Aalborg Chokoladen
Aalborg Chokoladen er dansk produceret chokolade. Det er eksklusivt håndlavede chokolade i høj kvalitet. Deres chokolader bliver fremstillet efter gamle traditioner og af opskrifter som er gået i arv fra et af Aalborgs fineste konditorier tilbage i 1930'erne. Med 15 års lidenskab og erfaring for chokolade er man sikker på at hvert eneste stykke chokolade er lavet med kærlighed. De forsøger altid at udvikle produkter og smagssammensætninger, som er taget med udgangspunkt i deres kunders ønsker og behov. Udfra det synspunkt er de råvarer som Aalborg Chokoladen anvender valgt med stor omhu, og er blandt de bedste i verden. Chokoladen de bruger stammer fra Tanzania og Grenada og har et højt kakaoindhold på op til 70%. Marcipanen bliver fremstillet af mandler fra Spanien og Californien, og består af en mandelmasse på op til 66%. Chokoladebasen og marcipanen laves eksklusivt til Aalborg Chokoladen. Ved at de bruger råvarer af den højeste kvalitet og det stykke håndværk der ligger bag så er man sikker på at hvert eneste stykker chokolade er lavet for give kunderne den bedste chokolade oplevelse.