kaffeagenterne

Made by Mama - Pasta Pappardelle

På lager

49,00 kr

Pasta Pappardelle - de brede pastaer -  er en af klassikerne i det itlaienske køkken og minder på mange måder om den klassiske fettucine.
Det er en pasta som bruges til kraftige pastasaucer som fx. kødsauce eller svampesauce
Pappardelle er kendt for sit naturlig bid og den fungerer helt fantastisk med både fisk, kød, vildt og grøntsager eller au naturel med olivenolie og parmesan.
Kogetid: 9 min
Indhold: 500 gr.


Ingredienser: Italiensk durumhvede og vand


Næringsindhold pr. 100 gr.:
Energi:
1486KJ/350 kcal
Fedt:
1 g.
- heraf mættede fedtsyrer:
0,3 g.
Kulhydrat:
73 g.
- heraf sukkerarter:
2,5 g.
Protein:
13 g.
Salt:
0,005 g.


Fakta om Made by Mama pasta


Alt pasta fra Made by Mama kan betegnes som en italiensk delikatesse.
Det bliver produceret i Gragnano, Napoli - området et kendt for at have et unikt mikroklima, det giver den rette mængde sol, vin og gugtighed til pastaproduktion.
Gragnano er kendt som det absolut bedste sted i Italien til at producerer pasta.
Køber du pasta der er produceret i området er du sikker på at få kvalitet. Hveden der bliver brugt i pastaen er førsteklasses og vandet der bliver brugt i produktionen er calciumfattigt fra Monti Lattari, der ligger i samme område.
Den gode pasta fra Made by Mama er blevet skåret med en ru bronzeform og tørret ved lave temperatur over flere dage.
Når pastaen er skåret med bronzeformen får det en ru overflade. Det er denne overflade der gør at pastaen bedre kan optage smag fra sovsen.