Aeropress

Aeropress

Aeropress er sidste nye skud på bryg-metoderne. Kaffen brygges under tryk — lidt ligesom i mokkakanderne til komfuret, men med Aeropress bliver kaffen endnu mere cremet, blød og lækker! Søger du i stedet den professionelle løsning, hvor du rigtig kan nørde med kaffebrygning, så tag et kig på vores espressomaskiner, og bliv en ægte hjemmebarista med stil.

9 vare(r)
Aeropressbundfilter-20
AeroPressClear-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/a/e/aeropress_20filters.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/a/e/aeropress-gummi.jpg
AeroPressOriginal-20
AeroPressXL-20
599,00 kr
AeropressXLfiltre200stk-20
KAMetalfiltertAeropressfine-20
RejsekaffekvrnGenopladelig-20
9 vare(r)

Hvad er en Aeropress-kaffebrygger?

Der findes mange forskellige måder at brygge kaffe på, og du har helt sikkert allerede fundet din foretrukne måde at gøre det på. Så hvorfor tilføje endnu en bryggemetode til dit repertoire? Det skal du, fordi Aeropress kan noget helt særligt. En Aeropress er kort sagt en manuel kaffebrygger, der blev opfundet af Alan Adler i 2005. Og selvom der er langt fra en professionel espressomaskine til en Aeropress, så er en Aeropress alligevel en populær kaffebrygger blandt mange kaffeentusiaster. Med en Aeropress får du nemlig mulighed for at lave en helt særlig kop kaffe, som du hverken kan lave i en stempelkande eller en normal kaffemaskine. Det skyldes, at friskristet kaffe brygges under pres ligesom i en traditionel mokkakande. Det resulterer i en cremet og blød kaffe, der smager fantastisk. Fordelen ved en Aeropress er desuden, at den er utrolig nem at bruge, og at du kan have den med på farten. En Aeropress Original kan nemt pakkes ned i rygsækken og transporteres rundt på campingture og til ferier sydpå, så du altid kan få en god kop kaffe, uanset hvor du befinder dig. En Aeropress er desuden nem at rengøre, og så kan den brygge en kop kaffe på bare 20 sekunder. Den hurtige ekstraktion medvirker også, at du får en kop kaffe uden bitterhed.

Sådan bruger en du din Aeropress

Aeropressen består af tre hoveddele, som du skal bruge til at brygge kaffen. Der er selve kaffebryggeren, der består af en cylinderformet beholder med filterholder i bunden. Dertil er der filterhætten, som har en åbning i bunden, hvor kaffen løber ud. Til sidst er der selve stemplet, der bruges til at presse kaffen gennem filteret og ned i koppen. For at brygge kaffe med en Aeropress skal du først male kaffebønnerne til medium fint. Derefter skal du hælde den malede kaffe i kaffebryggeren, som du nu hælder varmt vand i. Du skal hælde varmt vand igennem kaffen i en langsom strøm, hvorefter du kan presse kaffen gennem filteret og ned i koppen. Nemmere bliver det ikke at lave en god kop kaffe, og Aeropressen er derfor både en brugervenlig og alsidig kaffebrygger, der kan bruges til at brygge en række forskellige kaffetyper. Aeropress kan bruges til at brygge en traditionel kop filterkaffe, eller den kan bruges til at brygge mere eksperimentelle, såsom cold brew eller nitro coffee.

Køb din Aeropress online i dag

Her hos Kaffeagenterne kan du komme i gang med at lave lækker kaffe til en god pris. Du kan købe din Aeropress til en skarp pris hos os, ligesom du også kan finde lige netop de kaffebønner, du foretrækker. Vi sælger friskristede bønner, ligesom du også kan købe rå bønner og klare ristningen selv. Det hele kan du gøre online lige her på siden, hvor du kan finde alt det, du skal bruge for at lave en kop kaffe i verdensklasse, hvorefter vi sender det hele direkte til din hoveddør.