Tilbud

 • Bodum Pebo/Santos

  Bodum Pebo/Santos vakuumbrygger, sort

  8 kops vakuum-kaffebrygger fra Bodum. Ingen anden kaffebrygger har fascineret kaffedrikkere så meget som Santos. Sammen med arkitekten Kaas Klaeson udviklede og producerede Peter Bodum BODUM®s første vakuum kaffemaskine. Fra den første model MOCCA til den meget succesfulde SANTOS er der sket en forbedring af både vakuumfunktionen og kvaliteten af kaffebønnerne. Ved at skabe en kaffebrygger der både kan bruges på kogepladen såvel som en bunsenbrænder lykkedes det for Peter Bodum at skabe en bro mellem hverdagsbrug og kaffe til særlige begivenheder. Hans nye revolutionerende nylon filter var et gennembrud i forhold til de eksisterende bomulds og glasfiber filtre, der fandtes på markedet. Dette nylonfilter sigtede kaffen til en lækker, smagfuld og stadig aromatisk kaffe og efterlod næsten ingen kaffegrums i koppen – ingen andet kaffefilter på markedet kunne gøre det kunststykke efter. Med dets patenterede ventilklap var der samtidig tænkt på at løse problematikken, hvis et for højt vakuum blev skabt. SANTOS var "kaffebryggeren" i 50’erne, 60’erne og en god del af 70’erne – den var så populær, at man på et tidspunkt kunne finde en SANTOS i næsten alle skandinaviske hjem. Gennem 60’erne kom flere modeller til, blandt andet RIO som IRMA brugte 100 af til at brygge frisk lavet kaffe, direkte leveret i termokander til private hjem, som en varm og fortræffelig after-dinner kaffe. Folk var tryllebundet af SANTOS og andre glas kaffebryggere. Det at kunne følge med i brygningen, at se vandet stige op gennem tragten og på mystisk vis kom retur som friskbrygget kaffe.

  549,00 DKK

  349,00 DKK

  Se mere ›
 • Genecafe Pan Roaster + Burundi

  GeneCafe Pan Roaster - ristepande inkl. 1 kg. rå Burundikaffe

  Smart riste-pande fra Genecafe i rustfrit stål med træhåndtag.   Perfekt til ristning over åben ild, bål, på grillen eller over gasblus.
  349,00 DKK
  Se mere ›
 • hario 1-kops + 100 stk. filtre

  Hario V60 1 kop + 100 stk. filtre

  Ved Harios V60 brygning opnår man stor fylde og filtrerer partikler væk, det åbner overfladen op for mere subtile smagsnuancer i god kaffe. 1 kops brygger lavet i hvid plast + 100 stk. Hario 01 filtre.

  108,00 DKK

  89,00 DKK

  Se mere ›