Single Estates ristet

Den reneste kaffeoplevelse fås med Single Origin kaffer med det ultimative som Single Estate, hvor kaffen kommer fra en enkelt farm eller mindre producent.
En Single Estate kaffe bærer typisk navnet fra farmen eller cooperativet. Med Single Estate kaffe fra kaffeagenterne.dk vil du opleve forskellen på de forskellige mikroklimaer, mængden af solskin, grohøjden, mængden af nedbør. God fornøjelse med nogle af de bedste håndristede Single Origin og Single Estate kaffer fra vores risteri i Randers.
 • Etiopien Harrar Longberry gr.4

  Etiopien Yirgacheffe gr. 1 soltørret, ristet

  Yirgacheffen'en fra 600 farmerfamilier i Aramo er en højt-groet (1950-2100 meter) Etiopisk Arabica kaffe og yderst populær pga. soltørringen der virkelig frembringer sødmen i kaffen. Medium syre, fuld krop og en typisk mokka-smag gør denne kaffe rigtig god til blends. Har ydermere meget populære undertoner af vin og blåbær. Gør sig specielt godt ved en City+ ristning hvor blåbær-smagen fremtræder kraftigst. Eftersmagen er en anelse sødlig og der forekommer toner af kakao.
  65,00 DKK
  Se mere ›
 • Fusion Gourmet kaffe

  Fusion Gourmet 1000 gr., ristet

  Kaffeblanding med Brasilien Santos og Uganda samt en anelse lakrids og chokoladearoma.
  110,00 DKK
  Se mere ›
 • Guatemala Huehuetenango

  Guatemala Finca Medina, ristet

  Vores nye Guatemala Finca Medina kaffe kommer fra byen San Lorenzo El Cubo i Antigua områdets vulkanske jord. Super til morgenkaffen - én af vores mest sælgende kaffer til stempelkande og kaffemaskine!
  58,00 DKK
  Se mere ›
 • Indien Monsooned Malabar AA, ristet

  Indien Monsooned Malabar AA, ristet

  Skyggegroet, håndplukket og Monsooned kaffe fra Indien. Meget speciel kaffe pga. tørrings- og laringsmetoden. Meget lavt syreindhold. Krydret med sirupagtig følelse.
  50,00 DKK
  Se mere ›
 • Indonesien Sumatra Mandheling

  Indonesien Sumatra Mandheling gr.1, ristet

  Sumatra'en har en "vild", agressiv smag af træ, røg og natur! Samtidig har den næsten ingen syre, masser af krop og en sød frugtsmag med strejf af karamel og chokolade. Meget spændende og karakteristisk smagsprofil.
  60,00 DKK
  Se mere ›
 • Kenya Karimikui AA - ristet

  Kenya Kirinyaga Karimikui AA, ristet

  Virkelig kompleks Kenyakaffe med duft af drue, citrongræs og honning. God syrlighed hvor smagen har flere lag af citrusblomst, karamel og frugt. Eftersmagen er sirupssød og cremet. Den bedste Kenyakaffe vi har haft i mange år - kooperativet ligger 3 km. fra Kiamutugu i Kirinyaga distriktet i den sydlige den af det kendte Mt. Kenya.
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • Koffeinfri Bolivia

  Koffeinfri Colombia CO2, ristet

  Koffeinfri kaffe fra Colombia. God fyldig, frisk kaffe med lang eftersmag af karamel og lys chokolade.
  55,00 DKK
  Se mere ›
 • /

  Malawi Thyolo A, ristet

  Kaffe fra vores egne farmere i Thyolo, Malawi. Denne kaffe er vasket som det meste kaffe fra Malawi er.  Smagen er fyldig, floral og med lækker chokoladeeftersmag. 
  58,00 DKK
  Se mere ›
 • Tender Morning Rose

  Morning Rose, ristet

  3. CoffeeCru - Fyldig, blød krop og ren i smagen. Fløjlsblød syrlighed og lang eftersmag - super godt som morgenkaffe! Ristning: Mellemmørk
  49,00 DKK
  Se mere ›
 • Mount Everest,ristet

  Nepal Mount Everest Supreme, ristet

  Enestående kaffe fra Mount Everest's skråninger i Nepal - vokset i 1800-2000 meters højde. God, fyldig krop med smag af peber, ingefær og hint af smør og ristede nødder. Perfekt efter en god middag :-)
  99,00 DKK
  Se mere ›
 • Papua Ny Guinea

  Papua New Guinea Sigri AA - ristet

  Kaffe fra Papua Ny Guinea har altid været én af vores store favoritter og denne gang har vi fået den lækre Peaberry fra Sigri tilbage på hylderne. Helt fantastisk og undervurderet kaffe - sammenlignes nogle steder med Jamaica Blue Mountain pga. den perfekte balance.
  63,00 DKK
  Se mere ›
 • Pink Mountain - ristet

  Pink Mountain, ristet

  En rigtig lækker "tøse-kaffe", som er god til stort set alt. Harmonisk og balanceret med toner af chokolade og en snært af vanilie. Ristning: Mellemmørk
  60,00 DKK
  Se mere ›