Espresso kaffe

Prøv vores mange gode varianter af espresso kaffe som kommer direkte fra eget risteri i Randers. Vi rister vores lækre espresso blends på den særlige slowroast metode og arbejder kun med de bedste håndplukkede kaffeplantager verden over. Vi har fokus på både kvalitet, bæredygtighed og en fordelagtig pris for vores kunder. Prøv også vores hele, rå espresso bønner og få den eksklusive kaffeoplevelse, det er at riste sine egne kaffebønner.

14 vare(r)
14 vare(r)

Spar penge på kvalitets espresso kaffe ved storkøb

Er du på jagt efter nye kaffeeventyr, en ny favorit espresso kaffe eller en lækker specialespresso at servere for dine gæster? Så er det her på siden, du finder det - og så er der ovenikøbet penge at spare. Når du køber en af vores sampakker med poser med flere forskellige slags espresso kaffebønner, så sparer du penge i forhold til at købe hver enkelt pose separat. Det er en udsøgt og samtidig billig måde at finde din nye favorit espresso kaffe på.

Hvis du allerede har en favorit kaffe, som du hver dag glæder dig til at lave en lækker espresso af, kan det også betale sig at købe lidt større ind ad gangen. Når du kigger på typer af espresso kaffe her på siden, kan du under det enkelte produkt vælge den mængde, der passer til dig. Du kan vælge mellem 225 g, 500 g eller 1000 g af din yndlingsespresso. Her kan du spare penge, hvis du bestiller større portioner. Til gengæld skal du jo så heller ikke bestille så ofte. Alt i alt en god handel.

Gør dig klar til at nyde en helt ekstraordinært god kop kaffe med vores udvalg af håndristede espresso kaffevarianter. Udpluk af vores topvarianter:

 • - After Dinner Blend, ristet
 • - Classic Panther Espresso økologisk, ristet
 • - Sæson Espresso - Brasilien Daterra Pearl
 • - Latte Crema Espresso, ristet
 • - Espressopakke 4 x 225 gram, friskristet espresso
 • - Og mange flere skønne espresso blends ...
 

Espresso blends fra hver en krog i verden

Kaffe findes i så utroligt mange varianter, og der findes utallige måder at brygge den på.

Vi anbefaler alle kaffeelskere at udforske den spændende verden af sanseforkælende espresso kaffeoplevelser, som espresso kaffe fra fjerne egne af verden giver dig.

Kun de allerbedste espresso blends er godt nok til vores skønne kaffeelskende kunder. Der stiller vi store krav og har høje forventninger til de producenter, hvor vi køber vores espresso kaffebønner fra.
Hos Kaffeagenterne håndplukker vi dermed meget nøje de kaffefarme, som vi samarbejder med. Dette gør vi for det første for at sikre en kvalitetsespresso, som er uden sammenligning på kaffemarkedet i dag og ikke mindst for at kunne tilbyde et helt unikt espresso kaffeudvalg til ære for alle vores dejlige kunder.

Hvad end du er på udkig efter de traditionelle espresso blends eller måske er klar til at prøve nogle nye spændende smage, finder du helt sikkert et espresso blend, som tillader dette, her på siden. Du kan få økologisk, ristet, dobbelt op og meget andet. Vi tilbyder det hele, lige fra brasiliansk sæson espresso til Farm Mountain espresso og den populære Panther espresso.
Prøv de forskellige espresso blends, og find din nye favorit.

De fleste varianter kan vælges i 225 gram, 500 gram eller 1000 gram.

Espresso kaffe så frisk at den næsten selv kan gå

Intet slår duften af en nybrygget kop espresso kaffe eller følelsen af at synke dybt ned i lænestolen i aftenens lørdagsmørke og bare nyde en kop stærk kaffe. Hvis du elsker kaffe lige så meget, som vi gør, ved du præcis, hvad vi taler om. Vi har den rigtige kaffe til dig.

Giv din kop espresso kaffe egne ben at stå på, og nyd den i en lille dertil lavet espresso kop, som en ægte italiener ville gøre det. Det er en helt unik og kraftig kaffeoplevelse, som giver dig en lang og fyldig eftersmag. Nyd den sammen med en biscuit – småkage – og få hele oplevelsen med.

Opskrift på den perfekt hjemmelavede café latte med espresso kaffe

Café latte er en af de mest udbredte kopper kaffe nu om dage. Vores espresso blends er også meget velegnede at bruge i din egen hjemmelavede cappuccino, café au lait eller en anden specialkaffe med mælkeskum, som du holder af. Her får du vejledningen til at lave den bedste kop café latte hjemme hos dig selv.

Det skal du bruge:

 1. - Et kaffekrus eller et klart glas
 2. - 1 spiseske
 3. - Din friske, fintmalede espresso kaffebønner fra Kaffeagenterne
 4. - Letmælk eller sødmælk – alt efter hvor cremet du ønsker den
 5. - Mælkeskummer – kan købe her på webshoppen
 6. - Et shotglas på 30 ml/0,3 dl
 7. - Evt. rørsukker
 

For at få det bedste espresso shot til din café latte skal du bruge et meget fintmalet espresso kaffeblend – gerne i formalingsgrad ’espresso’. I den første del af processen skal du tilberede et ægte og smagfuldt espressoshot. Om du laver den med singleshot eller dobbeltshot, er helt op til dig, og hvor stærk du foretrækker din café latte. Hæld den eller de færdigbryggede espresso shots ned i dit krus eller glas.

Nu skal mælken skummes. Hertil skal du bruge en mælkeskummer. Sådan en kan du naturligvis også købe hos Kaffeagenterne. Følg altid vejledningen, der fulgte med produktet. Skum mælken nøjagtigt lige så luftig og med så meget eller lidt skum, som du ønsker.

Hæld nu forsigtigt mælken ned i dit krus/glas, hvor der allerede er espresso. Blandingsforholdet skal være 1/8 espresso til 7/8 mælk. Bevæg kanden fra side til side, så ender skummet nemlig i toppen. Tilsæt rørsukker efter behov.

Nu kan du nyde en rigtig luksus café latte med espresso kaffe.