Kaffekværne

Med en kaffekværn har du mulighed for selv at kværne dine yndlingsbønner. Derved sikrer du at bønnernes aromaer bibeholdes i bønnen og du får en optimal kaffe smagsoplevelse. De kaffekværne du finder her på siden har vi testet, så vi på den måde er sikre på, at de lever op til Kaffeagenterne.dk’s høje krav til både kvalitet og funktionalitet.
8 vare(r)
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/h/a/hario_slim.jpg
HarioV60elektriskkaffekvrn-20
LelitPL043MMIespressokvrn-20
LelitWilliamPL72espressokvrnbrstetstl-20
LelitWilliamPL72Pespressokvrnpoleretstl-20
RejsekaffekvrnGenopladelig-20
WilfaClassicNymaltkaffekvrnWSCG2-20
WilfaDailykaffekvrnCG2G260-20
8 vare(r)

Kaffekværne som er testet og godkendte

Når du har fundet en yderst velsmagende og lækker kaffebønne, så findes der ikke noget bedre end selv at kunne kværne dem. Med hjemme- og friskkværnet kaffebønner bliver det endelige resultat bare dét bedre. Hvis du nyder en god kop kaffe, kan det altså uden tvivl betale sig at investere i en kaffekværn. Hos kaffeagenterne går vi højt op i, at kunne tilbyde kaffeudstyr i høj kvalitet. Du kan derfor forvente at alle vores kaffekværne er i en solid standard og lever op til alt det de skal kunne.

En kaffekværn skal kunne kværne bønnerne korrekt og uden spild eller besvær. Det gælder både de manuelle som de elektriske kaffekværne. Varmeudviklingen under brug må ikke være for høj og kværnen skal kunne male bønnerne ensartet. Vi kan stå inde for alle de modeller du finder her på siden og vi skriver under på at kvaliteten er i orden.

Hvilken kaffekværn skal du vælge?

Hvordan du ønsker din kaffe er en smagssag og for nogle er hele forberedelsesprocessen et nærmest helligt ritual. Hvis du er til lidt luksus og simpelhed og blot vil kunne trykke på en knap og lade maskine ordne det hele for dig, så er en fuldautomatisk kaffekværn det rette valg for dig. Vi har lækre luksus espressokværne i alle prisklasser fra b.la. Obel Mito og Lelit eller kaffekværne i den billigere end fra Wilfa.

Er du derimod til godt gammeldags håndværk og sætter pris på den fordybende gør-det-selv process, så er den manuelle kaffekværn måske mere i din ånd. Se f.eks. vores manuelle kværne fra Hario som er en simpel og mobil håndkværn, der tillader dig at kværne dine egne bønner overalt. Her er ingen elektriske installationer nødvendige, du kværner blot din kaffe hvor som helst, i vildmarken eller hjemme i køkkenet.

Kværn til kaffe er et must-have for kaffeelskeren

Hvis du virkelig kræser om din kaffe skal du prøve at male dine egne bønner. Smagsintensiteten og friskheden vil da være optimal og selve processen tager ikke lang tid. Så længe udstyret er i orden er det ingen sag at kværne kaffebønner derhjemme. Bestil din nye kaffekværn her hos Kaffeagenterne.dk så er du sikker på at få et godt kaffeprodukt som du vil have stor glæde af i lang tid.