Kaffegaver

Glæd en vaskeægte kaffeelsker med én af vores lækre kaffegaver. Her på siden finder du vores fine kaffe gavepakker, der er nøje sammensat med forskellige lækre og smagfulde produkter og delikatesser. En kaffegave egner sig til alt fra værtindegave, til de ansatte, fødselsdagsgaven eller bare fordi.
4 vare(r)
GavekorttilKaffeagenternedk-20
KaffegaveAromakaffeLakrids-20
KaffegavemedLakrids-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/k/a/kaffesak_3stk.jpg
4 vare(r)

Kaffegaver til arbejdspladsen

Er du på udkig efter årets gave til dine kollegaer eller ansatte? Så er en kaffegave et oplagt valg. Pakkerne indeholder bl.a. kaffe og andre delikate sager såsom chokolade, bolsjer og kaffesirup så der er med garanti noget for enhver smag. Derudover kan du selvfølgelig købe vores forskellige produkter enkeltvis, hvis du ønsker selv at sammensætte en kaffe gavepakke eller kurv, så den passer helt perfekt til den person, du mener fortjener en smagfuld overraskelse fra kaffeagenterne.dk.

Der skal ikke altid meget til for at øge arbejdsglæden hos dine ansatte. Med en lille kaffegave vil dine medarbejdere føle sig værdsat og kan nyde kaffegavens lækkerier med familien. Når du køber gennem Kaffeagenterne kan du være sikker på høj kvalitet og hurtig levering. Vi har vores eget risteri i Randers hvor vi dagligt går og nusser med det vi elsker mest. Alle vores varer leveres derfor altid i friskeste kvalitet.

Køb en kaffe gavepakke med iskaffe eller rom

Oftest er det tanken der tæller, dét at føle sig tænkt på kan få hjerterne i brand hos os alle. Vi har sammensat et par forskellige kaffegaver så der er lidt at vælge imellem. Vi har blandt andet sammensat en kaffegave med iskaffe som de fleste elsker på en varm sommerdag eller som en forfriskning efter en lang dag på jobbet.

Vi har også sammensat en anden kaffepakke med 225 gr. Pearl Espresso og 700 ml. mørk Ron Cubay Añejo rom. Så er der lidt at varme sig på i de kolde vintermåneder. Lige meget hvilken gave du vælger vil kaffegaven naturligtvis være pænt pakket ind i en cellofanpose med sløjfe.

Kaffegaver med lækre råvarer af høj kvalitet

Kaffe er ikke bare kaffe men kan danne rammen for både store smagsoplevelser og hyggeligt samvær med vore kære. Kærligheden til kaffe er noget de fleste af os har til fælles og danskerne drikker mange kopper kaffe årligt. Med en kaffegave ved hånden, rammer du derfor altid plet til enhver anledning hvad end det er en firmagave til de ansatte, en julegave, en bare-fordi-gave eller en værtindegave.

En kaffe gavepakke virker hver gang!