Koffeinfri kaffe

Koffeinfri kaffebønner

Det er de færreste, der kan leve uden en god kop kaffe i løbet af dagen. God kaffe smager fantastisk, mens den på samme tid virker opkvikkende takket være det naturlige indhold af koffein i kaffebønnerne. Men for nogle er kaffens koffein uønsket af forskellige årsager, og det kan være en udfordring, hvis du på samme tid elsker en god kop kaffe. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, for her hos Kaffeagenterne har du mulighed for at købe koffeinfri, hele kaffebønner i høj kvalitet, som giver dig mulighed for at lave en smagfuld kop kaffe på din espressomaskine helt uden koffein.

4 vare(r)
4 vare(r)

Hvorfor vælge koffeinfri kaffebønner?

Den store årsag til, at nogle ønsker at drikke koffeinfri kaffe er selvfølgelig, at nogle gerne vil undgå koffein. Det skyldes, at koffein trods sine gode egenskaber også påvirker kroppen på en måde, som i nogle tilfælde kan være uønsket.

Koffein er med andre ord et stimulerende stof, der kan påvirke søvn, humør og andre aspekter af din dagligdag. Dertil er nogle mennesker mere følsomme over for koffein, hvorfor konsekvenserne af at indtage koffein kan være store, eksempelvis tæt på sengetid.

Med koffeinfri kaffebønner får du således mulighed for at nyde kaffe uden at bekymre dig om søvn. Koffein kan forstyrre din søvn, især hvis du drikker det sent på dagen eller aftenen, men den påvirkning undgår du ved at vælge koffeinfri kaffebønner.

For nogle er der også et ønske om at reducere indtaget af koffein af andre årsager, og her er vores koffeinfri kaffebønner også det helt rette valg, når du alligevel gerne vil drikke smagfuld kaffe i høj kvalitet.

 

Hvordan fremstilles koffeinfri kaffebønner?

Koffeinfri kaffe laves ikke overraskende ved at fjerne koffeinen fra kaffebønnerne. Det kan gøres ved en række forskellige måder som eksempelvis via udvaskning med vand. Her placeres bønnerne i store vandkar og ligger her, indtil koffeinen er trukket ud af bønnerne.

Koffeinen i kaffebønner kan også fjernes gennem udvaskning med CO2. Her vil kaffebønnerne blive udsat for kuldioxid under højt tryk, hvilket trækker koffeinen ud af bønnerne.

I andre tilfælde vil det være specielle enzymer, der bruges. Nogle enzymer har nemlig evnen til at nedbryde koffeinen i kaffebønnerne.

Koffeinfri kaffe har en lidt anden smag end almindelig kaffe. Kaffen er generelt lidt mere mild og mindre bitter, men generelt er det muligt at få koffeinfri kaffe, der smager rigtig godt.

Køb koffeinfri hele kaffebønner i høj kvalitet hos Kaffeagenterne

Hvis du gerne vil have noget af den bedste koffeinfri kaffe på markedet, skal du kigge med lige her på siden. Her hos Kaffeagenterne sælger vi kun kaffe af højeste kvalitet, hvor vi kan stå inde for smagen, og du kan derfor være sikker på at kunne nyde en god kop kaffe på kaffemaskiner, når du køber koffeinfri kaffebønner hos os.

Du kan gå på opdagelse i det store udvalg lige her på siden, hvor du finder koffeinfri kaffebønner og koffeinfri iskaffe i høj kvalitet til skarpe priser. Hos Kaffeagenterne har vi gjort det nemt for dig at købe god kaffe, og vi sender selvfølgelig altid kaffen direkte til din adresse hvis det ønskes.