Bodum

De fleste danskere kender Bodum - og med god grund. Bodum har i mange år været synonym med dansk design og kvalitet, og er et anerkendt mærke inden for kaffeudstyr. Her på siden finder du vores flotte udvalg af Bodum kaffetilbehør, som den stilfulde Bodum stempelkande, den velkendte Bodum mælkeskummer, den klassiske Bodum kaffebrygger, og naturligvis de smarte Bodum Pavina glas med dobbeltvæggede sider. Uanset hvilken en du vælger, vil det med garanti være en god og nydelig tilføjelse til ethvert kaffebord.
7 vare(r)
BodumColumbiaStempelkande3kopsBrstetstl-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/3/1303-16.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/1/11055-57.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/1/11055-16.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/3/1308-57.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/1/3/1308-16.gif
Bodumtimeglas-20
7 vare(r)

Bodum - Dansk familievirksomhed

Siden virksomheden blev stiftet tilbage i 1944, har familien Bodum altid været samlet om succesen. Ægteparret Peter og Britta brugte de tidlige år af virksomheden på at importere diverse glasvarer, og det var her at de første gang fik øjnene op for vacuum kaffebryggeren, og den smag den gav til kaffen. Deres mål var nu klart: de ville forbedre designet, og samtidig gøre produktet prismæssigt tilgængeligt for alle. Den mission har de holdt fast ved, og er stadig gældende i dag. Selvom det primære hovedsæde ikke længere befinder sig i Danmark, er det de samme værdier som gør sig gældende, og Bodum bærer stadig præg af de skandinaviske og nordiske designprincipper som enkelthed og funktionalitet. I dag ligger hovedsædet i Schweiz, som Peter og Brittas søn, Jørgen, flyttede virksomheden til nogle år efter at han overtog virksomheden. Hans søster Pia er ligeledes en del af familievirksomhedens direktion.

Noget brandet er særlig kendt for er Bodum stempelkander som fås i enlang række forskellige størrelser og designs. 

Vi ønsker kun at tilbyde de bedste produkter til vores kaffeelskende kunder, og der er flere grunde til at Bodum er en del af vores sortiment:

  • - Fokus på kvalitet og funktionalitet
  • - Overkommelige priser
  • - Flot, dansk design


Uanset hvilket Bodum produkt der falder i din smag, er vi sikre på, at du kan finde et design der passer ind hos dig, og vi ved også at du vil blive glad for den høje funktionalitet.

De ikoniske Bodum stempelkander

I mange år har Bodum stempelkanden prydet de danske kaffeborde, og er med tiden blevet et klassisk og tidsløst designikon, som stadig er meget velkendt i dag. Sidenhen er serien blevet udvidet med en lang række farver og materialer, så designet altid kan fremstå skarpt til lige nøjagtig din egen stil og smag. Den dag i dag bliver Bodum stadig set som værende et synonym for stempelkander, og et naturligt valg for kaffedrikkere i mange danske hjem, samt mange andre lande verden over. Bodum Stempelkanden er bare én form for kaffebrygger, men bliver set som at være den mest miljøvenlige. Designet har efterhånden også mange år bag sig, hvor den har sørget for god og velsmagende kaffe, samtidig med at den har givet en god fornemmelse af ens egen indflydelse på den gode kaffesmag, med sin direkte og manuelle kaffebrygningsmetode.

Ønsker du en klassisk og ikonisk Bodum stempelkande, kan du vælge blandt et hav af forskellige her på siden - vi har dem alle! Leder du efter kaffebryggere af anden slags, kan du lade dig inspirere af vores flotte udvalg af kaffebryggere her.

Fuldend din café latte med en Bodum mælkeskummer

Den sidste - men vigtige - ingrediens i din cappucino eller café latte, er at toppe den med det lækre og luftige mælkeskum. Mælkeskummeren er hurtigt blevet én af Bodums bedst sælgende produkter, grundet dens effektivitet, design, kvalitet og funktionalitet. Med en Bodum mælkeskummer tager det under et halvt minut at lave det dejlige mælkeskum, og låget sikrer med den ekstra dybe kant, at det bliver nede i beholderen. Med en beholderstørrelse på en kvart liter, har du desuden også god mulighed for at lave en dejligt luftig café latte, eller en lækker cappucino.

Hvis du ønsker varm skum, tager du bare kanden med færdiglavet mælkeskum og smider i mikroovnen i ca. 40 sekunder. For at få det bedste resultat med skummet anbefaler vi at du tager skummet op med en ske og lægger det forsigtigt ned i koppen. Eller hvis du føler dig modig, kan du stadig hælde forsigtigt og svinge kanden let fra side til side mens du hælder. Det sørger for at mest muligt af skummet lægger sig på toppen, og samtidig hjælper det til med at få det hele med. Efter brug kan du sætte alle delene i opvaskemaskinen. Du får svært ved at finde en mælkeskummer der er lettere i brug.

Er Bodum Latteo ikke lige din smag, eller ønsker du måske en elektrisk mælkeskummer i stedet for en manuel? Find vores andre mælkeskummere her.