Espresso kaffe

Prøv vores mange gode varianter af espresso kaffe som kommer direkte fra eget risteri i Randers. Vi rister vores lækre espresso blends på den særlige slowroast metode og arbejder kun med de bedste håndplukkede kaffeplantager verden over. Vi har fokus på både kvalitet, bæredygtighed og en fordelagtig pris for vores kunder.
13 vare(r)
13 vare(r)

Spar penge på kvalitets espresso kaffe ved storkøb

Hvis du har en favorit kaffe som du hver dag glæder dig til at lave en lækker espresso af, kan det betale sig at købe lidt større ind af gangen. Når du kigger på typer af espresso kaffe her på siden, kan du under det enkelte produkt vælge den mængde, der passer til dig. Her kan du spare penge, hvis du bestiller større portioner. Til gengæld skal du jo så heller ikke bestille så ofte. Alt i alt en god handel. Gør dig klar til at nyde vores udvalg af håndristede espresso varianter

Udpluk af varianter:
- After Dinner Blend, ristet
- Classic Panther Espresso økologisk, ristet
- Sæson Espresso - Brasilien Daterra Pearl
- Latte Crema Espresso, ristet
- Espressopakke 4 x 225 gram, friskristet espresso
- Og mange flere skønne espresso blends...

Espresso blends fra hver en krog i verden

Kaffe findes i så utroligt mange varianter, og der findes utallige måder at brygge den på. Vi anbefaler alle at udforske den spændende verden, som espresso kaffe fra fjerne egne, rummer. Hos Kaffeagenterne udvælger vi meget nøje de kaffefarme vi samarbejder med. Dette gør vi for at sikre en kvalitet uden sammenligning og ikke mindst for at kunne tilbyde et helt unik espresso kaffeudvalg.

Hvad end du er på udkig efter de traditionelle espresso blends eller måske er klar til at prøve nogle nye spændende smage, finder du helt sikkert udvalget som tillader dette, her på siden. Du kan få økologisk, ristet, dobbelt op og meget andet. Vi tilbyder det hele, lige fra brasiliansk sæson espresso til Farm Mountain espresso og den populære Panther espresso.

De fleste varianter kan vælges i 225 gram, 500 gram eller 1000 gram.

Espresso kaffe så frisk at den næsten selv kan gå

Intet slår duften af en nybrygget espresso kaffe eller følelsen af, at flyde dybt ned i lænestolen i aftenens lørdagsmørke, og bare nyde en kop stærk kaffe. Hvis du elsker kaffe ligeså meget som vi gør, ved du præcis hvad vi taler om. Vi har den rigtige kaffe til dig.