Tilbud

 • Bodum Pebo/Santos

  Bodum Pebo/Santos vakuumbrygger, sort

  8 kops vakuum-kaffebrygger fra Bodum. Ingen anden kaffebrygger har fascineret kaffedrikkere så meget som Santos. Sammen med arkitekten Kaas Klaeson udviklede og producerede Peter Bodum BODUM®s første vakuum kaffemaskine. Fra den første model MOCCA til den meget succesfulde SANTOS er der sket en forbedring af både vakuumfunktionen og kvaliteten af kaffebønnerne. Ved at skabe en kaffebrygger der både kan bruges på kogepladen såvel som en bunsenbrænder lykkedes det for Peter Bodum at skabe en bro mellem hverdagsbrug og kaffe til særlige begivenheder. Hans nye revolutionerende nylon filter var et gennembrud i forhold til de eksisterende bomulds og glasfiber filtre, der fandtes på markedet. Dette nylonfilter sigtede kaffen til en lækker, smagfuld og stadig aromatisk kaffe og efterlod næsten ingen kaffegrums i koppen – ingen andet kaffefilter på markedet kunne gøre det kunststykke efter. Med dets patenterede ventilklap var der samtidig tænkt på at løse problematikken, hvis et for højt vakuum blev skabt. SANTOS var "kaffebryggeren" i 50’erne, 60’erne og en god del af 70’erne – den var så populær, at man på et tidspunkt kunne finde en SANTOS i næsten alle skandinaviske hjem. Gennem 60’erne kom flere modeller til, blandt andet RIO som IRMA brugte 100 af til at brygge frisk lavet kaffe, direkte leveret i termokander til private hjem, som en varm og fortræffelig after-dinner kaffe. Folk var tryllebundet af SANTOS og andre glas kaffebryggere. Det at kunne følge med i brygningen, at se vandet stige op gennem tragten og på mystisk vis kom retur som friskbrygget kaffe.

  549,00 DKK

  349,00 DKK

  Se mere ›
 • Genecafe Pan Roaster + Burundi

  GeneCafe Pan Roaster - ristepande inkl. 1 kg. rå Burundikaffe

  Smart riste-pande fra Genecafe i rustfrit stål med træhåndtag.   Perfekt til ristning over åben ild, bål, på grillen eller over gasblus.
  349,00 DKK
  Se mere ›
 • Lelit Grace - PL81T

  Lelit Grace PL81T - dual PID kontrol & LCD display

  Lelit Grace - PL81T er nyeste skud på stammen fra Lelit,  Rustfrit poleret stål.Dual PID kontrol med digitalt, baggrundsbelyst LCD display.

  5.495,00 DKK

  4.995,00 DKK

  Se mere ›
 • Aeropress+Rhinowares Compact kværn

  Rhinowares Compact kværn + Aeropress

  Rhinowares Compact kværn der er et perfekt rejse-match til Aeropress, da den passer ned i Aeropressens hule håndtag, når den ikke bruges.   Hér i den perfekte sampak med aeropressen!

  614,00 DKK

  549,00 DKK

  Se mere ›
 • ZIP One guldfilter + Hario Slim

  ZIP One guldfilter + Hario Slim kværn

  Guldfilter til en enkelt kop kaffe + Harios Slim kværn. Med dette filter af 23 karat guld får du mange flere smagsstoffer og olier med fra bønnerne og dermed en langt bedre smag end med almindelige papirsfiltre.

  424,00 DKK

  395,00 DKK

  Se mere ›