Friskristet kaffe

Friskristet kaffe

Alt vores friskristet kaffe er fra vores eget risteri som ligger i de gamle tog fabrikker, som nu hedder SporByen, i Randers og det er her vi rister alle vores kaffer og kaffebønner med omhu. For at friskristet kaffe giver dig en så aromatisk og smagfuld kop kaffe som muligt, rister vi al vores kaffe efter slow roast metoden. Slow roast metoden rister bønnerne langsomt, så hver kaffebønne har mulighed for at udvikle sig til sit fulde potentiale, hvilket resulterer i de lækreste friskristede kaffebønner man kan få. Så uanset om du er mest til filter, stempelkande eller espresso, så ender du med en god kop kaffe uanset, hvilket produkt du køber her fra siden. Vores kaffe er nemlig friskristet kaffe efter alle kunstens regler fra vores eget risteri i Randers kun ca. 30 minutters kørsel fra Århus.
1-48 af 52
2poserEspressofraFarmMountain-20
3poser1CoffeeCruFarmMountain-20
3poser3CoffeCruFarmMountain-20
3poservalgfrismagskaffe-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/a/f/afrikapakke.jpg
AfterDinnerBlendristet-20
BlackGoldristet-20
BlueHeavenristet-20
BrownLonghornristet-20
CreamCaramelristet-20
DarkChocolateristet-20
DeepEspressoristet-20
Espressopakke4x225gramfriskristetespresso-20
FinnishLiquoriceristet-20
FusionsGourmet1kg-20
Honduraskologiskristet-20
Nyhed
IndonesienBlueBaliristet-20
IrishRumCreamristet-20
KenyaMatundaAAristet-20
MammasHazelnutristet-20
MintChocolateristet-20
MorningRoseristet-20
Nyhed
NepalMountEverestSupremeristet-20
PearlEspressoristet-20
PinkMountainristet-20
Nyhed
Udsalg
SommerpakkefraFarmMountain-20
Specialpris 129,00 kr
Pris: 153,00 kr
1-48 af 52

Friskristet kaffe i verdensklasse

Du modtager din friskristet kaffe fra Kaffeagenterne med posten. Du pakker den spændt op. Så snart du åbner posen, ved du det. Du tager et langt og dybt snus med næsen næsten helt nede i kaffeposen.
”Det her bliver til en virkelig god kop kaffe,” tænker du.

Hos Kaffeagenterne håndplukker vi selv – i bedste feinschmecker stil – de kaffefarmere, hvor vi køber vores kaffebønner fra. Vi samarbejder kun med de allerbedste. De skal alle sammen leve op til vores høje krav og forventninger til kaffens kvalitet. Og vi gør det for din skyld. Vi gør det for at kunne tilbyde dig de absolut lækreste kaffeblends, der findes – uden sammenligning. Derudover gør vi det for at give dig et bredt og varieret udvalg af mange forskellige slags friskristet kaffebønner.

Du kan helt sikkert finde nøjagtigt den kaffe, du har lyst til at prøve – eller måske endda købe igen. Uanset hvilken slags kaffe du søger, så har vi noget, du vil kunne lide. Her på siden finder du alt fra traditionel friskristet kaffe til de spændende, eksklusive aromakaffer af friskristede kaffebønner.

Skal du virkelig toppe kaffeoplevelsen som den semi-professionelle hjemmebarista, vil vi anbefale at du bruger en mælkeskummer til at toppe kaffen med lækkert mælkeskum.

Kom verden rundt med nyristet kaffe fra Kaffeagenterne

Vi har været hele verden rundt – til ære for dig – så du kan få lov at smage en skøn kop kaffe af bønner fra enten Kenya, Indonesien, Colombia, Mexico, Peru, Tanzania og mange flere lande, som er kendt for at lave kaffe af allerhøjeste kvalitet. Prøv nogle af de udvalgte kaffeblends herunder og smag forskellen.

Her er et udpluk af vores populære varianter af friskristede kaffebønner og blends:

  • - Black Gold, ristet
  • - Agentens StakeOut Espresso, ristet
  • - After Dinner Blend, ristet
  • - Afrika-pakke med 4x 225 g, friskristet
  • - … og mange, mange flere delikate og velsmagende kaffeblends.

Eller hvad med at prøve vores Verdenspakke, hvor du får 4 forskellige slags friskristet kaffe fra hver deres del af verden. Din nye favorit kaffeblend kunne meget vel være blandt de fire. Det er desuden en billig måde at smage sig frem til sin nye yndlingskop.

Spar penge på friskristet kaffe når du køber større mængder

Er du på jagt efter en kaffe, du kan nyde hver morgen, eller måske et helt arsenal af spændende friskristede kaffebønner, så du kan variere den kop kaffe, du laver? Så er du landet på den helt rigtige side.
Vi kan med glæde fortælle, at når du køber vores populære pakker med flere slags af de bedste friskristede kaffeblends, så sparer du penge på hver enkelt pose.

Prøv de forskellige pakker fra Farm Mountain – du kan vælge mellem fx espresso, smagskaffe eller CoffeeCru, når du bestiller de pakker, vi har sammensat på forhånd. Har du lyst til at prøve flere forskellige slags kaffe fra lige præcis Afrika, har vi også en superlækker sampak, du skal prøve.

Hvis du allerede ved lige præcis, hvilken kaffeblend du går efter, fordi du har fundet din favorit, så er der stadig penge at spare. Når du klikker dig ind på de forskellige typer af friskristede kaffebønner, kan du vælge den mængde kaffe, du ønsker. Du sparer simpelthen penge ved at købe kaffen i større portioner. Derudover skal du heller ikke bestille kaffe helt så ofte. Det er da en win-win.
De fleste varianter af friskristet kaffe, som du finder her på siden, kan fås i kaffeposer med 225 gram, 500 gram og 1000 gram.

Du kan få kaffen nøjagtigt, som du foretrækker den. Når du bestiller friskristet kaffebønner fra Kaffeagenterne, kan du – udover at vælge hvor meget du ønsker – også vælge nøjagtigt den formalingsgrad, du synes, giver den mest smagfulde kop kaffe. Du kan vælge mellem blandt andet hele kaffebønner, stempelkande, kaffemaskine, aeropress, espresso og tyrkisk kaffe, så det passer til lige nøjagtigt den måde, du tilbereder din kop kaffe på.