Bezzera

Find din Bezzera espressomaskine her. Tilbage i 1901 opfandt Luigi Bezzera espressoprocessen – den korrekte temperatur og det rette tryk til at producere den lækre espresso vi alle elsker i dag. Mange andre producenter har sidenhen brugt samme teknik, men en Bezzera espressomaskine er stadig toppen af toppen, når det gælder det svære håndværk at brygge en god espresso efter alle kunstens regler. Kaffeagenterne er stolte over at være Bezzeras danske importør!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

En Bezzera espressomaskine - skabt af traditioner, historie og exceptionelt håndværk

Bezzera har en utrolig historie og er forgængeren for den espressomaskine, som vi kender og elsker i dag. Det var Luigi Bezzera der opfandt den efterhånden velkendte metode at brygge espresso på, hvorefter han patenterede den i 1901. Denne Bezzera espressomaskine var verdens første, og den blev udstillet på Milan International Fair i Milano, Italien, kun få år efter i 1906.

Bezzera er en familiedrevet virksomhed og drives i dag af fjerde generation, men holder stadig fast i den passion, der startede det hele. Gennem tidens løb har virksomheden udviklet både sig selv og sine produkter, mens fokus hele tiden var på traditionen, passionen og kvaliteten ved en Bezzera espressomaskine.
Filosofien bag maskinen og håndværket er det samme, selvom innovation og moderne transformationer kontinuerligt er med til at gøre en Bezzera espressomaskine til den allerbedste.

Bezzera espressomaskiner er en formidabel tilføjelse til dit køkken, men du kan med fordel også tage et kig på alle vores semiautomatiske espressomaskiner og andre kaffemaskiner. Hos Kaffeagenterne finder du nemlig et kæmpe udvalg, der garanti vil matche dine behov.

Find din nye Bezzera espressomaskine hos Kaffeagenterne

Hos Kaffeagenterne finder du din nye Bezzera espressomaskine, der gør espresso- og kaffebrygningen til en hel oplevelse og nydelse. Kvaliteten er i top ved alle modeller, så det er bare at vælge netop den maskine, der matcher dine behov bedst.

Du finder eksempelvis en Bezzera Galatea Domus, hvor du kan vælge mellem en model med vandtank eller direkte tilkobling til vand. Modellen brygger en fantastisk espresso, og der er desuden også mulighed for at steame mælk til perfektion.