Lelit

Lelit

En Lelit espressomaskine er creme de la creme. Lelit er et Italiensk firma, der har eksisteret i over 20 år og er baseret i Castegnato lidt syd for Milano. Alle maskiner er produceret i rustfrit stål og samlet på fabrikken i Italien. Lelit espressomaskiner findes i flere yderst populære modeller, som alle er en ren fornøjelse at arbejde med og som i den grad er blevet et populært eje. Lav kaffe som en professionel med en Lelit espressomaskine.

6 vare(r)
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl41em.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl41tem.jpg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/l/e/lelit_pl2s_guilietta.jpg
LelitVictoriaPL91T-20
Pulydescalerespressoafkalker-20
6 vare(r)

Find din nye Lelit espressomaskine hos Kaffeagenterne

En Lelit espressomaskine sørger for formidabel kaffe brygget med viden og kærlighed - hver gang.

Når du vælger en Lelit espressomaskine, kan du se frem til at få en semiautomatisk maskine inden for døren, hvor du ikke behøver at gøre ret meget af arbejdet selv. Du skal nemlig kun trykke på enkelte knapper og derefter nyde den velbryggede kaffe. Maskinen klarer det hele for dig.

Hos Kaffeagenterne finder du med garanti din nye Lelit espressomaskine. Du kan eksempelvis vælge en model med indbygget kaffekværn, så du ikke behøver at have en stående ved siden af. Det smarte ved kværnen i denne Lelit espressomaskine er at den kan dosere den helt rette mængde kaffe til enten et single eller dobbelt shot.
Du finder også mindre og lidt billigere modeller, hvor der ikke indgår en kaffekværn.

Ønsker du at have en lækker og professionel Lelit espressomaskine, bør du vælge varianten med 2 grupper, der således kan tilberede to perfekte kopper på én og samme tid.

Find din nye espressomaskine hos Kaffeagenterne - vi fører både Lelit, La Pavoni og Bezzera.

Lelit er italiensk luksus til overkommelige priser

Lelit er et italiensk brand, der er familieejet og med stor respekt til de italienske kaffe traditioner. Hver Lelit espressomaskine emmer af høj kvalitet og luksus kaffe, mens der kæles for detaljerne i allerhøjeste grad. Deres maskiner er klassisk designet og de følger med vilje ikke trends og mode, da der sættes fokus på tidløse elementer.

Hver Lelit maskine er bygget med håndkraft.