Kaffe med smag

Kaffe med smag

Her på siden finder du vores udvalg af god kaffe, hvor der er tilføjet ekstra smag, der giver en virkelig skøn kop aromakaffe, du kan servere for dine gæster eller nyde for dig selv. Du kan blandt andet finde kaffe med smag af finsk lakrids, mørk chokolade, mint, karamel og hasselnød. Smagskaffe er et kæmpe hit overalt! Den kan også med rette nydes som iskaffe på varme dage.

7 vare(r)
3poservalgfrismagskaffe-20
CreamCaramelristet-20
DarkChocolateristet-20
FinnishLiquoriceristet-20
IrishRumCreamristet-20
MammasHazelnutristet-20
MintChocolateristet-20
7 vare(r)

Kaffe med smag er lidt ud over det sædvanlige

De såkaldte smagskaffer er en særlig variant hvor kaffearomaen er blandet op med smage kendt fra andre områder. Kaffesmagen går faktisk utroligt godt i hånd med et hav af smage som man almindeligvis ikke tænker sammen med kaffe. Læs længere nede mere om de spændende sammensætninger.

Kaffe med smag har taget mange kaffeglade mennesker med storm. Det er det store hit, som er efterfølgeren til trenden med at hælde smagssirup i sin kaffe. Er du ægte kaffeelsker, og er du ikke hoppet med på trenden? Så er det nu, du skal gøre det. Vi har her samlet et alsidigt udvalg af kaffe med smag i meget høj kvalitet.

Smagskafferne hos Kaffeagenterne er lavet med ægte Farm Mountain kvalitetskaffe, som er mellemmørkt ristet. De tilsatte smagsaromaer varierer fra de klassiske, som chokolade, til de mere eksperimenterende. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke smage der kan tilsættes god kaffe. Måske har du allerede en favorit smag, som du godt kunne tænke dig at prøve at smage som kaffe? Dyk ned i det lækre udvalg her på siden og se, hvad du finder.

Kaffe med smag er en fantastisk god som gave til én du holder af, som en del af en gavekurv eller blot, når du vil forkæle dig selv. Bryg din smagskaffe, sæt dig godt til rette i lænestolen, og nyd en helt unik kaffeoplevelse. Du kan også servere aromakaffen til dessert eller til eftermiddagskaffen, når du har gæster.

Det vil uden tvivl imponere dine gæster at få serveret en sødmefuld luksus kaffe med smag af irsk rom.

Kaffe med smag af…

Hvilken kaffe med smag skal du kaste dig ud i? Måske har du allerede en favorit? Måske skal du på et rent eventyr af smagskaffe, hvor du kan begive dig ud på en vaskeægte smagsrejse? Uanset hvad, så finder du et skønt udvalg af kaffe med smag her på siden.
Nedenfor finder du lidt inspiration til hvilken en type smagskaffe, der passer godt til netop dine smagsløg.

Kaffe med karamelsmag

Nyd en skøn kaffe med smag af karamel og et let strejf af chili fra Farm Mountain.
Du bør endelig ikke lade dig forskrække af det lille strejf af chili. Kaffen er nemlig ikke stærk. Chilien er derimod god til at give en lækker kontrast til sødmen fra karamellen og giver derfor en endnu bedre og mere behagelig kaffeoplevelse samt en rund og fyldig kop.
Kaffe med karamelsmag giver en dejlig fyldig oplevelse, hvor karamellens fedme og sødme skaber en skøn smagssammensætning til kaffens bitterhed og skarphed. Du får altså det bedste fra begge verdener.

Denne kaffe med karamelsmag og et strejf af chili passer rigtig godt sammen med mørk og bitter chokolade, da de forskellige smage komplimenterer hinanden og formår at trække det bedste frem i hinanden.
Du kan med fordel nyde en kop varm kaffe med karamel alene, men den kan også sagtens bruges i desserter, hvor der indgår kaffe blandt ingredienserne. Her vil kaffen med karamelsmag give en ekstra dimension til desserten med et strejf af karamel og lidt ekstra sødme.

Denne kaffe har en mellemmørk ristning og du har mulighed for at vælge, om du ønsker smagskaffen som hele bønner eller i din foretrukne formalingsgrad.

Kaffe med chokoladesmag

Hos Kaffeagenterne finder du to forskellige varianter af kaffe med chokoladesmag.

Den første variant af kaffe med chokoladesmag er en klassisk variant med smag af mørk chokolade. Her får du en kop kaffe der byder på en fuldfed sødme samt en lang og fin eftersmag af chokolade.
Denne chokolade kaffe er en af vores mest populære varianter af smagskaffe blandt vores kunder - og med god grund! Den er nemlig virkelig lækker og passer til mange hyggelige stunder, uanset om det er formiddag, eftermiddag eller aften.

Den anden variant af kaffe med chokoladesmag byder også på et strejf af mint. Der er nemlig tale om en mintchokolade kaffe.
Mintchokolade er med til at give kaffen et friskt strejf og kan også virkelig opleves i kaffens aroma, men uden at være for dominerende. En spændende variant af kaffe med chokoladesmag, hvor du kan forvente en anderledes kant og stor smag.

Begge varianter af kaffe med chokoladesmag har en mellemmørk ristning og ligesom ved vores andre varianter af kaffe med smag, har du mulighed for at vælge mellem hele bønner og din foretrukne formalingsgrad.

Kaffe med lakrids

Kaffe med lakrids byder på spændende modsætninger, hvad angår smag. Og det er netop blandt disse to modsætninger i smagen, at der opstår magi.
Denne spændende kaffe med smag af lakrids fra Farm Mountain byder på en behagelig sødme fra den finske lakrids, mens du samtidig får de velkendte bitre noter fra kaffen.

Den søde lakridssmag er økologisk og tilsættes kvalitetskaffen, så du får en spændende smagskaffe, der byder på en anderledes kant og en overraskende fylde.
Du kan naturligvis nyde denne kaffe med lakrids alene, som du normalt ville drikke en kop kaffe, men du kan med fordel også servere den til desserter. Prøv den fx som dessert kaffe til vaniljeis, hvor sødmen i både isen og lakridsen vil supplere hinanden.

Den spændende kaffe med lakrids har en mellemmørk ristning og du kan enten vælge mellem at få smagskaffen som hele bønner eller i din favorit formalingsgrad.

Kaffe med irsk rom

Farm Mountain kaffe med smag af Irish Cream og rom, byder på en spændende og smagfuld oplevelse, der er lidt udover det sædvanlige. Kaffen har en rund og blød krop med en elegant smag og en sødmefuld aroma.

Kaffe med smag af Irish Cream og rom kan naturligvis nydes alene, men du kan med fordel også prøve at nyde den sammen med en tør cognac eller whisky. Her vil smagene komplimentere hinanden og give en helt ny smagsoplevelse, der er svær at sammenligne. Du møder nemlig både den sødmefulde kaffe og den skarpe, tørre alkohol på én og samme tid.
Nogle kalder også denne variant for kaffe med bailey smag.

Du kan vælge om du ønsker at modtage denne smagskaffe som hele bønner eller formalet til din foretrukne bryggemetode. Kaffen har en mellemmørk ristning.

Kaffe med hasselnød smag

Denne Farm Mountain variant er en skøn kaffe med nøddesmag, nærmere bestemt hasselnødder.
Kaffen er blød og rund og har nøddeagtige undertoner, som er med til at give kaffen en dejlig dybde. Når du vælger en kaffe med hasselnød smag, kan du samtidig nyde godt af en velbalanceret smagsoplevelse, uden for mange forstyrrelser, men med en dejlig og naturlig sødme og fedme. Nøjagtig som du møder i nødderne selv.

Kaffe med nøddesmag kan drikkes enten alene eller til mange desserter, da den ikke modarbejder smagene af andre ingredienser.

Denne kaffe med hasselnød smag har en mellemmørk ristning og du kan vælge mellem at modtage den som hele bønner eller formalet til din favorit bryggemetode.

Sådan får du den bedste kop smagskaffe

Prøv smagskaffen som en almindelig god kop sort kaffe eller tilsat mælk. Du kan evt. også prøve at nyde den som iskaffe. Det er især lækkert på en varm sommerdag. Du kan også bruge kaffe med smag til desserter, hvor du vil have et ekstra lille tvist på opskriften.

Her hos Kaffeagenterne kan du fx finde kaffe med smag af nedenstående. Vi giver dig samtidig et lille tip til hvad de enkelte kaffeblends fungerer rigtig godt med:

 • - Karamel med et strejf af chili – nydes med mælk sammen med mørk og bitter chokolade
 • - Mørk chokolade – for alle chokoladeelskere, især god med mælk
 • - Finsk lakrids – god dessert kaffe til fx flødekage
 • - Hasselnød – skøn med mælk
 • - Irsk rom – god med mælk, rom og cognac
 • - Mintchokolade – nydes med mælk


Du kan klikke dig ind på de forskellige typer kaffe med smag og læse endnu mere om noterne i kaffen, samt hvordan den smager bedst.
Med aromakaffe får du en uforglemmelig kaffeoplevelse. Du vil blive overrasket over, hvor tydelig den tilføjede aroma er samt hvor længe eftersmagen kan nydes.

Køb kaffe med smag og få noget der ikke findes i supermarkederne

Når du køber aromakaffe fra os, kan du vælge at få leveret kaffe i præcist den formalingsgrad, du ønsker. Du kan vælge mellem – fra grovest til finest:

 • Hele bønner
 • Filterkaffe
 • Stempelkande
 • Espresso
 • Aeropress
 • Tyrkisk


Så uanset hvilken måde du foretrækker at brygge din kaffe med smag på, kan du frit vælge mellem de forskellige typer smagskaffe her på siden. Du kan vælge at købe poser enkeltvist. Her fås poserne i med hhv. 225 g kaffe eller 1000 g kaffe.
Ellers kan du spare penge ved at købe 3 valgfrie poser kaffe med smag sammen. Derudover forhandler vi også pakker med smagskaffer, hvor du får 3 af de mest populære aromakaffer i poser af 225 g i samme levering.

Du kan altså få kaffen lige nøjagtigt, som du bedst kan lide den, så den er lige til at sætte over og nyde.

Er du i tvivl om noget vedrørende vores udvalg af smagskaffer? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 7039. Vi elsker en god kop kvalitetskaffe og vil rigtig gerne hjælpe dig.

Masser af god kaffekarma til dig – og lynhurtig levering. Bestil din smagskaffe allerede i dag.

Vi skal have flette afsnit ind med de forskellige kaffesmage som er listet til venstre (hvis de sælger dem). Sørg også gerne for at nuværende tekst er optimeret korrekt til primært søgeord "kaffe med smag". Forlænge gerne med ca. 150-200 ord pr smags-afsnit hvis muligt.