På lager

Månedens Kaffe - Australien Skybury, ristet-1000 gram

599,00 DKK

Månedens Kaffe
Oktober

Denne Måneds Kaffe er en gammel kending af huset og er fra Australien.
Sidst ví havde denne unikke Australien Skybury var for 15 år siden.
Kaffen er meget fyldig og præget af sødlige chokolade noter og lidt lime-friskhed.

Oprindelsesland: Australien
Region: Mareeba, Atherton Tablelands, Northern Queensland
Dyrkningshøjde: 550 - 600 meter
Kaffetype: Arabica
Kaffesort: Typica og Bourbon 
Noter: Subtile noter af chokolade og lime
Ristningsgrad: 

Info om kaffen:
Den familie ejet gård ligger ved Mareeba i det nordlige Queensland. Farmen ligger ca. 550 - 600 meter over havets overflade.
I begyndelsen af det tyvende århundrede blev regionen igen kendt for kvalitetskaffe, men på grund af økonomiske årsager og diverse klima udfordringer blev kaffeproduktionen opgivet før den kom tilbage i 1970'erne.
Grundet sofistikerede landbrugsteknologi, bl.a. et automatiseret kunstvandingssystem, mekanisk høstning af bær, forarbejdning og tørring, så er arbejdsstyrken på kun 8 personer. De 8 personer overvåger de mere end 150 tons grønne kaffebønner, der bliver høstet hvert år.

  • 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 500,-
  • Danmarks største udvalg af kvalitetskaffe
  • 90 dages returret
  • Samfundsbevidste kaffeelskere

Månedens Kaffe
Oktober

Denne Måneds Kaffe er en gammel kending af huset og er fra Australien.
Sidst ví havde denne unikke Australien Skybury var for 15 år siden.
Kaffen er meget fyldig og præget af sødlige chokolade noter og lidt lime-friskhed.

Oprindelsesland: Australien
Region: Mareeba, Atherton Tablelands, Northern Queensland
Dyrkningshøjde: 550 - 600 meter
Kaffetype: Arabica
Kaffesort: Typica og Bourbon 
Noter: Subtile noter af chokolade og lime
Ristningsgrad: 

Info om kaffen:
Den familie ejet gård ligger ved Mareeba i det nordlige Queensland. Farmen ligger ca. 550 - 600 meter over havets overflade.
I begyndelsen af det tyvende århundrede blev regionen igen kendt for kvalitetskaffe, men på grund af økonomiske årsager og diverse klima udfordringer blev kaffeproduktionen opgivet før den kom tilbage i 1970'erne.
Grundet sofistikerede landbrugsteknologi, bl.a. et automatiseret kunstvandingssystem, mekanisk høstning af bær, forarbejdning og tørring, så er arbejdsstyrken på kun 8 personer. De 8 personer overvåger de mere end 150 tons grønne kaffebønner, der bliver høstet hvert år.