Espressoglas

Espressoglas

Espressoens intense aroma, den fløjlsbløde crema og den komplekse smagsoplevelse er en sand nydelse for alle kaffeelskere. Men espresso er ikke bare espresso. Vil du fuldende oplevelsen, er den rette servering helt afgørende.

Det er her, espressoglasset kommer ind i billedet. Et espressoglas er et elegant og funktionelt glas, der fremhæver espressoens unikke karakter, så du kan få endnu mere nydelse ud af den gode friskristet kaffe, du har kælet så meget for. Derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg af espressoglas her hos Kaffeagenterne, hvor du kan fuldende din espresso-oplevelse med espressoglas i høj kvalitet.

1 vare(r)
Duralexespressoglas9cl-20
1 vare(r)

Italienske espressokopper i høj kvalitet

For det utrænede øje ligner et espressoglas måske bare et lille glas. Men espressoglasset, eller -koppen, er meget mere end bare det. Espressokoppens design koncentrerer nemlig aromaen og leder den op til din næse, hvor hver nuance af espressoens komplekse aromaprofil, fra frugtige noter til chokoladeagtige undertoner, frigøres, så du kan opleve dem fuldt ud.

Det klare glas afslører desuden espressoens smukke farvenuancer, mens også den fyldige crema på toppen får lov til at udfolde sig i al sin pragt. Der er således mange gode grunde til at investere i nogle gode espressoglas eller -kopper, hvis du elsker en god espresso fra gode kaffebønner — og når du køber dem her på siden, er du sikker på at få skønhed og høj kvalitet over hele linjen.

Køb dine espressokopper online hos Kaffeagenterne

Lige meget om du laver din espresso i en espressomaskine eller med hvilken som helst anden metode, fortjener den lækre drik, eksempelvis med frisk kaffe fra Farm Mountain, at blive serveret i gode espressoglas. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg, så du kan finde de glas, der passer til dig, og så du kan komme i gang med at nyde din espresso på en helt ny måde.