Brita Marella Cool Calendar 2,4 liter

Lækker hvid filtreringskande/vandrenser fra Brita på 2,4 liter med manuel kalenderfunktion for at huske udskiftning af filterpatron.

Kanden bruger Maxtra patroner med en enestående 4-trins filtrering:

Passer i køleskabsdøren

1.Intensiv for-filtrering
gennem et finmasket filter.
2.Ionbytning mindsker kalkaflejringer (karbonathårdhed) og visse tungmetaller (som bly og kobber).
3.Aktiv kul-filtrering reducerer substanser der påvirker lugt og smag som for eksempel klor og organisk indhold som pesticider og trihalometaner.
4. Intensiv slutfiltrering tilbageholder partikelblandinger.Inklusiv filter

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
199,00 DKK

Produktanmeldelser

Bedømt af Emil Malling

Jeg har haft denne kande et stykke tid, og jeg må sige den fungere bedre end forventet. Den tager rigtig meget af kalken -præcis hvor meget ved jeg ikke, da jeg ikke har målt efter. Jeg bruger den både til min espressomaskine og til el-kedlen. Mit vand er relativt hårdt, og jeg kan virkelig se forskel i el-kedlen som jeg før afkalkede ca hver 2. uge. Nu gør jeg det nærmere hver 6.-8. uge. Den eneste ulempe er at der i det filtrerede vand er maget få bittesmå kul-partikler fra filteret.

Bedømt af Christian Bjerre H

Har nu haft kanden i ca. 1½ uge. Den har hogle fordele og sandelig også nogle ulemper. Det negative først.
De 2,4 liter, My BUTT, jeg kan højst vride 1,2 liter ud af den, (de resterende 1,2 liter ligger OVER filteret og er først brugbart efter filtrering).
Den er alt andet end fiks,MEN MEN MEN.....
For Hunden da.

Den leverer varen til en perfekt kop kaffe eller te.

Ingen kalkflager øverst på drikken.
Smagen virker mere "ren" jeg tror ikke kun det skyldes jeg nu har ofret 200 kr.

Men tilbagemeldingerne fra mine gæster er positive og de siger at kaffen er blevet bedre.

Bedømt af Peter Listh Andersen

Det er blevet diskuteret en del om de hersens filterkander egentligt fungerer. Jeg har lige modtaget min idag, så kan ikke sige noget om hvorvidt der bliver længere mellem afkalkningerne. Dog kan jeg simpelthen se på vandet at det er klarere efter at have passeret filtertragten. Det kan også ses på teen og kaffen der er brygget på filtervandet, og ikke mindst kan jeg smage en væsentlig forskel. Så en virkning har den i hvert fald.
En ting der dog irriterer mig er at når jeg hælder har filtertragten det med at falde ud hvis ikke jeg holder den på plads. Således kan man ikke skænke uden at bruge begge hænder. Det er simpelthen for dårligt at der ikke er en form for låse-tap eller noget. Øv! Derfor får kanden ikke min varmeste anbefaling, selvom den ser ud til at gøre det den skal - Filtrere vandet..

Insend din bedømmelse af dette produkt