Kaffekværne

Alle vores kaffekværne er gennemtestet og overholder vores egne strenge krav til kvalitet og performance.
 • Hario Skerton kværn

  Hario Skerton kværn

  Hario Skerton manuel kværn med keramiske skær. Så kan du tage den gode kaffe med dig overalt - fantastisk lækkert udført

  349,00 DKK

  299,00 DKK

  Se mere ›
 • Hario Slim kværn

  Hario Slim kværn

  Hario Slim manuel kværn med keramiske skær til 1-2 kopper kaffe. Så kan du tage den gode kaffe med dig overalt - fantastisk lækkert udført
  295,00 DKK
  Se mere ›
 • Lelit PL 043 espressokværn

  Lelit PL43 espressokværn

  Lelit PL 43 er en kompakt espressokværn med koniske knive. Kværner med 800 omdrejninger/min. og opvarmer derved ikke bønnerne.
  1.495,00 DKK
  Se mere ›
 • Mahlkönig Vario 2014

  Mahlkönig Vario Home 2017

  Nyeste model fra mahlkönig med stærkere, justérbare gafler til filterholderen. Vario kværnen fra Mahlkönig er lavet til hjemmebrug og kan kværne kaffe til espresso, filter og stempelkande. Mahlkönig, der normalt kun producerer kværne til caféer og kaffebarer har lavet denne super lækre hjemmekværn.
  3.195,00 DKK
  Se mere ›
 • Nivona CafeGrano 130

  Nivona CafeGrano 130

  Nyeste kværn fra Tyske Nivona - netop hjemkommet. Lækker lille kaffekværn i elegant børstet stål look. Rigtig lækker og solid kværn med koniske knive på 38mm. Indstillelig formalingsgrad i 16 trin fra grov til stempelkande og helt fint til espresso og tyrkisk kaffe.
  899,00 DKK
  Se mere ›
 • Obel Instantaneo espressokværn

  Obel Mito Instantaneo espressokværn

  Lækker grind-on-demand kværn fra itaienske Obel med 64mm knive.   Har støjdæmpet kværn-hus, lækkert LCD display og kraftig 350watts motor.   Dimensioner: 55x 21x37 cm
  3.995,00 DKK
  Se mere ›
 • Rancilio Rocky doserless

  Rancilio Rocky 2016 - doserless

  Rancilio Rocky 2016 edition er igen et superprodukt fra Rancilio og en perfekt partner til Rancilio Silvia (Miss Silvia) espressomaskinen. Opdateret med aftagelig spildbakke for nemmere rengøring - ellers samme gedigne kvalitet som altid!
  2.195,00 DKK
  Se mere ›
 • Rhibowares Compact kværn

  Rhinowares Compact kværn

  Rhinowares Compact kværn der er et perfekt rejse-match til Aeropress, da den passer ned i Aeropressens hule håndtag, når den ikke bruges. Der medfølger en smart Aeropress adapter der gør det virkelig nemt at kværne kaffe direkte ned i Aeropressn. Og når du så skal videre kan du putte kværnen i den medfølgende pose så al kaffe-støv ikke ryger ud i tasken eller du kan putte kværnen ned i din Aeropress. Det keramiske maleværk har 43 indstillinger fra fin til grov så der er rig mulighed for at ramme noget nær det perfekte.
  375,00 DKK
  Se mere ›
 • Aeropress+Rhinowares Compact kværn

  Rhinowares Compact kværn + Aeropress

  Rhinowares Compact kværn der er et perfekt rejse-match til Aeropress, da den passer ned i Aeropressens hule håndtag, når den ikke bruges.   Hér i den perfekte sampak med aeropressen!

  614,00 DKK

  549,00 DKK

  Se mere ›
 • Wilfa CGWS-130

  Wilfa Nymalt kaffekværn WSCG-130B

  Opdateret model af Wilfa populære kaffekværn.   Den nye model kører med lavere hastighed for at preservere smagsstofferne i kaffen - lækrere design og i sort finish.
  799,00 DKK
  Se mere ›