Torsdags Tasting

Hvad kan du forvente af Torsdags Tastings hos Kaffeagenterne?

Torsdags Tasting er et nyt koncept vi har startet op i vores flotte nye lokaler i SporByen i Randers.
Her vil du få gratis smagsprøver på kaffe og vores populære ICED Espresso.
Vores nabo og samarbejdspartner Danish Organic Bottles tilbyder smagsprøver på friskbagt brød eller frisklavet pasta.

Derudover vil der hver uge være besøg af forskellige samarbejdspartner.
Listen vil blive opdateret løbende.

Du kan se, hvem der kommer herunder:

Uge 4 - 26. januar:

Randers Bibliotek - Kulturformidler Martin Minka Jensen og Bibliotekar Erik Luxhøj Nielsen kommer forbi og leverer et frisk lille udpluk af forårets litteratur og de vil præsenterer dig for forårets tema på Randers Bibliotek: Helte og skurke
Vores egen kafferister Kim vil sælge pins som bliver solgt i forbindelse med Danmarks Indsamlingen som afholdes på Værket den 4. februar kl. 19.00.
ReThinker - De står klar til at fortælle lidt om dem selv og hvad ReThinker er for en organisation.

Uge 5 - 2. februar

Randers Bryghus - De kommer og præsenterer tre af deres Syndikat-øl: Nonnen (alsidig til både hygge og mad), Hippien (Stærk og smagfuld øl til lænestolen) og Baristaen (Brygmesterens favoritøl - brygget på vores kaffe).
ByJanting - "Lever sin drøm!" sådan siger Louise Janting Christensen. Hun maler og laver smykker - noget hun elsker. Hun inspireres af mennesker, natur, mode, farver og stemninger. De kontraster hun arbejder med ligger mellem fint og råt, blank og mat. Så er hun også for nylig begyndt at lave keramik, hvilket hun også er blevet vild med. Man er velkommen til at kigge ned i hendes galleri som ligger: Houmeden 8, 8900 Randers C.

Uge 6 - 9. februar

Living4you - Sælger firmagaver og gavekurve til diverse anledninger. Du kan besøge dem i deres butik eller bestil på webshoppen og sende direkte til modtageren. Her kan du finde den perfekte værtindegaver eller hvis du står og mangler en firmagave, så kan de hjælpe dig også. Vælg mellem et bredt udvalg af drikkevarer og delikatesser. Du finder produkter, du sjældent finder i dagligvarerbutikker.
Til denne uges tasting kan du smage vine eller shots/likør - hvor de sidste gør sig godt med en god kop kaffe. De har også nogen gode tilbud til jer smile

Uge 7 - 16. februar

Vinimperiet
Mariager Sydesalt

Uge 8 - 23. februar

Hos Walter

 

Tidspunkt:
Hver torsdag: 15.00 - 17.30

Sted:
Scandiasporet 37, 8930 Randers NØ (Indkørsel via Udbyhøjvej 66)

 VI SES!