kaffeagenterne

Made by Mama - Parmesanost 700 g.

På lager

279,00 kr

Kan du lide smagen eller duften af parmesanost, men har endnu ikke fundet den du bare må have hver gang der skal ost på bordet eller i maden. Så behøves du ikke lede længerer.
Med en parmesanost fra Made by Mama får du en smagfuld og rigtigt lækker ost som du kan spise som den er med mørk balsamico og et glas rødvin eller du kan snitte, bryde eller rive din parmesan og pift din pastaret, risotto eller en hvilken som helst ret op til nye højder.
Parmigiano Reggiano brydes i stykker á ca. 400 og 700 gram, vægten kan svinge lidt, da brydningen gør at man ikke kan styrer vægten helt præcis.


Opbevaring af din parmesanost.
Din parmesanost er pakket i tre lag, når du modtager den.
Første lag er et voksbehandlet stykke ostepapir med Nade by Mama logoer på (dette lag skal du gemme, da du skal opbevare osten i den)
Dernæst er det et lag vakuumplast ogt et sykke papir, de absorberer ostens fugt i vakuumpakningen. Disse to lag skal du smide væk, efter du har åbnet osten.

Herefter skal du skærer skorpen af din parmesanost, så bremser du modningen. Dermed beholder parmesanen den blødere konsistens og den gode smag længst muligt (Frys din skorper ned i mindre stykker og brug dem til at give smag i gryderetter, supper og pastasaucer)


Pak herefter osten ind i det medfølgende ostepapir fra Made by Mama logoer på, og læg det i køleskabet i en frysepose - udne ar lukke fryseposen. På den måde hjælper du parmesanen med at skabe sit eget lille mikroklima og den holder sig længst muligt.
Indhold: ca. 700 g.


Ingredienser: Mælk, salt og osteløber


Næringsindhold pr. 100 gr.:
Energi:
1803KJ/431 kcal
Fedt:
29 g.
- heraf mættede fedtsyrer:
17 g.
Kulhydrat:
4,1 g.
- heraf sukkerarter:
0,9 g.
Natrium: 1529 mg.
Kalium:
125 mg.
 


Fakta om Made by Mama parmesanost
Parmesanosten fra Made by Mama er en ægte Parmigiano Reggiano. Den kommer fra en lille by vest for Modena.
Den har lagret i 27 måneder, hvilken er den perfekt modningstid for parmesanost. Her finde rman nemlig balancen mellem fedme og syrlighed.
Producenten af Made by Mamas parmesanost ved hvad de gør. De har nemlig vundet verdens fineste præmie i parmesankategorien, SUPER GOLD, foran 2.472 andre oste.
Parmigiano Reggiano er lavet på 50% mager mælk malket om aftenen, og 50% fed mælk malket om morgenen. Alle oste vendes og børstes en gang om ugen.