Kaffemaskiner

Er du passioneret omkring din kaffe som d fleste af danskerne er, så bør du overveje at investere i en kaffemaskiner i god kvalitet. Smagsoplevelsen er markant bedre og holdbarheden øget. Se vores udvalg af kaffemaskiner her på siden.
1 vare(r)
BonamatNovo2-20
2.595,00 kr
1 vare(r)

Kaffemaskiner til daglig brygning

Hvorfor ikke brygge en bedre kop kaffe med en kaffemaskine som virkelig leverer på alle fronter? Specielt hvis kaffen er som et helligt ritual for dig, vil du blive positivt overrasket. Når du investerer i et godt mærke vil alle de små processer i kaffebrygningen være nøje indstillet. Temperaturen på din færdigbryggede kaffe skal ligge på en helt bestemt temperatur for at få den rigtige aroma frem fra bønnerne. Du behøver heller ikke længere vente i en halv time før kaffen er løbet igennem og brugervenligheden vil være i top.

Der findes i dag mange forskellige måder at lave sin kaffe på. Du kan bruge en traditionel kaffemaskine, en mokkakande hvis du er til den stærke kaffe - dog ikke at forveksle med espresso. Der findes et utal af sprøde espressomaskiner hvor du kan blive din egen barista derhjemme. Stempelkande kaffen har også vundet stort indpas blandt danskerne for slet ikke at nævne café lattér, americano’er og listen kan blive ved.

Med én af vores kaffemaskiner får du en traditionel første klasseskaffe hvor du selv bestemmer stærkhedsgraden, mængden, bønnerne og så kan du endda ofte tidsindstille kaffemaskinen til at have lavet kaffen klar til når du står op om morgen..

Filterkaffemaskinen er en klassiker

De gammeldags kaffemaskiner har ikke altid været lige hurtige til at brygge kaffen færdig. Vi har alle oplevet at stå ventende mens kaffen prutter og emmer i noget der føles som en uendelighed. Med vores populære Bravilor Bonamat Novo 2 får du en professionel filterkaffemaskine i rustfrit stål som har kaffen klar på kun 6 minutter. Hertil finder du en smart ekstra varmeplade på toppen så kanden holder kaffen varm.

Der findes mange muligheder i dag, hvis du har brug for vejledning til den der matcher dit behov bedst, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan fanges enten i vores butik og risteri i Randers hvor vi har åbent mandag - fredag: 8.30 - 16 og lørdage: 10 - 14. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på salg@kaffeagenterne.dk eller ringe til os på 7026 7039 på hverdage kl. 10-14.