spejderkaffe

Spejderkaffe, Ulvetime

På lager

70,00 kr
* Obligatoriske felter


Ulvetime er kaffen med den bløde runde og afbalancerede smag, der giver dig en god start på dagen.


Navnet “Ulvetime” er inspireret af den time på dagen, hvor alting skal gå op i en højere enhed: der skal købes ind, laves mad, hentes børn, ryddes op – og gerne på samme tid.


Al den travlhed kræver en god kaffe – og det er Ulvetime.


Som spejder og leder kan denne time godt være en smule frustrerende, fordi der sker så meget rundt omkring en.


Man skal sørge for, at alle er i gang med at lave noget, når der både skal hugges brændes, tændes bål og laves mad, samtidig med, at man skal have overblikket over det hele.


Derfor er ”Ulvetime” en god kaffe, som får dig til at bevare roen.


Når du køber 1 pose kaffe, går 10 kr til Mercy Scouts. For 10 kr kan de sørge for rent vand til 2 skolebørn – i et helt år!


Se også: 


Spejderkaffen Natteravn


Spejderkaffen Spejderhagl


Spejderkaffe er kaffe solgt af spejdere - for spejdere. Ulvetime er den ene af tre varianter.


Ulvetime er en ren og fyldig kaffe med en dejlig og naturlig sødme. Kaffen har desuden en lang eftersmag, men uden bitterhed.
Kaffen er perfekt til at nyde om morgenen, hvor den giver en god start på dagen, men egner sig også godt som en god eftermiddagskaffe, hvor der er brug for en god og smagfuld oplevelse, der giver en velfortjent pause.
Ristningen er sammensat.


Spejderkaffe kan, ligesom ved al vores anden kaffe, vælges i den ønskede formalingsgrad.
Du kan vælge mellem følgende:  • - Hele bønner

  • - Stempelkande

  • - Filterkaffe

  • - Aeropress

  • - Espresso

  • - Tyrkisk


Posen kan desuden vælges i en 225 g eller 1000 g udgave.


Bag om Spejderkaffe


Det er Lystrup Gruppe der står bag Spejderkaffe. Det hele startede, da Lars Bendix fra Farm Mountain Coffee holdt oplæg om kaffe og produktionsforholdene. Det viste sig, at Gidds, der var deltager til oplægget, selv boede på samme bjerg. Det var her, at idéen om at kaffen fra Gidds’ landsby kunne sælges til Farm Mountain Coffee.


Spejderkaffe bygger på, at kaffen dyrkes af spejderfamilier i Uganda, hvorefter den sælges til spejdere i Danmark. Al kaffe kommer ikke udelukkende fra Gidds’ landsby - endnu. Men de er i gang med at blive uddannet i at dyrke den bedst mulige kaffe og får den bedste smag frem i bønnerne.


Navnet Ulvetime er ikke helt tilfældigt. Det er nemlig inspireret af den time på dagen, hvor alting helt skal op i en højere enhed i børnefamilierne. Der skal handles ind, der skal hentes børn, der skal ryddes op og laves mad - alt sammen gerne på samme tid, naturligvis. Denne travlhed kræver en god kop kaffe, og det er netop her at Spejderkaffe kommer ind i billedet.
Begrebet ulvetime kan også bruges blandt spejderne og spejderledere, hvor der sommetider kan være lidt frustrationer, når det hele skal times. Der sker meget omkring en, hvor der skal sørges for at alle laver noget, der skal hugges brænde, der skal tændes bål, der skal laves mad til de sultne spejdere - og lederen skal selvfølgelig have det gode overblik over det hele. Spejderkaffe Ulvetime giver mulighed for at bevare roen og er et lille pusterum i en travl tid.