Rom

Rom. Kaffe og rom. En fantastisk kombination efter vores mening og nu har vi et lille eksklusivt udvalg af rom der matcher vores lækre kaffer.
 • Chamarel Vanilje rom

  Chamarel Vanilje romlikør - Mauritius

  Chamarel Vanilje Rhum er en perfekt blanding af premium rom produceret af ren sukkerrørssaft og naturlige vaniljestænger.  Den kan ikke betegnes som en normal likør, da den høje alkoholprocent ikke giver den enormt meget sødme, men gør den meget afbalanceret med en fantastisk smag af polynesisk vanilje, honningsøde og blomster.
  299,00 DKK
  Se mere ›
 • Cubanacan Elixir Orange rom

  Cubanacan Elixir Orangerie rom - Cuba

  Cubanacan Elixir Orangerie 10 Años er en gylden romeleksir, der er lagret på amerikanske bourbon egetræsfade i minimum 10 år efter Solerametoden. Efter lagringen er der tilført et ekstrakt af karibiske appelsiner.
  299,00 DKK
  Se mere ›
 • Don Papa rom - filippinerne

  Don Papa rom - Filippinerne

  Don Papa er noget så eksotisk som filippinsk rom, gæret på sukkerrør og lagret minimum 7 år på amerikanske bourbon egetræsfade. Smagen er fantastisk blomsterlig, sød og med tydelige noter af vanilje.
  399,00 DKK
  Se mere ›
 • Ocumare Ron Anejo

  Ocumare Ron Anejo - Venezuela

  Ocumare Ron Anejo har lagret op til fire år i brugte amerikanske bourbonfade af eg. Duften har sødlige toner af vanilje, honning og kaffe. Smagen er mild og rund med et strejf af egetræ. Ocumare Ron Anejo bør nydes rent - selvfølgelig til en fantastisk kop kaffe :-)
  299,00 DKK
  Se mere ›
 • Olivers 1985 solera rom

  Olivers Exquisito 1985 Vintage Solera Rom - Den Dominikanske Republik

  Olivers Exquisito Solera 1985 er fra den anerkendte romproducent, Oliver & Oliver, der også står bag bl.a. Ron Quorhum. Rommen er gæret på sukkerrør og lagret på egetræstønder i Solera setup, hvor den første rom blev hældt på fadene i 1985.  Olivers Exquisito 1985 har en kraftig duft af fad, honning, rosiner og krydderier. Meget kompleks rom med mange lag i smagen og en markant smag af eg og fed bourbon vanille.
  699,00 DKK
  Se mere ›