Kaffe med smag

Kaffe med smag

Her på siden finder du vores udvalg af god kaffe, hvor der er tilføjet ekstra smag, der giver en virkelig skøn kop aromakaffe, du kan servere for dine gæster eller nyde for dig selv. Du kan blandt andet finde kaffe med smag af finsk lakrids, mørk chokolade, mint, karamel og hasselnød. Smagskaffe er et kæmpe hit overalt! Den kan også med rette nydes som iskaffe på varme dage.

9 vare(r)
3poservalgfrismagskaffe-20
3xsmagskaffeAFarmMountain-20
3xsmagskaffeBFarmMountain-20
CreamCaramelristet-20
DarkChocolateristet-20
FinnishLiquoriceristet-20
IrishRumCreamristet-20
MammasHazelnutristet-20
MintChocolateristet-20
9 vare(r)

Kaffe med smag er lidt ud over det sædvanlige

De såkaldte smagskaffer er en særlig variant hvor kaffearomaen er blandet op med smage kendt fra andre områder. Kaffesmagen går faktisk utroligt godt i hånd med et hav af smage som man almindeligvis ikke tænker sammen med kaffe. Læs længere nede mere om de spændende sammensætninger.

Kaffe med smag har taget mange kaffeglade mennesker med storm. Det er det store hit, som er efterfølgeren til trenden med at hælde smagssirup i sin kaffe. Er du ægte kaffeelsker, og er du ikke hoppet med på trenden? Så er det nu, du skal gøre det. Vi har her samlet et alsidigt udvalg af kaffe med smag i meget høj kvalitet.

Smagskafferne hos Kaffeagenterne er lavet med ægte Farm Mountain kvalitetskaffe, som er mellemmørkt ristet. De tilsatte smagsaromaer varierer fra de klassiske, som chokolade, til de mere eksperimenterende. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke smage der kan tilsættes god kaffe. Måske har du allerede en favoritsmag, som du godt kunne tænke dig at prøve at smage som kaffe? Dyk ned i det lækre udvalg her på siden og se, hvad du finder.

Smagskaffe er fantastisk god som gave til én du holder af, som en del af en gavekurv eller blot, når du vil forkæle dig selv. Bryg din smagskaffe, sæt dig godt til rette i lænestolen, og nyd en helt unik kaffeoplevelse. Du kan også servere aromakaffen til dessert eller til eftermiddagskaffen, når du har gæster.

Det vil uden tvivl imponere dine gæster at få serveret en sødmefuld luksuskaffe med smag af irsk rom.

Sådan får du den bedste kop smagskaffe

Prøv smagskaffen som en almindelig god kop sort kaffe eller tilsat mælk. Du kan evt. også prøve at nyde den som iskaffe. Det er især lækkert på en varm sommerdag. Du kan også bruge kaffe med smag til desserter, hvor du vil have et ekstra lille tvist på opskriften.

Her hos Kaffeagenterne kan du fx finde kaffe med smag af nedenstående. Vi giver dig samtidig et lille tip til, hvad de enkelte kaffeblends fungerer rigtig godt med:

 • - Karamel med et strejf af chili – nydes med mælk sammen med mørk og bitter chokolade
 • - Mørk chokolade – for alle chokoladeelskere, især god med mælk
 • - Finsk lakrids – god dessertkaffe til fx flødekage
 • - Hasselnød – skøn med mælk
 • - Irsk rom – god med mælk, rom og cognac
 • - Myntechokolade – nydes med mælk

Du kan klikke dig ind på de forskellige typer kaffe med smag og læse endnu mere om noterne i kaffen, samt hvordan den smager bedst. Forhåbentlig blev du lidt klogere på kaffeblends med smag fra Farm Mountain.

Med aromakaffe får du en uforglemmelig kaffeoplevelse. Du vil blive overrasket over, hvor tydelig den tilføjede aroma er, og hvor længe eftersmagen kan nydes.

Køb kaffe med smag og få noget der ikke findes i supermarkederne

Når du køber aromakaffe fra os, kan du vælge at få leveret kaffe i præcist den formalingsgrad, du ønsker. Du kan vælge mellem – fra grovest til finest:

 • - Hele bønner
 • - Filterkaffe
 • - Stempelkande
 • - Espresso
 • - Aeropress
 • - Tyrkisk

Så uanset hvilken måde du foretrækker at brygge din kaffe på, kan du frit vælge mellem de forskellige typer smagskaffe her på siden. Du kan vælge at købe poser enkeltvist. Her fås poserne i med hhv. 225 g kaffe eller 1000 g kaffe.

Ellers kan du spare penge ved at købe 3 valgfrie poser kaffe med smag sammen. Derudover forhandler vi også pakker med smagskaffer, hvor du får 3 af de mest populære aromakaffer i poser af 225 g i samme levering.

Du kan altså få kaffen lige nøjagtigt, som du bedst kan lide den, så den er lige til at sætte over.

Er du i tvivl om noget vedrørende vores udvalg af smagskaffer? Så er du velkommen til at kontakte os på 70 26 70 39. Vi elsker en god kop kvalitetskaffe og vil rigtig gerne hjælpe dig.
Masser af god kaffekarma til dig – og lynhurtig levering. Bestil din smagskaffe allerede i dag.