fordel at eje, når du holder af at få varm mælk med lidt eller meget skum i din kaffe, og du ikke har lyst til at investere i en decideret espresso maskine. Med mælkeskummere kan du nemlig nemt skumme mælk til din kaffe, og du kan skumme lige præcis den mælk, du foretrækker. Du får ofte det bedste skum med letmælk eller sødmælk, men det er helt op til dine egne præferencer.

Hos Kaffeagenterne kan du finde mælkeskummere fra blandt andre Bialettis og Bodum. Bodum er kendt af de fleste danskere for særligt deres stempelkander og mælkeskummere. Bialette er den italienske pendant, som fx er legendariske inden for kværne, mælkeskummere og kander.

Vi udvælger med omhu de mælkeskummere, der skal have en plads på hylderne i vores webshop. De skal alle leve op til vores forventninger til kvalitet og naturligvis lave den ultimative mælkeskum til din kaffe. Kun det bedste er godt nok til vores dejlige kaffeelskende kunder.

Hvilken mælkeskummer skal jeg vælge?

Alle vores mælkeskummere er udvalgt med fokus på kvalitet. Så uanset hvilken du vælger, vil du opleve, at den er let at bruge, og at den laver et virkelig godt, fyldigt skum.

Det tager ikke mere end mellem 30 og 60 sekunder at lave dit eget mælkeskum, og et godt tip herfra: Hvis du vil have ekstra meget skum ovenpå den kaffe, skal du hælde forsigtigt samtidig med, at du svinger mælkeskummerkanden forsigtigt fra side til side. Det sikrer nemlig, at så meget skum som muligt lægger sig ovenpå kaffen.

Her på webshoppen kan du fx finde:

  • - Bodum Latteo mælkeskummer, manuel
  • - Bialetti Tuttacrema mælkeskummer, elektrisk

Vi forhandler Bialette Tuttacrema mælkeskummeren i to forskellige størrelse – nemlig til 3 kopper og til 6 kopper.

Her skal du naturligvis vælge den, der matcher det antal kopper, du vil lave. Hvis du gerne vil kunne lave mælkeskum, når du har mange gæster, kan det være en fordel at have en stor mælkeskummer, som jo også sagtens kan lave til et mindre antal kopper. Du kan desuden også finde en mælkeskummer, som ikke er elektrisk men derimod manuel. Den er praktisk, når du vil bruge mælkeskummeren uden at have behov for, at den er tilsluttet strøm.

Mælkeskummere er lette at rengøre – lige efter brug. Nogle dele kan få en tur i opvaskemaskinen, mens andre kun tåler håndvask.

Brug for hjælp til mælkeskummere?

Danskere elsker kaffe med mælk, og mange har fået øjnene op for, hvad mælkeskum gør ved kaffeoplevelsen. Kaffe med mælkeskum er en måde at gøre din kaffeoplevelse til en ren sanseoplevelse i luksusklassen. Du kan naturligvis også bruge dit mælkeskum til at lave en lækker iskaffe. Her kan det være lettest at gøre med en manuel mælkeskummer.

Vi vil rigtig gerne have, at du bliver 100 % tilfreds med den mælkeskummer, du vælger at købe her på vores webshop. Hvis du drømmer om at udvide dit sortiment af apparater, der giver dig mulighed for at lave mange flere forskellige slags kaffe, så er en mælkeskummer en simpel udvidelse, som er let at mestre, og som giver dig fantastisk mange gode kaffespecialiteter.

Måske har du allerede en kaffekværn, en kafferister og en espressokande, men er i tvivl om, hvilken mælkeskummer der er den rette for dig. I så fald er du meget velkommen til at kontakte os kaffeagenter. Vi sidder klar til at give dig den optimale vejledning, så du ved præcist, hvad du skal vælge.

Rigtig god fornøjelse med at lave mælkeskum til din specialkaffe.