Guldfiltre

Her på siden har vi samlet alle vores guldfiltre, der for alvor fremhæver smagen – og så kan de også bruges igen og igen, og er på den måde gode for miljøet. Guldfiltrene finder du i to forskellige varianter; guldfilter til kaffemaskine og guldfilter til te.

Hos Kaffeagenterne har vi alt, hvad hjertet begærer til den entusiastiske kaffeelsker. Udover guldfiltre har vi også et stort udvalg af forskellige kaffebryggere, som fx aeropress og Hario V60, samt kafferistere og meget, meget mere.

1 vare(r)
KAMetalfiltertAeropressfine-20
1 vare(r)

Opnå en bedre kaffesmag med et guldfilter

Guldfiltrene fra Cilio er fremstillet af et fint mesh af ægte guld. Der er nemlig mange fordele ved at bruge et guld-kaffefilter frem for et almindeligt papirfilter.

Først og fremmest så reagerer guldet ikke med kaffen under bryggeprocessen, hvilket betyder, at kaffen bevarer sin rene, autentiske smag uden at påtage sig eventuelle smagsstoffer- og aromaer fra papirfilteret. Samtidig tillader guldfilteret en bedre udskillelse af kaffens olier og aromaer, så du får en kaffe med en kraftigere og rigere smag. Vi tør godt garantere, at når du først er gået over til et guldfilter, så går du aldrig tilbage til almindelig papirfiltre igen.

Det er dog ikke blot for smagens skyld, at du bør investere i et guld kaffefilter. Det er nemlig også en både økonomisk og miljøvenlig løsning. Cilio -guldfiltre er genanvendelige og eliminerer behovet for engangspapirfiltre, hvilket både er godt for miljøet og for din pengepung. Selvom et Cilioguldfilter er dyrere end en pakke almindelige papirfiltre, så kan det bruges et væld af gange, så det på sigt tjener sig selv ind – og mere til. Et guld kaffefilter er desuden nemt at vedligeholde og rengøre. Du skyller det blot under rindende vand efter brug og så er det klart igen. Guldfiltret kan desuden komme i opvaskemaskinen.

Metalkaffefiltre til aeropress

Udover guldfiltre til almindelige filterkaffemaskiner, har vi også metalfilter til aeropress, så du ikke længere behøver bruge papirfiltre, og samtidig også opnår en bedre og dybere smag af din kaffe. Metalfilteret tillader nemlig at flere af de æteriske olier passerer gennem filteret, så kaffen får endnu mere smag. Du gør med andre ord både noget godt for din kaffenydelse og for miljøet ved at benytte vores metalfiltre til aeropress. Det er da win-win.

Har du spørgsmål til vores guldfiltre, eller nogle af vores øvrige produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores kaffeeksperter sidder klar til at hjælpe dig!