Espresso & Blends ristet

kaffeagenterne.dk's egne blends og altid friskristet. Vi garanterer at kaffen er maks 1 uge gammel når den forlader vores risteri.
 • After Dinner Blend - ristet

  After Dinner Blend, ristet

  After Dinner blanding med 100% Arabica bønner fra Sydamerika og Afrika. God fyldig blandig med en anelse syre, der er rigtig lækker efter en god middag :-)
  55,00 DKK
  Se mere ›
 • StakeOut Espresso

  Agentens StakeOut Espresso, ristet

  Vores første espressoblend i vores nye agent-serie er inspireret af Napolis espressoer og indeholder 40% kvalitetsrobusta og derfor også ca. 20% mere koffein end vores andre espressoblandinger. 
  53,00 DKK
  Se mere ›
 • Black Panther Espresso

  Black Panther Espresso, ristet

  God, kraftig blanding - mørkristet efter Italiensk inpiration, men med respekt for bønnen. God sødme og masser af mørk chokolade!
  55,00 DKK
  Se mere ›
 • Latte Crema Espresso

  Latte Crema Espresso, ristet

  God, kraftig blandig med en anelse syre, der gør det nemmere for smagen at trænge gennem mælken i capuccino, café latte m.m.
  54,00 DKK
  Se mere ›
 • Pearl Espresso - ristet

  Pearl Espresso, ristet

  Den optimale oplevelse af en blød og fed espresso, lavet på de bedste bønner. Prøv den! - det er vores allerbedste espresso. Ristet af den sjældne PeaBerry - mutant bønne som ikke deler sig, og som er en fin rund bønne, der er god til både espresso, stempelkande og kaffemaskine. Ristning: Mellemørk
  72,00 DKK
  Se mere ›
 • Pure Panther Espresso

  Pure Panther Espresso, ristet

  Fløjlsblød espresso med lækker bær-sødme, der stammer fra 30% soltørret Etiopisk kaffe.
  60,00 DKK
  Se mere ›