Cafe latte glas

Café latte-glas

En god café latte er den perfekte kombination af smagfuld espresso og cremet mælk, og når du har gjort dig umage for at få alle de gode smagsnuancer ud af dine kaffebønner fra eksempelvis Farm Mountain, så skal kaffen selvfølgelig også serveres på den helt rigtige måde.

Det gør du med et par flotte café latte-glas, som er helt særlige glas, der er designet til at fremhæve kaffens skønhed og forstærke smagsoplevelsen. Et latteglas vil med andre ord tage din latte-oplevelse til nye højder, og derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg af de flotte glas her hos Kaffeagenterne. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg til skarpe priser, hvor du kan finde lige netop de glas, du mangler til din kaffe.

2 vare(r)
DuralexLatteglas36cl-20
DuralexLatteglas50cl-20
2 vare(r)

Det rette glas til alle café latte-elskere

Lige meget om du rister dine bønner selv eller køber færdigristede bønner, er selve kaffen kun den halve del af oplevelsen. Den rette servering og det rette glas betyder utroligt meget for oplevelsen, og derfor kan det altid betale sig at investere i nogle gode café latte-glas.

Glassets design koncentrerer aromaen af espresso og mælk og leder den op til din næse, hvor duften af friskbrygget kaffe blander sig med den søde aroma af mælkeskum og skaber en uimodståelig eksplosion i din sanser, når du skal til at drikke.

Køb latteglas til gode priser online

I de smukke og klare glas får du desuden også mulighed for at nyde kaffens smukke lagdeling, hvor den kunstneriske blanding af farver og teksturer skaber et visuelt mesterværk, der sammen med aromaerne også er med til at højne oplevelsen af din café latte.

Her hos Kaffeagenterne kan du købe dine nye café latte-glas online. Du kan bestille i dag, og få dem leveret lige ved hoveddøren i løbet af få dage.