Bæredygtig kaffe med fokus på levevilkår

Bæredygtig kaffe med fokus på levevilkår

Hos kaffeagenterne.dk går vi ind for bæredygtig kaffe som er økologisk fremstillet. Vores håndristede kaffebønner her på siden er enten dyrket økologisk eller også har de et af flere certificeringsmærker som f.eks. Fairtrade, Rainforest Alliance m.fl. eller er Statskontrolleret økologisk. Disse beviser, at der i produktionen arbejdes for bedre levevilkår for kaffebønderne og/eller stiller høje krav til miljøet samt en bæredygtig kaffeproduktionen.
5 vare(r)
5 vare(r)

Bæredygtig kaffe og bedre levevilkår for kaffebønder

Kaffeagenterne er en socialøkonomisk virksomhed som blandt andet har et brændende hjerte for at støtte en fair handel med kaffebøndere og sikre dem ordentlige vilkår. Vi ønsker at støtte op om ægte kaffekvalitet, rene økologiske bønner og ikke mindst fair lønninger til de hårdtarbejdende bøndere. Se evt. også al vores Farm Mountain kaffe i spændende smagsvarianter du ikke finder alle steder.

Når du køber din kaffe og ikke mindst hvor du køber den fra, har faktisk stor indflydelse på mange mindre kaffebønders levevilkår. De presses prismæssigt ofte helt i bund af de største kaffegiganter hvilket giver en skævvridning og helt unfair lønninger for de mindre kaffeproducenter. Når du aktivt tager et valg om at støtte både de bæredygtige kaffeplantager men også ønsker at støtte menneskeliv som producerer kvalitets kaffebønner med passion og kærlighed, så er du landet det helt rigtige sted.

Af certificeringsmærker kan nævnes:

  • - Statskontrolleret Økologisk
  • - Fairtrade
  • - UTZ CERTIFIED
  • - Rainforest Alliance m.fl.

Med kaffe her fra siden får du de skønneste ristede kaffebønner, hvor miljø, bæredygtighed og ordnede forhold er i fokus. Vi rister selv vores bønner til perfektion i eget hyggelige risteri..

Slowroastet bæredygtige kaffebønder fra eget risteri i Randers

Her kan du se vores udvalg af økologisk kaffe, som er ristet på slowroast metoden, direkte fra eget risteri i Randers. Under de enkelte produkter kan du desuden vælge den mængde kaffe, der passer til dig. Nyd økologisk og bæredygtig kaffe fra os, samtidig med at du støtter arbejdet for bedre vilkår i kaffeproduktionen.

Danskerne er i meget høj grad blevet økologisk bevidste og vi ønsker i stigende grad rene fødevarer som ikke er sprøjtet med diverse pesticider til skade for både os og vores natur. At leve bæredygtigt er et aktivt valg i at vælge specifikke varer til og andre fra. Det gælder naturligvis også kaffen.

Få en velskænket kop kaffe bygget på bæredygtighed, omtanke og rene råvarer. Nyd din kaffe med god samvittighed og vid at du er med til at støtte op om fair vilkår og en sundere kaffeindustri.

Har du spørgsmål står vi meget gerne til rådighed og guider dig til den perfekte kaffe til dig.