Bæredygtig/økologisk rå

Bæredygtig/økologisk rå

Med kaffeagenterne.dk's bæredygtige kaffe støtter du en god sag. Med bæredygtig kaffe mener vi kaffe som enten er dyrkey økologisk eller som er mærket med én af certificeringsmærkerne der arbejder for f.eks. bedre levevilkår for kaffebønderne eller stiller krav til miljøpåvirkingen fra dyrkningen af kaffe. Af certificeringsmærker kan nævnes Statskontrolleret Økologisk, Fairtrade, UTZ CERTIFIED, Rainforest Alliance m.fl.
 • Brasilien Bourbon Cerrado Peaberry

  Brasilien Bourbon Cerrado Peaberry- økologisk, rå bønner

  Honningsødme, karamel og malt. Noter af mandler, sort te og rosiner. En lys ristning vil fremhæve sødmen og karamel-noterne i kaffen. NB: Rå bønner der skal ristes inden brug!
  110,00 DKK
  Se mere ›
 • papirspose

  Classic Panther Espresso økologisk - rå bønner

  En pragtfuld økologisk espresso, som er værd at prøve! Bedste smag opnås hvis den ristes til begyndelsen af 2. pop så man opnår den gode sødme og en cremet citrus smag med masser af chokolade. Ren Arabica blanding. NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • Honduras Økologisk - rå bønner

  Honduras Økologisk - rå bønner

  Kaffen fra Honduras bliver produceret med ægte passion og godt håndværk, idet der eksisterer en ægte kaffekultur blandt bønderne, som har ry for et godt håndværk. Grohøjde ca. 1500 meter Kaffe fra Honduras er kendt for at være mindre syreholdige end andre kaffer fra mellem Amerika. Kaffen er utrolig blød og rund med smag af sød karamel og mørk chokolade NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  90,00 DKK
  Se mere ›
 • Indien Cherry AB Robusta, økologisk

  Indien Robusta Cherry AB - økologisk, rå bønner

  Vasket kvalitets Robusta fra Indien. Blød og rund Robusta kaffem, med kraftig eftersmag af kakao. NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  69,00 DKK
  Se mere ›
 • Mexico Finca Esperanza økologisk

  Mexico SHG - økologisk - rå bønner

  Smagsprofil med en let krop, ringe syre, mild, tør smag med bløde karamel nuancer. Hvis kaffen ristes mørkere får du en mere karameliseret sukkersmag der er lidt mere skarp og krydret. En dejlig mild kaffe! NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • Peru Coinca økologisk - rå bønner

  Peru Coinca Arabica - rå bønner økologisk

  Vasket, økologisk kaffe fra Peru - som med naboer som Colombia og Brasilien har alle forudsætninger for god kaffe Vokset i 1100 til 1800 meters højde. God syrlighed, mellem krop og en afbalanceret smag med frugtagtig sødme med chokoladeafslutning. NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  94,00 DKK
  Se mere ›
 • Uganda Sironko AA - rå bønner

  Uganda AA - Farm Mountain, Mount Elgon - rå bønner - NY HØST!

  Så er den nye høst her endelig! Denne vaskede kaffe stammer fra Bufumbo området i Bugisu der dyrkes på bjerget Mount Elgons sider i det østlige Uganda i en grohøjde mellem 1500 og 2000 meter. Smagsprofilen er ren med en god krop, god, frisk syrlighed, blomsternoter og en frugtig afslutning.
  100,00 DKK
  Se mere ›