TORSDAGS Tasting_ Nyt billede til landingpage.

Hvad kan du forvente af Torsdags Tastings hos Kaffeagenterne?

Torsdags Tastings er et nyt koncept vi har startet op i vores flotte nye lokaler i SporByen i Randers.
Her vil du få gratis smagsprøver på kaffe og vores populære ICED espresso.
Vores nabo og samarbejdspartner Danish Organic Bottles tilbyder smagsprøver på friskbagt brød eller frisklavet pasta.

Derudover vil der hver uge være besøg af forskellige samarbejdspartnere.
Listen vil blive opdateret løbende. Du kan også følge med på vores Facebook eller Instragram - der lægger vi opslag op hver uge, med info om ugens gæster.

Du kan se, hvem der kommer herunder:

Uge 10 - 9. marts

Nature Wines - De er en online vinshop og grossist til restaurationsbranchen. De har fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed. Størstedelen af deres sortiment er fra små vinbønder i EU. Deres hovedkontor ligger i Børkop ved Vejle og de sender til hele Danmark.

CPH Attitude - Deres slogan er: ´Jewelry Expressing You´ (Smykker Der Udtrykker Dig). Det er DNA'et i de unikke smykkedesigns. Det er vores personlige fortællinger og oplevelser som danner vores unikke jeg. CPH´ATTITUDE designer håndlavede smykker med personlighed, og med fokus på ansvarlig produktion og ressourceforbrug. Smykkerne er lavet med håndselekterede ædelsten, hvoraf en stor del er vintage. Det betyder at stenene i sig selv bærer på en historie, som man selv viderefører.

Living Flowers - Living Flowers designer bæredygtige og langtidsholdbare blomsterdekorationer. De kan holde sig friske og smukke i minimum 6 måneder uden brug af vand. Deres buketter er et klimavenligt alternativ til de mere konventionelle friske buketter. CO2-udslippet bliver reduceret med 99% pr. buket ift. de konventionelle buket blomster. Ved at vælge Living Flowers sparer du både penge samt vedligeholdelse. Du træffer et godt og klimavenlige valg i hverdagen, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet, forbrug og æstetik.

Uge 11 - 16. marts

Maymays - Maymays er inspireret af det indiske køkken. Deres primære produkter er en serie af kikærtesnacks, som du kan nyde til kolde drikke, som en del af tapas, ostebordet eller som en del af madpakken.

1883 Sirup

Galleri Grevelsgaard 

Uge 12 - 23. marts

Vinlogen - Vinlogen er stiftet af 2 unge fyr, som har en fælles passion for god vin og det fællesskab som man skabe omkring de forskellige dele af vinens verden.  De præsenterer kvalitetsvin, hvor der en tanke og mening bag de enkelte vine, og ikke mindst måden de produceres på.

 

Uge 13 - 30. marts

Bull Eyes Destillery / Gin Heroes - Er et ægte familieforetagende bestående af far og tre sønner. Deres produkter er 100% økologiske, da mange af deres ingredienser er høstet direkte i den vilde natur, hvilket gør at økologien og dermed biodiversiteten til et kritisk element i deres forretning.

Åkjærsgaård Vin

 

Uge 16. - 20. april

Aktiv Strik Design

Tidspunkt:

Hver torsdag: 15.00 - 17.30

Sted:

Scandiasporet 37, 8930 Randers NØ (indkørsel via Udbyhøjvej 66)

VI SES!