Kaffesmagning (mixpakker)

Vi har sammensat en lang række mixpakker, der giver dig mulighed for at smage flere forskellige typer kaffe. Disse kaffeprøver er ideelle til dig, der er nysgerrig og gerne vil udforske kaffens verden, gerne vil have muligheden for at vælge mellem flere typer kaffe derhjemme eller hvis du endnu ikke kender din foretrukne type kaffe. Kaffeprøver gør sig også godt til gaver - fx i gavekurve eller som værtindegave.
9 vare(r)
2xEspressofraFarmMountain-20
3poser1CoffeeCruFarmMountain-20
3poser3CoffeCruFarmMountain-20
3poservalgfrismagskaffe-20
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/a/f/afrikapakke.jpg
Espressopakke4x225gramfriskristetespresso-20
Nyhed
ForrspakkefraFarmMountain-20
Verdenspakke4x225gramfriskristetkaffe-20
VinterpakkefraFarmMountain-20
9 vare(r)

Kaffeprøver der vækker din nysgerrighed

Hos Kaffeagenterne har vi sammensat en lang række forskellige pakker af kaffeprøver, der giver dig mulighed for at smage flere forskellige typer kaffe. Måske kender du endnu ikke din foretrukne smag i kaffe? Der findes mange forskellige parametre, hvorpå kaffen kan ændre karakter, når vi taler om smag og aroma. Her er det både selve kaffebønnen og producent landet, men også ristningsgrad, formalingsgrad og bryggemetode, der spiller ind og kan ændre smagsoplevelsen. Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige smagsnuancer, når man læser om dem online, derfor har vi gjort alt forarbejdet, ved at sammensætte et bredt udvalg af kaffeprøver, der vækker din nysgerrighed.

Alle vores kaffepakker indeholder nøje udvalgte typer kaffe og vi står altid i bedste feinschmecker stil og udvælger de kaffefarme, hvorfra vi får vores kaffebønner. Vores kaffe er altid friskristet og det sker på eget risteri på den gamle kaserne i Randers.
Vores kaffeprøver giver mulighed for at prøve flere forskellige typer kaffe, mens hvis du forelsker dig i en bestemt type, kan du altid finde den enkelte pose blandt vores store udvalg af friskristet kaffe.

Lad din kaffesmagning tage dig på en jordomrejse

Du ved sikkert allerede, at kaffe ikke smager ens. Og her er det ikke kun selve kaffebønnen og ristningen vi hentyder til. Kaffe smager nemlig også forskelligt afhængigt af hvorfra i verden det kommer fra.

Mange af vores kaffeprøver indeholder den lækre kvalitets kaffe fra Farm Mountain, der består af kaffe fra både Afrika, Syd- og Mellemamerika. I disse pakker finder du flere typer kaffesmage, der enten komplimenterer hinanden eller giver kontrast, så du får udvidet din kaffe horisont.
Prøv fx en mixpakke med 3x eksklusiv Farm Mountain med:

  • - Blue Heaven: En fløjlsblød kaffe med en raffineret balance mellem sød og syrlig.
  • - Black Gold: Vores mest afbalancerede og bløde kaffe i hele vores sortiment, med en elegant sødme og ren smag.
  • - White Velvet: En blød kaffe med lette toner og karamel noter. Livlig og frisk og har en lang eftersmag.

 

Du kan også vælge en af vores kaffeprøver fra Farm Mountain med en mere unik og speciel smagsprofil, fx 3x Farm Mountain aromakaffe, der indeholder:

  • - Mint Chocolate: En anderledes type kaffe med en frisk og lækker smag af mintchokolade og duftnoter af mint.
  • - Irish Rum Cream: En kaffe med rund og blød krop, sødmefuld aroma og en meget elegant smag af Irish Cream. Perfekt at nyde til en tør cognac eller en whiskey.
  • - Finnish Liquorice: Sødmefuld kaffe tilsat økologisk lakrids med en behagelig blød og lang eftersmag af finsk lakrids. Perfekt at nyde til vaniljeis, hvor der skabes en skøn kontrastfyldt, men komplementerende smagsprofil.

 

Blandt vores store udvalg af kaffeprøver finder du også vores espresso pakke, Afrika pakke og Verdens pakke. Disse pakker sørger for kaffesmagning på et nyt niveau derhjemme og byder på spændende smagsprofiler, aromaer og unikke smagsnoter. Prøv fx Verdens pakken, der tager dig på en jordomrejse forbi Brasilien, Indonesien, Honduras og Uganda.

Kaffepakker gør det let at prøve noget nyt

Nogle gange kan det være svært at komme ud af sin comfort zone og prøve noget nyt, selvom man godt ved, at det er spændende. Det kan være uoverskueligt at skulle finde frem til flere forskellige typer kaffe, som man gerne vil prøve og af samme årsag har vi gjort det let for dig med vores kaffepakker.
Vores mixpakker lægger op til nye opdagelser i kaffens verden med spændende smagsnoter, aromaer og unikke smage, der forkæler og udfordrer dine smagsløg. Læg de gamle vaner på hylden og tag din kaffesmagning til et nyt niveau - og lad Kaffeagenterne hjælpe dig.

Hos Kaffeagenterne får du kaffeprøver på dine præmisser

Når du bestiller en pakke med kaffeprøver hos os, får du samtidig også mulighed for at vælge formalingsgraden. Du vælger altså selv om kaffebønnerne skal leveres som hele bønner eller formales til filterkaffe, stempelkande, espresso, aeropress eller tyrkisk. Dette sikrer dig, at du får den bedste kaffeoplevelse på dine præmisser og præcist som du kan lide det. Muligheden for at vælge den ønskede type formaling er perfekt til dig, der ikke orker eller har mulighed for at male bønnerne selv, men blot vil nyde en lækker kop kaffe med det samme.