Brita Elemaris Cool Meter 2,4 liter

Eksklusiv filtreringskande/vandrenser fra Brita på 2,4 liter med digital kalenderfunktion for at huske udskiftning af filterpatron.

Kanden har gummifødder og lækkert ergonomisk gummigreb - luksuskande - bedre kvalitet findes ikke!

Passer i køleskabsdøren

Kanden bruger Maxtra patroner der er 20% mere effektive end Classic patronen (som bl.a. bruges af Clearly og Anna kanderne).

Maxtra har en enestående 4-trins filtrering:

1.Intensiv for-filtrering
gennem et finmasket filter.
2.Ionbytning mindsker kalkaflejringer (karbonathårdhed) og visse tungmetaller (som bly og kobber).
3.Aktiv kul-filtrering reducerer substanser der påvirker lugt og smag som for eksempel klor og organisk indhold som pesticider og trihalometaner.
4. Intensiv slutfiltrering tilbageholder partikelblandinger.

MEMO Start

Hver gang du sætter et nyt filter i, trykker du 'START' indtil displayet viser 100%.


MEMO Count


"MEMO" modellen vil tælle den resterende filterlevetid ned.


MEMO Change


Når displayet begynder at blinke er det tid til at skifte filter
Se reklame fra Brita:


Inklusiv filter

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
299,00 DKK

Produktanmeldelser

Bedømt af Lena Kudahl

Jag köpte denna kanna på ren nyfikenhet och med en stor portion skeptisism. Jag har nu använt den varje dag och ser alltid till att jag har kallt vatten i kylskåpet filtrerat från denna kanna och jag lovar att vattnet smakar förträffligt. Jag dricker mer vatten idag än före kannan. Dessutom ser min tekanna och vattenkokare lika fin ut idag efter avkalkningen som efter en veckas användning med detta vatten. Jag älskar den och har rekommenderat den till min familj och mina vänner. Köp den ni blir inte besviken.

Bedømt af Rene Gislum

Brita Elemaris Cool Memo 2,4 liter virker fuldstændig som den skal. Den blev købt til espressomaskinen, men nu bruges den til at lave drikkevand og vand der skal i vores elkedel. Vi bor i et område med ekstremt hårdt vand - godt vi hae Brita...

Bedømt af Peter Astrup

Har nu haft Britakanden i snart 3 uger og der er ingen tvivl om at den reducerer kalken i vandet - elkedlen er uden spor af kalk hvilket der på nuværende tidspunkt ville have været uden brug af Brita kanden.
Derudover kan man også sagtens smage at der er sket noget på smagssiden: Vandet er blevet "blødere" at smage på.

Kanden er med Memo funktion der tæller ned (på tid og desværre ikke liter) og angiver hvornår det er tid at skifte filter. Der er ingen steder skrevet noget om hvor mange liter filtret forventes at kunne klare. (derfor ikke 5 i karakter)

Insend din bedømmelse af dette produkt