Stampere + underlag

Stampere + underlag

Hvis du har en espressomaskine, bør du også have en stamper. I hvert fald hvis du ønsker den bedst mulige kaffeoplevelse. Heldigvis er du havnet på den helt rigtige side her hos Kaffeagenterne, hvor du her ser vores udvalg af underlag og stampere.

En stamper er et lille værktøj, der bruges til at presse eller "stampe" det malede kaffe ned i portafilteret før espressobrygningen, for at skabe en jævn overflade. En stamper kaldes også ofte for en espresso-tamper eller blot en tamper.

En jævn overflade er afgørende for at opnå en god udtrækning af smagsstofferne under brygningen og dermed en god og fyldig kaffesmag. Når du "stamper" din kaffe skaber du også en nødvendig modstand mod det varme vand, der presses igennem under espressobrygningen, hvilket bidrager til en højere kvalitet af kaffen og en bedre smagsprofil.

14 vare(r)
KAstamperask-20
KAstamperitalienskvalnd-20
KAstamperoliventr-20
KAstampersort-20
KAstamperholderask-20
KAstamperholderrdbejdset-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/h/o/holderstamper_sort.jpg
KAstamperholdervalnd-20
LelitLeveler57mmog58mm-20
LelitStamper5855mmAluminium-20
MottaLeveler-20
399,00 kr
StamperShabbyChic-20
Stampermtte15x20cm-20
Nyhed
Stampermttemedkant-20
14 vare(r)

Stort udvalg af kaffestampere og underlag hos Kaffeagenterne

Her på siden finder du vores store udvalg af flotte stampere af høj kvalitet. Vi har stampere i forskellige materialer og forskellige designs, så du finder helt sikkert en, der falder i din smag. Vi har bl.a. lækre tampere med træhåndtag i ask og sortbejdset træ, samt tampere i aluminium. Alle stampere er produceret i Italien.

Foruden stampere finder du også vores store udvalg af underlag her på siden. Her kan din stamper stå når du ikke bruger den, så den ikke sviner køkkenbordet til. Vores underlag fås, ligesom vores stampere, i mange forskellige designs, fx i sort- og brunbejdset træ. Vi har også lækre, tykke stampermåtter i sort gummi, til at beskytte bordpladen og filterbeholderen, når du stamper.

En kaffestamper er perfekt til dig, der er en ægte kaffeentusiast og har en espressomaskine. Hvis du er på udkig efter en unik og personlig gave til kaffeelskeren, er en stamper også en fremragende idé.

Stampere der vil pryde din kaffestation

Som du nok kan se på vores udvalg af stampere til espresso, har vi ikke kun fokus på funktionalitet, når vi udvælger de stampere vi ønsker at forhandle, men i høj grad også æstetik.

Vi ved nemlig godt, at langt de fleste har deres espressomaskine, samt øvrige kaffeudstyr, stående frit fremme på fx køkkenbordet, da det er noget, man bruger flere gange om dagen. Derfor skal det også se pænt og nydeligt ud. Og det gør det, hvis du vælger en tamper fra Kaffeagenterne, hvor der både er fokus på høj kvalitet og flot æstetik.

Stort udvalg af kaffeudstyr- og tilbehør hos Kaffeagenterne

Hos Kaffeagenterne har vi ikke blot stampere, underlag til stampere og stampermåtter, men også meget andet kaffeudstyr- og tilbehør. Vi har fx knockboxe, som gør det nemt og hurtigt at bortskaffe kafferester, samt forskellige kalkfiltre og fittings som passer til enhver espressomaskine. Vi har også kander og termometre og meget, meget andet espressoudstyr. Du finder selvfølgelig også mange forskellige kaffebryggere på vores webshop, som fx aeropress, stempelkander, Hario V60 og mange andre.

Hvis du har spørgsmål til vores espresso-tampere, eller noget af vores øvrige espressoudstyr, er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvor vi vil rådgive dig på allerbedste vis.