Guldfiltre

De populære guldfiltre fra Schweiziske Swissgold der fremhæver smagen og skåner miljøet idet de kan bruges igen og igen...

Fås i 4 varianter:
Guldfilter til kaffemaskine
Enkops-guldfilter til 1 kop kaffe
Enkops-guldfilter til 1 kop te
Guldfilter te-æg
 • Swissgold TF300 tefilter til kop

  Guldfilter til en enkelt kop te. Med dette filter af 23 karat guld får du mange flere smagsstoffer og olier med fra te'en og dermed en langt bedre smag end med almindelige papirsfiltre.
  169,00 DKK
  Se mere ›
 • Swissgold KF2 til kaffemaskinen - str. 2

  ZIP guldfilter til kaffemaskinen - str. 2

  Guldfilter til kaffemaskinen størrelse 2 - passer til de mindre kaffemaskiner. Med dette filter af 23 karat guld får du mange flere smagsstoffer og olier med fra bønnerne og dermed en langt bedre smag end med almindelige papirsfiltre.
  199,00 DKK
  Se mere ›
 • Swissgold KF4 til kaffemaskinen - str. 4

  ZIP guldfilter til kaffemaskinen - str. 4

  Guldfilter til kaffemaskinen størrelse 4 - passer til de fleste kaffemaskiner. Med dette filter af 23 karat guld får du mange flere smagsstoffer og olier med fra bønnerne og dermed en langt bedre smag end med almindelige papirsfiltre.
  199,00 DKK
  Se mere ›
 • ZIP One guldfilter + Hario Slim

  ZIP One guldfilter + Hario Slim kværn

  Guldfilter til en enkelt kop kaffe + Harios Slim kværn. Med dette filter af 23 karat guld får du mange flere smagsstoffer og olier med fra bønnerne og dermed en langt bedre smag end med almindelige papirsfiltre.

  424,00 DKK

  395,00 DKK

  Se mere ›
 • ZIP One guldfilter til kop

  ZIP One guldfilter til kop

  Guldfilter til en enkelt kop kaffe. Med dette filter af 23 karat guld får du mange flere smagsstoffer og olier med fra bønnerne og dermed en langt bedre smag end med almindelige papirsfiltre.
  129,00 DKK
  Se mere ›