Single Estates rå

Single Estates rå

Den reneste kaffeoplevelse fås med Single Origin kaffer med det ultimative som Single Estate, hvor kaffen kommer fra en enkelt farm eller mindre producent. En Single Estate kaffe bærer typisk navnet fra farmen eller cooperativet. Med Single Estate kaffe fra kaffeagenterne.dk vil du opleve forskellen på de forskellige mikroklimaer, mængden af solskin, grohøjden, mængden af nedbør. God fornøjelse med nogle af de bedste Single Estate kaffer.
 • Etiopien Harrar Longberry Gr4 - rå bønner

  Etiopien Yirgacheffe Aramo gr. 1, soltørret - rå bønner

  Yirgacheffen'en fra 600 farmerfamilier i Aramo er en højt-groet (1950-2100 meter) Etiopisk Arabica kaffe og yderst populær pga. soltørringen der virkelig frembringer sødmen i kaffen. Medium syre, fuld krop og en typisk mokka-smag gør denne kaffe rigtig god til blends. Har ydermere meget populære undertoner af vin og blåbær.
  160,00 DKK
  Se mere ›
 • Guatemala Huehuetenango - rå bønner

  Guatemala Finca Medina - rå bønner

  Vores nye Guatemala Finca Medina kaffe kommer fra byen San Lorenzo El Cubo i Antigua områdets vulkanske jord. Smagen er floral og blomsterlig, god fylde og dejlig mellem syrlighed. NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  90,00 DKK
  Se mere ›
 • Honduras Økologisk - rå bønner

  Honduras Økologisk - rå bønner

  Kaffen fra Honduras bliver produceret med ægte passion og godt håndværk, idet der eksisterer en ægte kaffekultur blandt bønderne, som har ry for et godt håndværk. Grohøjde ca. 1500 meter Kaffe fra Honduras er kendt for at være mindre syreholdige end andre kaffer fra mellem Amerika. Kaffen er utrolig blød og rund med smag af sød karamel og mørk chokolade NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  90,00 DKK
  Se mere ›
 • Kenya Karimikui AA - rå bønner

  Kenya Kirinyaga Karimikui AA - rå bønner

  Virkelig kompleks Kenyakaffe med duft af drue, citrongræs og honning. God syrlighed hvor smagen har flere lag af citrusblomst, karamel og frugt. Eftersmagen er sirupssød og cremet. Den bedste Kenyakaffe vi har haft i mange år - kooperativet ligger 3 km. fra Kiamutugu i Kirinyaga distriktet i den sydlige den af det kendte Mt. Kenya.
  159,00 DKK
  Se mere ›
 • Koffeinfri Bolivia

  Koffeinfri Colombia CO2, rå bønner

  Koffeinfri kaffe fra Colombia. God fyldig, frisk kaffe med lang eftersmag af karamel og lys chokolade.
  90,00 DKK
  Se mere ›
 • /

  Malawi Thyolo AA vasket, rå bønner

  Kaffe fra vores egne farmere i Thyolo, Malawi. Denne kaffe er vasket som det meste kaffe fra Malawi er.  Smagen er fyldig, floral og med lækker chokoladeeftersmag. 
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • Mexico Finca Esperanza økologisk

  Mexico SHG - økologisk - rå bønner

  Smagsprofil med en let krop, ringe syre, mild, tør smag med bløde karamel nuancer. Hvis kaffen ristes mørkere får du en mere karameliseret sukkersmag der er lidt mere skarp og krydret. En dejlig mild kaffe! NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • PNG Sigri Peaberry

  Papua New Guinea Sigri AA - rå bønner

  Kaffe fra Papua Ny Guinea har altid været én af vores store favoritter. Perfekt balance med noter af akaciehonning, ristede nødder og brombær. - sammenlignes nogle steder med Jamaica Blue Mountain pga. den perfekte balance.
  99,00 DKK
  Se mere ›
 • Tanzania AA FAQ - rå bønner

  Tanzania AA Oldeani Estates - rå bønner

  Smagsprofilen er: Fuld krop med kraftig eftersmag med noter af chokolade og vanillie samt en frugtagtig aroma. Høstperiode fra august til september.
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • Uganda Sironko AA - rå bønner

  Uganda AA - Farm Mountain, Mount Elgon - rå bønner - NY HØST!

  Så er den nye høst her endelig! Denne vaskede kaffe stammer fra Bufumbo området i Bugisu der dyrkes på bjerget Mount Elgons sider i det østlige Uganda i en grohøjde mellem 1500 og 2000 meter. Smagsprofilen er ren med en god krop, god, frisk syrlighed, blomsternoter og en frugtig afslutning.
  100,00 DKK
  Se mere ›