Single Estates ristet

Den reneste kaffeoplevelse fås med Single Origin kaffer med det ultimative som Single Estate, hvor kaffen kommer fra en enkelt farm eller mindre producent.
En Single Estate kaffe bærer typisk navnet fra farmen eller cooperativet. Med Single Estate kaffe fra kaffeagenterne.dk vil du opleve forskellen på de forskellige mikroklimaer, mængden af solskin, grohøjden, mængden af nedbør. God fornøjelse med nogle af de bedste håndristede Single Origin og Single Estate kaffer fra vores risteri i Randers.
 • Brown Longhorn - ristet

  Brown Longhorn, ristet

  Et hit hos entusiasterne. En rigtig lækker, fed kaffe med en karakteristisk smag og intens aroma. Ingen bitterhed. Velegnet til espresso. Ristning: Sammensat
  60,00 DKK
  Se mere ›
 • Burundi Rugerero AA

  Burundi Rugerero AA, ristet

  Denne lækre kaffe fra Muyinga provinsen i Burundi har smag af karamel, vanilje og honning - virkelig fantastisk kaffe fra Rugereo vaskestationen der er ejet af Sogestal Kirundi.
  55,00 DKK
  Se mere ›
 • Colombia Cauca - womens coffee, ristet

  Colombia Cauca - Womens Coffee, ristet

  Kaffen er vasket og af typen er Castillo Tambo (Arabica). Kaffen har lækre florale blomster, især jasmin, -noter, er forbavsende fyldig i koppen og har en sprød syrlighed!   Ristet lyst der virkelig fremhæver syrligheden og blomsterne i smagen.  
  73,00 DKK
  Se mere ›
 • Colombia Excelso Huila

  Colombia Supremo Huila, ristet

  Kaffen har medium krop, høj syrlighed og en dejlig frugtagtig eftersmag med god sødme.
  50,00 DKK
  Se mere ›
 • Costa Rica El Puma - ristet

  Costa Rica El Puma, ristet

  Fantastisk god krop med blød, rund eftersmag af nødder.
  50,00 DKK
  Se mere ›
 • Etiopien Harrar Longberry gr.4

  Etiopien Yirgacheffe gr. 1 soltørret, ristet

  Yirgacheffen'en fra 600 farmerfamilier i Aramo er en højt-groet (1950-2100 meter) Etiopisk Arabica kaffe og yderst populær pga. soltørringen der virkelig frembringer sødmen i kaffen. Medium syre, fuld krop og en typisk mokka-smag gør denne kaffe rigtig god til blends. Har ydermere meget populære undertoner af vin og blåbær. Gør sig specielt godt ved en City+ ristning hvor blåbær-smagen fremtræder kraftigst. Eftersmagen er en anelse sødlig og der forekommer toner af kakao.
  65,00 DKK
  Se mere ›
 • Indonesien Sumatra Mandheling

  Indonesien Sumatra Mandheling gr.1, ristet

  Sumatra'en har en "vild", agressiv smag af træ, røg og natur! Samtidig har den næsten ingen syre, masser af krop og en sød frugtsmag med strejf af karamel og chokolade. Meget spændende og karakteristisk smagsprofil.
  60,00 DKK
  Se mere ›
 • Kenya Karimikui AA - ristet

  Kenya Kirinyaga Karimikui AA, ristet

  Virkelig kompleks Kenyakaffe med duft af drue, citrongræs og honning. God syrlighed hvor smagen har flere lag af citrusblomst, karamel og frugt. Eftersmagen er sirupssød og cremet. Den bedste Kenyakaffe vi har haft i mange år - kooperativet ligger 3 km. fra Kiamutugu i Kirinyaga distriktet i den sydlige den af det kendte Mt. Kenya.
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • Koffeinfri Bolivia

  Koffeinfri Colombia CO2, ristet

  Koffeinfri kaffe fra Colombia. God fyldig, frisk kaffe med lang eftersmag af karamel og lys chokolade.
  55,00 DKK
  Se mere ›
 • /

  Malawi Thyolo A, ristet

  Kaffe fra vores egne farmere i Thyolo, Malawi. Denne kaffe er vasket som det meste kaffe fra Malawi er.  Smagen er fyldig, floral og med lækker chokoladeeftersmag. 
  58,00 DKK
  Se mere ›
 • Tender Morning Rose

  Morning Rose, ristet

  3. CoffeeCru - Fyldig, blød krop og ren i smagen. Fløjlsblød syrlighed og lang eftersmag - super godt som morgenkaffe! Ristning: Mellemmørk
  49,00 DKK
  Se mere ›
 • Papua Ny Guinea

  Papua New Guinea Sigri AA - ristet

  Kaffe fra Papua Ny Guinea har altid været én af vores store favoritter og denne gang har vi fået den lækre Peaberry fra Sigri tilbage på hylderne. Helt fantastisk og undervurderet kaffe - sammenlignes nogle steder med Jamaica Blue Mountain pga. den perfekte balance.
  63,00 DKK
  Se mere ›
 • Pink Mountain - ristet

  Pink Mountain, ristet

  En rigtig lækker "tøse-kaffe", som er god til stort set alt. Harmonisk og balanceret med toner af chokolade og en snært af vanilie. Ristning: Mellemmørk
  60,00 DKK
  Se mere ›
 • Tanzania AA FAQ

  Tanzania AA Oldeani Estates, ristet

  Fuld krop med kraftig eftersmag med noter af chokolade og vanillie samt en frugtagtig aroma.
  55,00 DKK
  Se mere ›
 • White Coffee Flower - ristet

  White Velvet, ristet

  Meget blød kaffe med både dybe og lette toner. En anelse karamelagtig og livlig, let friskhed. Lækker lang eftersmag. Ristning: Sammensat ristning
  99,00 DKK
  Se mere ›